akikos
Επιφανές μέλος
Τα παιδιά που φέτος Α Λυκείου να σκεφτούν να αρχίζουν φροντιστήρια για τα πανελαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα από Α Λυκείου. Όταν δίναμε εμείς Χημεία παλιά με τα 9 μαθήματα ήταν ένα μάθημα που στην κυριολεξία διάβαζες μετά από το Πάσχα 1 εβδομάδα και έπαιρνες 100.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Βαριόμουν τόσο σήμερα που γυάλισα όλο το μαγαζί. Υπερένταση. Αντίο πανελλήνιες
Και αντίο σχολείο!
Κάτι μου λέει ότι ακόμη δεν το έχετε συνειδητοποιήσει αυτό!
Χαίρομαι κι εγώ πολύ που έγραψες καλά. Σού αξίζει. Καλή φοιτητική ζωή σού εύχομαι.Βαριόμουν τόσο σήμερα που γυάλισα όλο το μαγαζί. Υπερένταση. Αντίο πανελλήνιες
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξερω οτι λογικα θα ισχυει για αυτους που θα ξαναδωσουν αλλα για εμενα που εδωσα τοσα χρονια πριν δεν ξερω αν θα ισχυει .. :/
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Μπααααε ι παιδιά γνωριζεί καποιος αν σαν παλια αποφοιτη του 14 θα μπορώ να δώσω πανελλήνιες με το φετινό συστημα(4 μαθηματα) του χρονου;
Ξερω οτι λογικα θα ισχυει για αυτους που θα ξαναδωσουν αλλα για εμενα που εδωσα τοσα χρονια πριν δεν ξερω αν θα ισχυει .. :/
Evcathy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε ι παιδιά γνωριζεί καποιος αν σαν παλια αποφοιτη του 14 θα μπορώ να δώσω πανελλήνιες με το φετινό συστημα(4 μαθηματα) του χρονου;
Αν πάρεις σε ένα φροντιστήριο τηλέφωνο σίγουρα θα ξέρουν να σου πουν. Αλλιώς από Τρίτη στο λύκειο σου
4 μαθηματα νομίζω θα δώσεις σίγουρα. Το θέμα είναι αν θα δώσεις με την ύλη του 19 ή με την ύλη του 20
Jack25
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε ι παιδιά γνωριζεί καποιος αν σαν παλια αποφοιτη του 14 θα μπορώ να δώσω πανελλήνιες με το φετινό συστημα(4 μαθηματα) του χρονου;
ναι 100% μονο με το συστημα που εδωσαν τωρα μπορεις να δωσεις ακομη και να ηθελες να δωσεις με το νεο
Και η υλη που ειπε η παραπανω κοπελα θα ειναι η υλη που ειχαν φετος οσοι εδωσαν και οχι η νεα
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν πάρεις σε ένα φροντιστήριο τηλέφωνο σίγουρα θα ξέρουν να σου πουν. Αλλιώς από Τρίτη στο λύκειο σου
4 μαθηματα νομίζω θα δώσεις σίγουρα. Το θέμα είναι αν θα δώσεις με την ύλη του 19 ή με την ύλη του 20
Nαι ναι αυτο εννοουσα αλλα μπερδευτηκα :p
Μακαρι να γινεται με την υλη του 19....
Evcathy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι 100% μονο με το συστημα που εδωσαν τωρα μπορεις να δωσεις ακομη και να ηθελες να δωσεις με το νεο
Και η υλη που ειπε η παραπανω κοπελα θα ειναι η υλη που ειχαν φετος οσοι εδωσαν και οχι η νεα
Σαν το 16 δηλαδή. Άρα και περιορισμένος αριθμός θέσεων. Βλακεία.
Πού το διάβασες αυτό όμως;
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το 16 πάντως εγινε πανηγυρακι με τις βάσεις .Μαθητες του 14 βρέθηκαν νομική.
Βεβαια να ξεκαθαρισω οτι κανενας δεν μου εγγυαται οτι θα συμβει το ιδιο και οτι ο ο μοναδικος λογος που προτιμω το παλιο ειναι οτι λογω σχολης δεν εχασα την επαφη μου με τα λατινικά.
Evcathy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το 16 πάντως εγινε πανηγυρακι με τις βάσεις .Μαθητες του 14 βρέθηκαν νομική.
Βεβαια να ξεκαθαρισω οτι κανενας δεν μου εγγυαται οτι θα συμβει το ιδιο και οτι ο ο μοναδικος λογος που προτιμω το παλιο ειναι οτι λογω σχολης δεν εχασα την επαφη μου με τα λατινικά.
Η ιατρική πάντως ήταν εξαιρετικά ανεβασμένη.
Panelele19
Νεοφερμένος
Jack25
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο που το 2016 αν ηθελες εδινες και με τον νεο συστημα , μπορουσες να διαλεξεις παλιο ή νεο
το νεο συστημα εν γενει δεν επιτρεπει τη συμμετοχη υποψηφιου που δεν ειναι μαθητης της Γ Λυκειου γιατι στα μορια προσμετραται και η επιδοση του σε ειδικου τυπου ενδοσχολικες εξετασεις με καθηγητη απο αλλο σχολειο να διορθωνει το γραπτο του , να καλυπτεται το ονομα του και μπλα μπλα
Οσο για την υλη δεν υπαρχει κανενας λογος να διαφοροποιηθει για τους αποφοιτους , αφου κανενας αποφοιτος Λυκειου πριν το 2020 δε θα μπορει να συμμετασχει ποτε σε αυτο το νεο συστημα , οποτε οσο υπαρχει αυτο το νεο συστημα παντα θα υπαρχουν οι εξετασεις για το παλιο συστημα (-2019)και το νεο συστημα(2020-).
aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά από αυτό το "φιασκο" στην φυσική και στην χημεια + την αύξηση των εισακτέων + την ύπαρξη νέων τμηματων και εγω έτσι πιστεύω..κυριως στο δεύτερο και τρίτο πεδίοΠαιδιά , τι πιστευετε για τις φετινες βάσεις ;; έχω την εντύπωση οτι σε πολλές σχολες θα πέσουν , λόγω της αύξησης των εισακτεων , αλλά και της δυσκολίας των θεμςτων στα μαθήματα της θετικής κατευθηνσης...
Evcathy
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο που το 2016 αν ηθελες εδινες και με τον νεο συστημα , μπορουσες να διαλεξεις παλιο ή νεο
το νεο συστημα εν γενει δεν επιτρεπει τη συμμετοχη υποψηφιου που δεν ειναι μαθητης της Γ Λυκειου γιατι στα μορια προσμετραται και η επιδοση του σε ειδικου τυπου ενδοσχολικες εξετασεις με καθηγητη απο αλλο σχολειο να διορθωνει το γραπτο του , να καλυπτεται το ονομα του και μπλα μπλα
Οσο για την υλη δεν υπαρχει κανενας λογος να διαφοροποιηθει για τους αποφοιτους , αφου κανενας αποφοιτος Λυκειου πριν το 2020 δε θα μπορει να συμμετασχει ποτε σε αυτο το νεο συστημα , οποτε οσο υπαρχει αυτο το νεο συστημα παντα θα υπαρχουν οι εξετασεις για το παλιο συστημα (-2019)και το νεο συστημα(2020-).
Η απόδοση του μαθητή στις ενδοσχολικές εξετάσεις νομίζω θα προσμετράται μόνο για τα ΤΕΠ. https://www.google.gr/amp/s/www.dik...sagogis-oles-oi-allages-sti-nea-g-lykeiou/amp
Jack25
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η απόδοση του μαθητή στις ενδοσχολικές εξετάσεις νομίζω θα προσμετράται μόνο για τα ΤΕΠ. https://www.google.gr/amp/s/www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/248025/panellinies-anakoinothike-to-neo-systima-eisagogis-oles-oi-allages-sti-nea-g-lykeiou/amp
Το Νομοσχέδιο για τις Πανελλήνιες 2020
"Για την εισαγωγή μέσω πανελλαδικών εξετάσεων ισχύουν τα εξής: α) προσμετράται σε ποσοστό ενενήντα τοις εκατό (90%) ο μέσος όρος των βαθμών στα τέσσερα (4) πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα του οικείου επιστημονικού πεδίου, σύμφωνα με το άρθρο 4Α, και σε ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) ο βαθμός του απολυτηρίου της Γ΄ Τάξης ΓΕ.Λ.. Κατ’ εξαίρεση, για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 υπολογίζεται μόνο ο μέσος όρος των τεσσάρων (4) πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων."
Δηλαδη μονο του χρονου θα μετρανε μονο οι Πανελλαδικες για τα μορια , ωστοσο αυτο δεν αλλαζει τα οσα ειπα πριν , δηλαδη το αρθρο που εβαλες λεει οτι οι αποφοιτοι θα δωσουν με το παλιο συστημα του χρονου και αρα γενικα αν εφαρμοστει κανονικα το νεο συστημα δε θα μπορει καποιος που εχει αποφοιτησει απο το Λυκειο πριν το 2019 να συμμετεχει στο νεο συστημα και με την υλη για τους παλιους να παραμενει η τωρινη υλη
Dion
Νεοφερμένος
Στις αστυνομικές πυροσβεστικες και λιμενικές σχολές τι λέτε να γίνει με τις βάσεις?
Φοβάμαι πως δεν θα πέσουν ,ίσως και να ανέβουν λίγο . Βλέπεις η θεωρητική εχει γράψει καλύτερα και σε αυτό το πεδίο δεν θα πέσουν οι βάσεις !
Έχω τον ίδιο προβληματισμό με τις παιδαγωγικές σχολές . Διάλεξα την θετική κατεύθυνση γιατί μου ταίριαζαν περισσότερο τα μαθήματα και τώρα έχω την ίδια αγωνία με εσένα !
Υπομονή και βλέπουμε !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- aekarare
- Ilma
- BillyTheKid
- littlebean
- Corfu kitty
- Φινεύς
- BiteTheDust
- Aggel0sss
- Τρελας123
- Χρήστος2006
- lenaki001
- Lydia555
- Νικολινα
- Joji
- dmav
- Schlimazel
- Praxis
- kiyoshi
- panaman
- Έλενα Παπαμακαριου
- Nic Papalitsas
- katerinavld
- spring day
- brizoulis
- Giota_pel
- Carpe_Diem
- oups
- Philologist
- Anta2004
- Carpediem2001
- Ιωάννης1234
- Than003
- Apocalypse
- ioannaion
- Appolon
- SlimShady
- TakSimeon
- Gggu
- Jimmis18
- DemetriaP
- ggl
- stefan
- Σωτηρία
- anastasia papa
- den antexw allh apotyxia
- Marios2020
- JohnGreek
- T C
- AnaMnk
- Λαμπρινηη
- fay01
- Dr House
- Κλημεντίνη
- Christina947
- KikiGr23
- louminis
- gwgw_5
- Athens2002
- jul25
- Greg1900
- Drglitterstar
- uni77
- Johnnnn
- charmander
- Yiorgosk
- Vic_11
- EiriniS20
- Kaz
- Giorno
- mickie
- Ροβερτα
- Αλκης Κ.
- dim6
- Rita
- eri548
- Marskr
- Natassa02
- Elama On Peli
- Power-13
- eua55
- MarcoReus
- Dimitris9
- Adolfo valencia
- Vasilis25
- igeorgeoikonomo
- dkoko
- Anthi02
- Libertus
- Birdy
- Panos_02
- kleo
- stamoul1s
- TonyMontanaEse
- Zetakallipidou
- sofia!
- Elenii01
- jimis2001
- roud
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.