aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περσι στα επαναληπτικα γ θεμα επεσε συνθεση ταλαντωσεων σε συνδυασμο με αρμονικο κι μετα με στασιμο κυμα,ηταν καλο θεμα
εγώ πιστεύω σίγουρα γ θεμα κυμα..Το στασιμο μια χαρά μπορεί να σταθεί μόνο του..παρόλο αυτό μπορεί αντί για στασιμο να βάλουν συμβολή ή απλο κύμα..παντως πιστευω γ θεμα κύμα..ρευστο γ θέμα πολύ δύσκολα θα σταθεί μονο του και μετά θα γίνει χαμός στα β θέματα με τα υπόλοιπα της ύλης όπως ανέφερε και κάποιος πιο πάνω..Και όντως πολύ ωραίο αυτό το θέμα με συνδυασμό κύματος και ταλαντωσης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγώ πιστεύω σίγουρα γ θεμα κυμα..Το στασιμο μια χαρά μπορεί να σταθεί μόνο του..παρόλο αυτό μπορεί αντί για στασιμο να βάλουν συμβολή ή απλο κύμα..παντως πιστευω γ θεμα κύμα..ρευστο γ θέμα πολύ δύσκολα θα σταθεί μονο του και μετά θα γίνει χαμός στα β θέματα με τα υπόλοιπα της ύλης όπως ανέφερε και κάποιος πιο πάνω..Και όντως πολύ ωραίο αυτό το θέμα με συνδυασμό κύματος και ταλαντωσης
Απο συμβολη πιστευω θα μπορουσαν να βαλουν παρομοια ασκηση με την ασκηση 2.47 κι 2.51 του σχολικου βιβλιου δεν εχει ξαναπεσει ποτε στις πανελληνιες κι μιας κι ειναι τελευταια χρονια τα κυματα στην υλη γιατι οχι;αν κι προσωπικα δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.
Θα μπορουσε να σταθει ανετα απο μονο του πχ να ειχες ενα κυλινδρικο δοχειο με δυο τρυπες δεξια κι αριστερα κι να σου ζητουσε να βρεις την δυναμη που θα επρεπε να ασκηθει στο δοχειο για να μην μετακινηθει.
Ή επισης ενα καλο θεμα ειναι ρευστο με ταλαντωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim_Pap
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτες οι ασκησεις ειναι για Β θεμα πιστευωΑπο συμβολη πιστευω θα μπορουσαν να βαλουν παρομοια ασκηση με την ασκηση 2.47 κι 2.51 του σχολικου βιβλιου δεν εχει ξαναπεσει ποτε στις πανελληνιες κι μιας κι ειναι τελευταια χρονια τα κυματα στην υλη γιατι οχι;αν κι προσωπικα δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.
Και ρευστο με ταλαντωση ειναι λιγο τραβηγμενο πιστευω.Στο Γ δεν νομιζω να μπει συνδυασμος απο 2 και περισσοτερα κεφαλαια
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Θεωρώ ότι δεν θα αγγίξουν επίκαιρα ζητήματα όπως μετανάστευση, προσφυγιά, δημοκρατία, ευρωπαϊκή ένωση κ.λπ.
Ίσως να τα προσέγγιζαν έμμεσα, ρωτώντας για τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.α.
Γενικά θα ήθελα να βάλουν πολύ κάτι σχετικό με ηθική, ψυχολογία και κοινωνία, αλλά δεν το βλέπω..
Να πω btw ότι το 2001 έχει ανακυρηχθεί παγκόσμιο έτος Εθελοντισμού και παγκόσμιο έτος Ηνωμένων Εθνών και σεβασμού των πολιτισμών.. ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να υπάρχει στο κεφάλι τους
Επίσης το 2019 είναι παγκόσμιο έτος του Περιοδικού πίνακα
Γενικά πιστεύω ίσως βάλουν ειρήνη-πόλεμο, τουρισμό, περιβάλλον.. δεν ξέρω τι άλλα..
Αυτά
akis_panel
Νεοφερμένος
Είναι πιστεύω πολύ καλά αυτά που λέτε, αλλά από ότι είδα το περσινό Γ' Θέμα ήταν αστείο. Ο βαθμός δυσκολίας των Γ' Θεμάτων εκεί κατέβει πάρα πολύ. Εάν βάλουν ρευστά όπως λέτε εξετάζουν μόνο τα ρευστά. Αλλά από την άλλη είναι το 2ο βαρύτερο κεφάλαιο μετά το στερεό και μόνο 3 χρόνια στην ύλη. Το στάσιμο σε συνδυασμό με τρέχον είναι καλή ιδέα αλλά τα κύματα πια τα αποφεύγουν κι όλοι το είδαμε, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν από τα μαθηματικά σε μεγάλο μέρος των μαθητών. Ταλάντωση αν είναι να δούμε θα δούμε στο Δ' θέμα μαζί με στερεό πιστεύω γιατί αρκετά κρατήθηκε η Επιτροπή. Παλιότερα βάζανε πολύ δύσκολα θέματα. Πάντως κάτι διάβασα για ταλάντωση με ρευστό. Εάν βάλουν Β' Θέμα με ρευστό πιστεύω θα είναι 100% αυτό. Μου ήρθε και μένα η ιδέα εδώ και καιρό. Έχετε κάποιο τέτοιο θέμα υπόψιν σας;
aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την φυσική:
Είναι πιστεύω πολύ καλά αυτά που λέτε, αλλά από ότι είδα το περσινό Γ' Θέμα ήταν αστείο. Ο βαθμός δυσκολίας των Γ' Θεμάτων εκεί κατέβει πάρα πολύ. Εάν βάλουν ρευστά όπως λέτε εξετάζουν μόνο τα ρευστά. Αλλά από την άλλη είναι το 2ο βαρύτερο κεφάλαιο μετά το στερεό και μόνο 3 χρόνια στην ύλη. Το στάσιμο σε συνδυασμό με τρέχον είναι καλή ιδέα αλλά τα κύματα πια τα αποφεύγουν κι όλοι το είδαμε, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν από τα μαθηματικά σε μεγάλο μέρος των μαθητών. Ταλάντωση αν είναι να δούμε θα δούμε στο Δ' θέμα μαζί με στερεό πιστεύω γιατί αρκετά κρατήθηκε η Επιτροπή. Παλιότερα βάζανε πολύ δύσκολα θέματα. Πάντως κάτι διάβασα για ταλάντωση με ρευστό. Εάν βάλουν Β' Θέμα με ρευστό πιστεύω θα είναι 100% αυτό. Μου ήρθε και μένα η ιδέα εδώ και καιρό. Έχετε κάποιο τέτοιο θέμα υπόψιν σας;
υπάρχουν ελάχιστα θέματα με ταλαντωση και ρευστο ακόμα και στα βοηθήματα οπότε πιστεύω θα το αποφύγουν..
akis_panel
Νεοφερμένος
aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
BlueIvy_
Νεοφερμένος
γενικά φέτος τι πιστεύετε(λόγω και της αλλαγής του συστήματος από του χρόνου και των αλλαγών στις σχολές)εύκολο μέτριο η δυσκόλο επίπεδο πανελληνίων?
Επειδή είχα κι εγώ αυτήν την απορία, ρώτησα τον φροντιστή μου και λέει πως αυτοί που βάζουν τα θέματα δεν λειτουργούν με αυτό το σκεπτικό, γενικά δεν επιρρεάζονται από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.
Επίσης πολύ σος στην έκθεση θεωρείται η ενότητα εργασία/επάγγελμα, πνευματικοί άνθρωποι, ανθρώπινα δικαιώματα.
aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alexismicro
Νεοφερμένος
Giorno
Νεοφερμένος
Το 2017 ήταν ποιο σύνθετο από πέρσι που ήταν μόνο μελέτη συναρτησης ; Ελπίζω να είναι σαν με πέρσι για να έχω σίγουρο το Β
don_vito
Δραστήριο μέλος
Τι λέτε να μπει για Β θέμα μαθηματικών;
Το 2017 ήταν ποιο σύνθετο από πέρσι που ήταν μόνο μελέτη συναρτησης ; Ελπίζω να είναι σαν με πέρσι για να έχω σίγουρο το Β
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αλλά εγώ στη θέση σου θα ανησυχούσα περισσότερο για το Γ μιας και τις δυο τελευταίες χρονιές είναι διαφορετικό απτά συνηθισμένα
Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία !
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι λέτε να μπει για Β θέμα μαθηματικών;
Εγώ λέω το ίδιο με πέρσυ αλλά θα έχει ένα εξτρά ερώτημα να βρούμε κάνα ολοκλήρωμα.
Giorno
Νεοφερμένος
Εγώ λέω το ίδιο με πέρσυ αλλά θα έχει ένα εξτρά ερώτημα να βρούμε κάνα ολοκλήρωμα.
Δεν το νομίζω ολοκληρώμα , οι μισοί δεν θα το γράψουν στα οικονομικά
ChrisFromGreece
Νεοφερμένος
Δεν το νομίζω ολοκληρώμα , οι μισοί δεν θα το γράψουν στα οικονομικά
Γιατι να μην το γραψουμε?
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Γιατι να μην το γραψουμε?
Εδώ πέρσυ είχε γίνει σφαγή μόνο και μόνο για το Β' θέμα όπου πολλοί έκαναν λάθος στη 1η παράγωγο γιατί μπερδεύτηκαν επειδή είναι κλάσμα η f(x). Χρειάζεται προσοχή...
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ειλικρινά δεν μπορώ να εκφράσω πόσο "μειώνεται" το μάθημα της φυσικής . Θα το βρούμε μπροστά μας είναι σίγουρο, αλλα θα είναι αργά ,χέρι που σε ταΐζει(πνευματικά & τεχνολογικά) δεν το δαγκώνεις ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- aekarare
- Ilma
- BillyTheKid
- littlebean
- Corfu kitty
- Φινεύς
- BiteTheDust
- Aggel0sss
- Τρελας123
- Χρήστος2006
- lenaki001
- Lydia555
- Νικολινα
- Joji
- dmav
- Schlimazel
- Praxis
- kiyoshi
- panaman
- Έλενα Παπαμακαριου
- Nic Papalitsas
- katerinavld
- spring day
- brizoulis
- Giota_pel
- Carpe_Diem
- oups
- Philologist
- Anta2004
- Carpediem2001
- Ιωάννης1234
- Than003
- Apocalypse
- ioannaion
- Appolon
- SlimShady
- TakSimeon
- Gggu
- Jimmis18
- DemetriaP
- ggl
- stefan
- Σωτηρία
- anastasia papa
- den antexw allh apotyxia
- Marios2020
- JohnGreek
- T C
- AnaMnk
- Λαμπρινηη
- fay01
- Dr House
- Κλημεντίνη
- Christina947
- KikiGr23
- louminis
- gwgw_5
- Athens2002
- jul25
- Greg1900
- Drglitterstar
- uni77
- Johnnnn
- charmander
- Yiorgosk
- Vic_11
- EiriniS20
- Kaz
- Giorno
- mickie
- Ροβερτα
- Αλκης Κ.
- dim6
- Rita
- eri548
- Marskr
- Natassa02
- Elama On Peli
- Power-13
- eua55
- MarcoReus
- Dimitris9
- Adolfo valencia
- Vasilis25
- igeorgeoikonomo
- dkoko
- Anthi02
- Libertus
- Birdy
- Panos_02
- kleo
- stamoul1s
- TonyMontanaEse
- Zetakallipidou
- sofia!
- Elenii01
- jimis2001
- roud
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.