Εγώ παιδιά να σας γνωστοποιήσω (κάποιοι το ξέρουν ήδη), ότι ξανά δίνω φέτος μετά από 10 - 11 χρόνια
Στα ενδιάμεσα χρόνια τελείωσα μια ειδικότητα ΙΕΚ Πληροφορικής, αλλά επειδή όπως έχω πει και σε άλλο θέμα, ήταν χάσιμο χρόνου / δεν άξιζε κι επειδή το είχα καημό να σπουδάσω επιστήμη των υπολογιστών, δίνω για πρώτη επιλογή Πληροφορική ΟΠΑ. Μερικοί θα γνωρίζετε ότι σκόπευα πέρυσι να δώσω αλλά δεν κατάφερα να οργανώσω το διάβασμά μου χωρίς φροντιστήριο και δεδομένου ότι οι πανελλαδικές έχουν δυσκολέψει σε σχέση με το 2008, φέτος κάνω από τον Σεπτέμβριο φροντιστήριο.
Είμαι σε δύο τμήματα στο φροντιστήριο, δηλαδή κάνω Μαθηματικά και Έκθεση με τους απόφοιτους και ΑΕΠΠ - ΑΟΘ με τους μαθητές. Όλα πολύ καλά, συμπαθητικά και τα παιδιά κι ας είμαι ο μεγαλύτερος

Οι μαθητές είχανε κάνει και θερινά, αλλά τους φτάνω εύκολα στην ύλη στα ΑΕΠΠ - ΑΟΘ.
Θα μπορούσα να πω στους απόφοιτους που ξανά δίνουν ότι "υπάρχουν και χειρότερα", εννοώντας εμένα, αλλά δεν θα το πω
Όποιος ξανά δίνει, να είναι σίγουρος και περήφανος για την επιλογή του. Δείχνει ίσα ίσα ότι δεν επαναπαύεται και επιδιώκει να αναπτύσσεται. Χαμένος χρόνος δεν υπάρχει, στη πραγματικότητα τα πάντα θα μπορ
ούσαν να χαρακτηριστούν χαμένος χρόνος. Είναι σαν το μισογεμάτο ή το μισο-άδειο ποτήρι
Καλή επιτυχία σε όλους!