louminis δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με την ougka pougka.Το σχολείο σε περιορίζει πολύ.Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε μικρό αριθμό ατόμων και υπάρχει πιθανότητα να μη μπορέσεις να βρεις κάποιο άτομο που να σου ταιριάζει(όποτε,όπως γίνεται συνήθως,συμβιβάζεσαι για να μην είσαι μόνος/η με κάποιον/α που δεν έχετε και πολλά κοινά).Επίσης,στο σχολείο υπάρχουν προυπάρχουσες παρέες,όπως αναφέρθηκε,όποτε αυτό το καθιστά ακόμα πιο δύσκολο.Στη σχολή έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά άτομα,με τα οποία θα έχετε ένα σημαντικό κοινό στοιχείο-θα σπουδάζετε στον ίδιο τομέα-άρα θα έχετε διεξόδους για να ανοίγετε συζήτηση.Κι εγώ κλειστός άνθρωπος είμαι αλλά τολμώ να πω οτι ποτέ δε παρατήρησα οτι το σχολείο έτσι όπως είναι δομημένο,με βοήθησε να γνωρίσω καινούρια άτομα,αντίθετα με απωθούσε!Τέλος,δε θα χρειάζεται να κυνηγάς τους άλλους γιατί απλούστατα όλοι θα βρίσκονται στην ίδια φάση με εσένα,άρα αν εσύ δε θες να κυνηγήσεις θα σε κυνηγήσει κάποιος άλλος.Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να είσαι φιλική και καλοπροαίρετη και θα γνωρίσεις κόσμο 100%.Αυτά από εμένα,αν και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει καν τη σχολή μου,καλή επιτυχία με τις εξετάσεις!