Σιγά σιγά από τη φάση της θερινής προετοιμασίας των υποψηφίων του 2019 μεταβαίνουμε στην έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2018 - 2019!
Η φετινή Γ' Λυκείου είναι η γενιά του 2001!
Σε αυτό το θέμα μπορείτε να γράφετε ό,τι σκέψεις έχετε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Αν έχετε απορίες πάνω σε μαθήματα, μπορείτε να γράφετε στα σχετικά θέματα της Γ' Λυκείου ανά Προσανατολισμό.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Καλησπέρα και καλή δύναμη στη γενιά του 2001! Τώρα, θα με πιστέψετε ότι θέλω να δώσω πανελλήνιες και είμαι η γενιά του 1955;;; και το εννοώ! Να τολμήσω ή θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι; Άσε που δεν ξέρω από που ν΄αρχίσω που το δικό μου απολυτήριο είναι 6ταξιου Γυμνασίου! Θα βοηθήσετε ή θα με διαγράψετε ως " κατάσκοπο" της τρίτης ηλικίας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο συγχαρητήρια για την επιλογή σας! Αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerinaa
Νεοφερμένος
Καλή μας αρχή παιδιά! Εύχομαι σε όλους μας το καλύτερο, οι κόποι μας θα ανταμειφθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να είστε σίγουροι
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
Το κεφάλι ψηλά and never let them see you sweat.
Κι οπως λεει ενα μπάρμπας στο χωριό μου, μη χάνετε το κουράγιο σας ποτε, ειναι διαταγή!
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Όπως είχα πει και στη θερινή προετοιμασία,είμαστε και οι πρώτοι! Γενιά του 2001,καλη μας χρονιά!
Guest 299421
Επισκέπτης
Παιδιά σας βλέπω όλους που γράφετε ενθαρρυντικά μηνύματα και πραγματικά νιώθω πολύ καλύτερα από ότι ένιωθα 5 λεπτά πριν.Μονο εγώ σκέφτομαι ότι δεν θα τα καταφέρω ή υπάρχουν και άλλες τέτοιες ψυχές εκεί έξω;
Και εγω το ιδιο σκεφτομαι Antisocial
Katerinaa
Νεοφερμένος
Και εγω το ιδιο σκεφτομαι Antisocial
Παιδιά, πιστέψτε με, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην έχει σκεφτεί έστω και 1 φορά το ενδεχόμενο της αποτυχίας Αλλά τουλάχιστον τίποτα δεν το περνάμε μόνοι μας Τη διαδικασία των Πανελληνίων την περάσαν πολλοί πριν από εμάς, θα την περάσουμε εμείς και πιθανόν και πολλοί ακόμα μετά από εμάς (ίσως με διαφορετικό τρόπο, αλλά διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω γραπτών εξετάσεων πάντα και παντού υπήρχε). Θα βάλουμε τα δυνατά μας, και από εκεί και πέρα σημασία έχει εκείνη την ώρα να γράψουμε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που έχουμε διαβάσει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλους μας τα καλύτερα και μην ξεχνάτε, η διαδικασία των Πανελληνίων για τους υποψήφιους φοιτητές στην Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, στη ΧΡΟΝΙΑ όμως των Πανελληνίων θα δώσουμε εμείς το χρώμα που θέλουμε με την προσπάθεια και τη ψυχολογία μας
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Παιδες καλη επιτυχια να εχετε και να περασετε ολοι εκει που θελετε!!
Να θυμαστε καποια βασικα.Οι πανελληνιες ειναι ενας αγωνας,εχει δηλαδη αρχη μεση τελος.Μην τα δωσετε ολα απο την αρχη και τα φτυσετε δεν εχει νοημα.Σιγα-σιγα σταδιακα και βημα-βημα ολα θα ερθουν.
Η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο.Ισως να μην το καταλαβαινετε τωρα αλλα τους τελευταιους 2 μηνες θα δειτε τι εννοω.
Ολα καλα θα πανε μην αγχωνεστε θα δειτε και το κλιμα καμια σχεση με τις προηγουμενες χρονιες.Η Γ'λυκειου ειναι ξεχωριστη και θα χαραθει στις μνημες σας.
Αυτα απο εμενα καλη επιτυχια και καλη σχολικη χρονια
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή μας αρχή παίδες. Τις τελευταίες ημέρες έχοντας ψάξει και στο ίντερνετ για αυτή τη σχολή, μου έχει τραβήξει πολύ την προσοχή. Πιστεύω θα τα καταφέρω, κι αν όχι δε με χαλάει και τόσο, έχει πολλές σχολές που με ενδιαφέρουν εξίσου. Αλλά πιστεύω πολύ, το λέω εγώ που ολόκληρη Β πέταγα χαρταετό, δίχως στόχο, δίχως τίποτα. Let's do this.
American Economist
Επιφανές μέλος
Guest 092312
Επισκέπτης
Μαθηματικό ΕΚΠΑ θέλω να ελπίζω ότι σου'ρχομαι
Καλή μας αρχή παιδιά! Εύχομαι σε όλους μας το καλύτερο, οι κόποι μας θα ανταμειφθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να είστε σίγουροι
Πω πω ευχάριστο να διαβάζω κάτι τέτοιο γιατί στα αποτελέσματα φέτος δεν είδα ούτε έναν συμφοιτητή. Σε περιμένω κορίτσι.
StargazerLily
Νεοφερμένος
Να θυμάστε πως κοιτάτε να πετύχετε τα δικά σας όνειρα και κανενός άλλου. Μεθοδικότητα, καλό πρόγραμμα, σωστή διατροφή, θετικά vibes και το'χετε!
Θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες συμβουλές που απέφυγα να ακολουθήσω με αποτέλεσμα να μην είμαι σωστή και να μη γράψω όπως επιθυμούσα.
*Κάντε ένα πρόγραμμα με λίγα μαθήματα, μην το υπερφορτώνετε αλλά φτιάχτε το με τρόπο που να ταιριάζει με τις δυνατότητες σας, διαφορετικά θα σαλέψετε.
*όχι πολλά ξενύχτια. Μπορεί να ήμουν βραδινός τύπος αλλά δεν βοηθούσαν, χρειάζεστε ύπνοοο! Και το μεσημέρι αν είναι δυνατόν κοιμηθείτε λίγο (25-40' είναι ο ιδανικός ύπνος βοηθάει άπειρα)
*μην αφήνετε κενά και κάντε τακτικά επαναλήψεις αυτά που μάθατε την προηγούμενη φορά (απευθύνομαι σε μαθητές που διαβάζουν ιστορία και αρχαία, βιολογία και αοθ) η κάλυψη κενών που γίνεται τελευταία στιγμή δεν θα βοηθήσει. Επίσης αν έχετε κάνει σωστές επαναλήψεις καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς θα γράψετε πολύ καλά και θα είστε ξεκούραστοι σε σύγκριση με αυτούς που ξεσκίζονται τελευταία στιγμή.
* ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΒΟΛΤΑ, ΣΙΝΕΜΑ, ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΦΙΛΩΝ. Μη τα θυσιάζετε όλα, πρέπει μία έξοδος την εβδομάδα να είναι μέσα. Έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας, με ένα σωστό πρόγραμμα γίνονται όλα.
*Να αφιερώνετε χρόνο σε εσάς, στα χόμπυ σας μη τα περιορίσετε όλα. Είστε έφηβοι και έχετε τις ανάγκες σας! Δώστε επίσης βάση στην υγεία σας. Να κάνετε άσκηση η οποία θα βοηθήσει όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε και να τρέφεστε σωστά!!!
Πολλά είπα, είναι αρκετά. Πιστέψτε στον εαυτό σας ωρέ! Οι πανελλαδικές δεν είναι τίποτα, μπήκατε στο χορό και θα χορέψετε! Μη βλέπετε το ''βουνό'' και λέτε πως θα το ανέβω αυτό, αλλά πάρτε βαθιά ανάσα και ξεκινήστε να βαδίζετε προς αυτό, χωρίς να κοιτάτε πίσω. Οι εξετάσεις αυτές δεν θα καθορίσουν τη ζωή σας το γνωρίζετε καλά αυτό, είναι απλά ο πρώτος αγώνας που δίνουμε στη ζωή μας ως έφηβοι. Θα σας διδάξει ποια είναι τα όριά σας και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιος πραγματικά είστε τι μπορείτε να καταφέρετε. Καλή σας επιτυχία, πάμε δυνατά!!!
Johnsk
Νεοφερμένος
Καλησπέρα και καλή δύναμη στη γενιά του 2001! Τώρα, θα με πιστέψετε ότι θέλω να δώσω πανελλήνιες και είμαι η γενιά του 1955;;; και το εννοώ! Να τολμήσω ή θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι; Άσε που δεν ξέρω από που ν΄αρχίσω που το δικό μου απολυτήριο είναι 6ταξιου Γυμνασίου! Θα βοηθήσετε ή θα με διαγράψετε ως " κατάσκοπο" της τρίτης ηλικίας;
Αυτά είναι ερωτήσεις οι οποίες είναι καλύτερο να τις απευθύνετε στο Υπουργείο για να είστε σίγουρη... Τώρα ελπίζοντας να μην φανώ αγενής, σκεφτείτε οτι αφού δώσετε, θα δώσετε μηχανογραφικό για κάποια σχολή, με περιορισμένες θέσεις. Το τελικό αποτέλεσμα πιθανότατα θα είναι κάποιο 18χρονο παιδί να χάσει την βάση της σχολής επιλογής του για μερικά μόρια λόγω αυτής της μίας θέσης. Είναι κρίμα να αναγκαστεί να ξαναδώσει πανελλήνιες ή να πάει κάπου που δεν του αρέσει απογοητευόμενος/η από τόσο μικρή ηλικία.
Δεν ξέρω φυσικά ούτε ποια σχολή επιθυμείτε, ούτε τους λόγους σας, απλά σας υπενθυμίζω την συγκεκριμένη λεπτομέρεια, η απόφαση δική σας.
Metalhead_4_life
Νεοφερμένος
D.a.i.s.y
Νεοφερμένος
Εγω θελω τη γνωμη σας για ενα θεμα...Φετος εφτασε η ωρα και για μενα να δωσω πανελληνιες....ειμαι θετικη κατευθυνση με μαθηματικα και βιολογια και θελω να μαθω την προσωπικη σας εμπειρια οταν ηρθατε αντιμετωποι με 5 μαθηματα αντι για 4....ειναι τοσο πολυ δυσκολο? Η μπορει καποιος με σκληρη δουλεια εννοειται παντα να τα καταφερει και στα δυο? Ηδη απτα καλοκαιρινα ειδα τεραστια διαφορα με τους φιλους μου μιας κιεγω επρεπε να κανω φροντιστηριο και να διαβαζω πολυ περισσοτερες ωρες....????
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια καλη μας επιτυχια και καλη δυναμη και υπομονη για να πετυχουμε τους στοχους και τα ονειρα μας....????
Εγω θελω τη γνωμη σας για ενα θεμα...Φετος εφτασε η ωρα και για μενα να δωσω πανελληνιες....ειμαι θετικη κατευθυνση με μαθηματικα και βιολογια και θελω να μαθω την προσωπικη σας εμπειρια οταν ηρθατε αντιμετωποι με 5 μαθηματα αντι για 4....ειναι τοσο πολυ δυσκολο? Η μπορει καποιος με σκληρη δουλεια εννοειται παντα να τα καταφερει και στα δυο? Ηδη απτα καλοκαιρινα ειδα τεραστια διαφορα με τους φιλους μου μιας κιεγω επρεπε να κανω φροντιστηριο και να διαβαζω πολυ περισσοτερες ωρες....?
Είναι λιγο αχρείαστο να δώσεις 5 μαθήματα.Θα σου πρότεινα να επιλέξεις ενα πεδίο και να επικεντρωθείς σε αυτά τα μαθήματα.Άμα πάρεις 5 θεωρώ πως θα επηρεάσει αρκετά την επίδοση σου.
xrusa.kok
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- aekarare
- Ilma
- BillyTheKid
- littlebean
- Corfu kitty
- Φινεύς
- BiteTheDust
- Aggel0sss
- Τρελας123
- Χρήστος2006
- lenaki001
- Lydia555
- Νικολινα
- Joji
- dmav
- Schlimazel
- Praxis
- kiyoshi
- panaman
- Έλενα Παπαμακαριου
- Nic Papalitsas
- katerinavld
- spring day
- brizoulis
- Giota_pel
- Carpe_Diem
- oups
- Philologist
- Anta2004
- Carpediem2001
- Ιωάννης1234
- Than003
- Apocalypse
- ioannaion
- Appolon
- SlimShady
- TakSimeon
- Gggu
- Jimmis18
- DemetriaP
- ggl
- stefan
- Σωτηρία
- anastasia papa
- den antexw allh apotyxia
- Marios2020
- JohnGreek
- T C
- AnaMnk
- Λαμπρινηη
- fay01
- Dr House
- Κλημεντίνη
- Christina947
- KikiGr23
- louminis
- gwgw_5
- Athens2002
- jul25
- Greg1900
- Drglitterstar
- uni77
- Johnnnn
- charmander
- Yiorgosk
- Vic_11
- EiriniS20
- Kaz
- Giorno
- mickie
- Ροβερτα
- Αλκης Κ.
- dim6
- Rita
- eri548
- Marskr
- Natassa02
- Elama On Peli
- Power-13
- eua55
- MarcoReus
- Dimitris9
- Adolfo valencia
- Vasilis25
- igeorgeoikonomo
- dkoko
- Anthi02
- Libertus
- Birdy
- Panos_02
- kleo
- stamoul1s
- TonyMontanaEse
- Zetakallipidou
- sofia!
- Elenii01
- jimis2001
- roud
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.