Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Τι ναι καλέ;
Πρώτη φορά χωρίς σχολείο, ε, όσο και να το κάνουμε, είναι καπως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Ναι ισχύει, και εγώ την πρώτη φορά ένιωσα περίεργα, σαν ένα κενό, σαν κάτι να μου έλειπε , αλλά παράλληλα είναι και ωραία η αίσθηση αυτή, υπό την έννοια ότι τελείωσες το σχολείο και είσαι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα της ζωής σου. Αλλά σίγουρα θα διαπιστώσεις και εσύ ο ίδιος ότι μετά από 2 χρόνια, ότι θα σου λείπει η σχολική ζωή(φαντάσου ότι πέρυσι πήγα στον αγιασμό στο λύκειό μου και είδα τους καθηγητές μου ) και θα θέλεις ενδεχομένως, που και που να επισκέπτεσαι παλιούς καθηγητές σου, που είχες και τις πιο καλές σχέσεις. Αλλά όπως και να έχει, τώρα στην φοιτητική σου, θα αλλάξουν πολλά, νέες προκλήσεις, νέες γνωριμίες, διαφορετική νοοτροπία ..... Καλή αρχή να έχεις ρε συΠρώτη φορά χωρίς σχολείο, ε, όσο και να το κάνουμε, είναι καπως
Καλή ακαδημαϊκή χρονιά και σε εμάς λοιπόν όχι μόνο στους μαθητές!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι νιώθω τέλεια που δε θα ξαναπατήσω στο σχολείο Είμαι η μόνη;
Τώρα το λες αυτό !!
louminis
Νεοφερμένος
Εγώ πάλι νιώθω τέλεια που δε θα ξαναπατήσω στο σχολείο Είμαι η μόνη;
εγώ πάντως φοβάμαι.. Στο σχολείο οι άλλοι (συμμαθητές, καθηγητές) αναγκάζονται να σου μιλήσουν έστω και λίγο. Χωρίς σχολείο εγώ που δεν κατάφερα να κάνω φίλους δεν θα 'χω με ποιον να μιλήσω... Κι έπειτα μου αρέσει το σχολείο, και τα τεστ και παραδόσεις... Τι θα κάνω με την ζωή μου τώρα που αυτά τελειώνουν; Είτε θα κάθομαι, είτε θα δουλεύω.. (καλά αυτό αργότερα)
Chem2000
Διάσημο μέλος
εγώ πάντως φοβάμαι.. Στο σχολείο οι άλλοι (συμμαθητές, καθηγητές) αναγκάζονται να σου μιλήσουν έστω και λίγο. Χωρίς σχολείο εγώ που δεν κατάφερα να κάνω φίλους δεν θα 'χω με ποιον να μιλήσω... Κι έπειτα μου αρέσει το σχολείο, και τα τεστ και παραδόσεις... Τι θα κάνω με την ζωή μου τώρα που αυτά τελειώνουν; Είτε θα κάθομαι, είτε θα δουλεύω.. (καλά αυτό αργότερα)
Mπορείς να κάνεις όσα δε μπορούσες να κάνεις τόσα χρόνια λόγω σχολείου
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
louminis
Νεοφερμένος
Mπορείς να κάνεις όσα δε μπορούσες να κάνεις τόσα χρόνια λόγω σχολείου
Λουμινη μια προκληση ειναι! Τοσες εκατονταδες ανθρωπους εχει το πανεπιστημιο, με καποιον δε θα βρειτε κατι κοινο? Πρεπει να το θες, ομως. Το σχολειο σε περιοριζει υπερβολικα, εχεις να επιλεξεις φιλους αναμεσα σε 25 ατομα max. Ασε που ειναι δυσκολο να χωθεις σε μια ηδη υπαρχουσα παρεα, ενω τωρα σου δινεται ενα νεο ξεκινημα. Και φετος θα σιχαθεις την καρεκλα σου, ειμαι σιγουρη. Παντα υπαρχει κατι να κανεις εκει εξω.
ευχαριστώ για την ενθάρρυνση παιδιά
Θέλω να πω το σχολείο είναι κάπως φτιαγμένο για να γίνεται η επικοινωνία ευκολότερη, έτσι που περνάς 7 ώρες πλάι πλάι με άλλους ανθρώπους. Του χρόνου θα πρέπει να τους κυνηγάω τους άλλους γτ δεν τα πάω και καλά με την επικοινωνία.
Chem2000
Διάσημο μέλος
louminis
Νεοφερμένος
louminis δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με την ougka pougka.Το σχολείο σε περιορίζει πολύ.Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε μικρό αριθμό ατόμων και υπάρχει πιθανότητα να μη μπορέσεις να βρεις κάποιο άτομο που να σου ταιριάζει(όποτε,όπως γίνεται συνήθως,συμβιβάζεσαι για να μην είσαι μόνος/η με κάποιον/α που δεν έχετε και πολλά κοινά).Επίσης,στο σχολείο υπάρχουν προυπάρχουσες παρέες,όπως αναφέρθηκε,όποτε αυτό το καθιστά ακόμα πιο δύσκολο.Στη σχολή έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά άτομα,με τα οποία θα έχετε ένα σημαντικό κοινό στοιχείο-θα σπουδάζετε στον ίδιο τομέα-άρα θα έχετε διεξόδους για να ανοίγετε συζήτηση.Κι εγώ κλειστός άνθρωπος είμαι αλλά τολμώ να πω οτι ποτέ δε παρατήρησα οτι το σχολείο έτσι όπως είναι δομημένο,με βοήθησε να γνωρίσω καινούρια άτομα,αντίθετα με απωθούσε!Τέλος,δε θα χρειάζεται να κυνηγάς τους άλλους γιατί απλούστατα όλοι θα βρίσκονται στην ίδια φάση με εσένα,άρα αν εσύ δε θες να κυνηγήσεις θα σε κυνηγήσει κάποιος άλλος.Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να είσαι φιλική και καλοπροαίρετη και θα γνωρίσεις κόσμο 100%.Αυτά από εμένα,αν και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει καν τη σχολή μου,καλή επιτυχία με τις εξετάσεις!
Ευχαριστώ και καλή τύχη και σε σένα με τη σχολή σου!
Μακάρι να είναι όπως τα λέτε. Θα κάνω ό,τι μπορώ
Guest 092312
Επισκέπτης
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Alexismicro
Νεοφερμένος
D.a.i.s.y
Νεοφερμένος
Jim_Pap
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικη συνθεση ταλαντωσεων και χημεια Kcπαιδια των θετικων !! που βρισκεστε στην υλη; ( στις φυσικοχημειες-βιολογια)
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Εύχομαι καλή δύναμη στα παιδιά που δίνουν φέτος Πανελληνίες.
Υπομονή, διάβασμα και η προσπάθειά σας θα ανταμειφθεί!
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
MIkeTr123
Νεοφερμένος
παιδια των θετικων !! που βρισκεστε στην υλη; ( στις φυσικοχημειες-βιολογια)
Φυσική έχω τελειώσει κρούσεις και μου μένουν μόνο οι εξαναγκασμένες ταλαντωσεις για να τελειώσω το πρώτο κεφάλαιο
Χημεία έχω τελειώσει πρώτο δεύτερο τρίτο έβδομο και από το τέταρτο μέχρι και τον Le Chatelier
Βιολογία δεν κάνω αλλά μαθηματικά έχω κάνει στις συναρτήσεις μέχρι το πρόσημο συνεχούς συνάντησης και από παραγώγους μέχρι εξίσωση εφαπτομένης
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- aekarare
- Ilma
- BillyTheKid
- littlebean
- Corfu kitty
- Φινεύς
- BiteTheDust
- Aggel0sss
- Τρελας123
- Χρήστος2006
- lenaki001
- Lydia555
- Νικολινα
- Joji
- dmav
- Schlimazel
- Praxis
- kiyoshi
- panaman
- Έλενα Παπαμακαριου
- Nic Papalitsas
- katerinavld
- spring day
- brizoulis
- Giota_pel
- Carpe_Diem
- oups
- Philologist
- Anta2004
- Carpediem2001
- Ιωάννης1234
- Than003
- Apocalypse
- ioannaion
- Appolon
- SlimShady
- TakSimeon
- Gggu
- Jimmis18
- DemetriaP
- ggl
- stefan
- Σωτηρία
- anastasia papa
- den antexw allh apotyxia
- Marios2020
- JohnGreek
- T C
- AnaMnk
- Λαμπρινηη
- fay01
- Dr House
- Κλημεντίνη
- Christina947
- KikiGr23
- louminis
- gwgw_5
- Athens2002
- jul25
- Greg1900
- Drglitterstar
- uni77
- Johnnnn
- charmander
- Yiorgosk
- Vic_11
- EiriniS20
- Kaz
- Giorno
- mickie
- Ροβερτα
- Αλκης Κ.
- dim6
- Rita
- eri548
- Marskr
- Natassa02
- Elama On Peli
- Power-13
- eua55
- MarcoReus
- Dimitris9
- Adolfo valencia
- Vasilis25
- igeorgeoikonomo
- dkoko
- Anthi02
- Libertus
- Birdy
- Panos_02
- kleo
- stamoul1s
- TonyMontanaEse
- Zetakallipidou
- sofia!
- Elenii01
- jimis2001
- roud
- Ziggy 1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.