Θυμαται κανεις την τελευταια φορα που ειχα πει κατι για "ποσοστοση" επειδη ανηκεις σε μια κατηγορια; Τελικα οντως το ειχα μπερδεψει και με τοπου ειδα αυτο το αρθρο μου ηρθε φλασια οτι γι'αυτο ακριβως μας μιλησε μια γυναικα που ειχε ερθει μια φορα στο σχολειο μας απο το ΚΕΣΥΠ ωστε να μας μιλησει για τις σχολες.
https://www.thepressroom.gr/ellada/kykloma-plasta-diplomata-odigisis-eleytheroi-9-katigoroymenoi
Εγω λοιπον ανηκω στην ειδικη κατηγορια των χωρισμενων γονιων και της πολυτεκνης οικογενειας. Επισης και στην κατηγορια οτι ειμαι ορφανη απο πατερα (λογω οτι μας ειχε εγκαταλειψει πολλα χρονια πριν το διαζυγιο αλλα ειναι μεγαλη ιστορια. Δεν μπορω να πω πολλα πολλα για το παρελθον μου δημοσιως). Μπορω δηλαδη να παρω παραπανω μορια και απο αυτο ακομα και αν εχω πιασει η οχι την βαση της σχολης που θελω να περασω;
Επισης, εχω και την καρτα πολυτεκνων (την οποια και μου ειχε δωσει η μητερα μου λιγες εβδομαδες μετα απο την ενηλικιωση μου). Αρκει αυτο ως "στοιχειο" ωστε να μπορεσω να δηλωσω "αποδεικτικα" οτι ανηκω στις συγκεκριμενες ειδικες κατηγοριες;