Guest 092312
Επισκέπτης
Έχετε γράψει πολύ καλά και σίγουρα μπορείτε να πιάσετε πολύ καλές σχολές. Κι αυτό δεν σας το λέω για να σας αποθαρρύνω εννοείτε, απλά πολλές φορές κλειδώνουμε σε συγκεκριμένες σχολές (συνήθως στις πολύ υψηλές) χωρίς να ξέρουμε πραγματικά το αντικείμενό τους και κυρίως χωρίς να ξέρουμε τι προσφέρουν όλες οι υπόλοιπες.
Αυτά, και πάλι καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσετε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Παιδιά της Θεωρητικής ποιο βοήθημα χρησιμοποιείτε για το γνωστό; Εμάς μας πρότειναν του Πατάκη που έχει 2 τόμους. Το έχει δουλέψει κανείς; Γιατί πέρυσι χρησιμοποιούσα διαφορετικό, με σχόλια από το study4exams.
Καλησπέρα. Λοιπόν,στο δικό μου φροντιστήριο εχει φτιάξει η καθηγήτρια 2 βιβλία,ένα για Πλάτωνα και ένα για Αριστοτέλη και έχει εντάξει σχόλια δικά της,από βοηθητικά και απο το study4exams. Δεν γνωρίζω ποιο βοήθημα είναι καλό αλλά σίγουρα το study4exams είναι πολύ χρήσιμο.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Καλησπέρα. Λοιπόν,στο δικό μου φροντιστήριο εχει φτιάξει η καθηγήτρια 2 βιβλία,ένα για Πλάτωνα και ένα για Αριστοτέλη και έχει εντάξει σχόλια δικά της,από βοηθητικά και απο το study4exams. Δεν γνωρίζω ποιο βοήθημα είναι καλό αλλά σίγουρα το study4exams είναι πολύ χρήσιμο.
Κι εμάς κάπως έτσι ήταν το βοήθημα πέρυσι, αλλά φέτος ο καθηγητής επέλεξε να είναι καθαρά σημειώσεις που έχει συγκεντρώσει ο συγγραφέας από διάφορες πηγές (και το study4exams) και όχι δικές του.
Τέλειο είναι του Φλώρου εκδόσεις Ελληνοεκδοτική! Είναι 1 τόμος του Πλάτωνα με 460 σελίδες και 1 του Αριστοτέλη με 400. Πληρέστατο!!
Και μόνο που το ακούω φοβάμαι! 460 σελίδες μωρέ;
Ροβερτα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλειο είναι του Φλώρου εκδόσεις Ελληνοεκδοτική! Είναι 1 τόμος του Πλάτωνα με 460 σελίδες και 1 του Αριστοτέλη με 400. Πληρέστατο!!
Όντως είναι πολύ χρηστικά και κατατοπιστικά τα δύο αυτά βοηθήματα. Απλώς εμένα ο τόμος του Πλάτωνα είναι 490 σελίδες. Αλλά του Αριστοτέλη είναι 400 σελίδες. Αναφέρομαι και εγώ στους δυο τόμους του Σπύρου Φλώρου, εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
Το study4examς-μολονότι κακογραμμένο- είναι πληρέστατο. Εγώ μόνο από εκεί διάβαζα φέτος και στο γνωστό έγραψα 60/60.
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να σας μεταφέρω τις σκέψεις μου για κάτι που παρατήρησα πρόσφατα.Οταν κάνατε θερμοχημεια και κινητική ισορροπία κτλπ στην Χημεια αντιμετωπίσατε κάποια δυσκολία σε σχέση με την οργανική ή όχι;Στο φροντιστήριο μου παρ'οτι μας έβαλαν ασκήσεις από το εξωσχολικό του Σακλτερη τις βρήκα εξαιρετικά δύσκολες και μερικές δεν τις είχαμε δουλέψει καν εκεί.Θελω να πω είναι δικό μου το πρόβλημα ή του φροντιστηρίου;Εσάς με ένα μάθημα σας βάζουν κατευθείαν προχωρημένες ασκήσεις ή όχι;
Εννοεις αν αντιμετωπισαμε δυσκολια στην περσινη υλη η στο 7ο κεφαλαιο φετος? Περυσι δε θυμαμαι να εντοπισα κατι εξαιρετικα δυσκολο
Εμας στο φροντιστηριο μας ειπαν να μην παρουμε το 1ο τευχος του Σαλτερη γτ ο,τι χρειαζομαστε για τις Πανελληνιες το εχουν μεταφερει στο βιβλιο του φροντιστηριου.Για 30 σελιδες υλη,δηλαδη,δε χρειαζεται να αγορασεις ολοκληρο βοηθημα. Παρ'ολ'αυτα εγω το αγορασα, και μπορω να πω οτι πολλες φορες μπαινει σε ανατριχιαστικες λεπτομερειες και απλα με αγχωνει περισσοτερο. Θα σου προτεινα να ριξεις εστω και μια ματια σε ολες τις ασκησεις,εκτος αν βρεις καμια πολυ δυσκολη που δεν εχεις ξαναδουλεψει το μαθημα. Εκει ρωτα τον καθηγητη σου αν χρειαζεται να τη ξερεις,μη χανεις το χρονο σου ασκοπα. Θεωρια αυστηρα μονο απο το σχολικο, θα εκπλαγεις αν δεις πως ο Σαλτερης καταφερνει να κανει τις 3 σελιδες υλη στη θερμοχημεια 12
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκος22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Το study4examς-μολονότι κακογραμμένο- είναι πληρέστατο. Εγώ μόνο από εκεί διάβαζα φέτος και στο γνωστό έγραψα 60/60.
Παιδια του studyforexams οι σημειωσεις ειναι υπεραρκετες.Εγω απο αυτες διαβασα και εγραψα αρχαια 17,7
Μόλις είδα το βιβλίο του φροντιστηρίου και το study. Τα σχόλια και των δύο συμπίμπτουν αρκετά οπότε πιστεύω θα είμαι καλυμμένος. Ευχαριστώ παιδιά και συγχαρητήρια για την επιτυχία σας!
lina_00
Νεοφερμένος
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εμένα με αγχώνει αρκετά το βοήθημα του Σαλτερή στη Χημεία με τις τόσες λεπτομέρειες και ασκήσεις και παρόλο που είναι καλό αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να είχα πάρει κ καποιο πιο περιεκτικό για καθοδήγηση στο τι να κανω απο τον Σαλτερή Nτάξει υπερβολή το ξερω. Απλά επειδη θα αρχίσω προετοιμασία με καθοδήγηση απο Σεπτέμβρη και κάνω ότι μπορώ μόνη μου προς το παρών εχω χαθεί κάπως. Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει? Εγώ τώρα κατάφερα να τελειώσω θερμοχημεια και αναρωτιέμαι μηπως εχω αναλωθεί πολύ :/
Πρεπει να βιαστεις λιγακι. Μην αγχωνεσαι για τη θερμοχημεια, η υλη της στο σχολικο ειναι κυριολεκτικα λιγοτερη απο 3 σελιδες. Λιγους ορισμους να ξερεις, τις διαφορες εξωθερμων-ενδοθερμων αντιδρασεων,τι παιζει με την μεταβολη ενθαλπιας-θερμοτητα,να τα αναπαριστας σε σχημα (αυτο θα το δεις στο επομενο κεφαλαιο πιο αναλυτικα βεβαια) και θα εισαι κομπλε. Προσπαθησε μεχρι το τελος του καλοκαιριου να εχεις καλυψει τα κεφαλαια 2-4 (δωσε πολλη βαση στο 4). Ξερω πολλα φροντιστηρια που εχουν τελειωσει και το 1ο κεφαλαιο,αλλα αυτα ξεκινησαν απο πολυ νωρις.Ετσι κι αλλιως,παρολο που το συγκεκριμενο κεφ εχει πραγματα να μαθεις απ'εξω,ειναι μικρουλι,οποτε δε βλεπω το λογο να αγχωθεις. Καλο διαβασμα!
lina_00
Νεοφερμένος
Φυσικα το αδιδακτο γιατι ειναι αγνωστο αλλα και οι πηγες στην ιστορια (κυριως απο αποψη χρονου)
Chem2000
Διάσημο μέλος
Katerinaa
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.