Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση, κοιταω κυριως για σχολες του τριτου πεδιου μιας και θα παρω μαθημα επιλογης Βιολογια.
Ωωω καλωσήρθες στο κλαμπ Είχα κι εγώ κάποια στιγμή την σκέψη μήπως και πάρω πέμπτο μάθημα την βιολογία, αλλά τελικά κατέληξα στα 4 στάνταρ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι αυτό που λέμε no maths no party.Μην ξεχνάς ότι έχεις και μαθηματικά όμως. Και πίστεψέ με, τα μαθηματικά είναι μεγάλο παλούκι και για τα οικονομικά το δυσκολότερο μάθημα με διαφορά. Τα μαθηματικά μόνο χαλαρή δεν την κάνουν την κατεύθυνσή σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πόσες ώρες την εβδομάδα κάνετε θερινά; Εγώ είμαι ανθρωπιστικών σπουδών και κάνω 15+1 διαγώνισμα! Άλλοι κάνουν μόνο 11 ώρες! Πείτε μου τις δικές σας περιπτώσεις!!!
Και εγώ πέρσι 15 ώρες έκανα! Αν βλέπεις όμως ότι έχεις κουραστεί συζήτησε το με τον καθηγητή/καθηγήτρια σου! Στόχος των καλοκαιρινών δεν είναι να κουραστεις από τώρα και να μην έχεις ενέργεια κατά τη διάρκεια της χρονιάς
Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Και εγώ πέρσι 15 ώρες έκανα! Αν βλέπεις όμως ότι έχεις κουραστεί συζήτησε το με τον καθηγητή/καθηγήτρια σου! Στόχος των καλοκαιρινών δεν είναι να κουραστεις από τώρα και να μην έχεις ενέργεια κατά τη διάρκεια της χρονιάς
Εγώ και κάνω 13 χωρίς διαγωνίσματα ακόμα.. Οι 15 μου φαίνονται πολλές είναι η αλήθεια Αλλά αν σου είναι βοηθητικές, είναι οπωσδήποτε καλό! Το θέμα είναι να προσπαθήσεις να μην κουραστείς υπερβολικά, όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω, για να έχεις δυνάμεις για μετά!
Αν επιτρέπεται, πόσες ώρες κανείς το κάθε μάθημα;
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Λατινικά: 3 ώρες (υπερβολικό μου φαίνεται)
Γνωστό: 3 ώρες
Άγνωστο: 2 ώρες
Γραμματική: 1 ώρα
Συντακτικό: 1 ώρα
Ιστορία: 3 ώρες
Έκθεση: 2 ώρες
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν το πρόγραμμα έχει ως εξής:
για ποιο λογο 3 ωρες ιστορια? κανονικα καθολου δεν θα επρεπε να κανετε ιστορια στα φροντιστηρια, ειναι χασιμο χρονου. αν εσυ προσωπικα νιωθεις πως σε βοηθαει, κανε αλλα μειωσε το στην 1 ωρα τουλαχιστον. χανεις πολυτιμο χρονο διαβασματος τον οποιο δε θ' αναπληρωσεις στο φροντιστηριο.
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
depfour
Νεοφερμένος
Μου φαίνονται και μένα κάπως υπερβολικές οι ωρες , ποσο μαλλον εφόσον είναι ακόμα καλοκαίρι. Βέβαια αν εσυ αισθάνεσαι ότι το χρειάζεσαι μην ακούς κανένα Προσωπικά έκανα πέρυσι το καλοκαίρι 10 ωρες τη βδομάδα και η ύλη μέχρι τέλη Γενάρη είχε ήδη βγει. Πάντως δες πως θα πάει και αν αρχίζεις ήδη από τώρα να κουράζεσαι και να ψιλοβαριεσαι συζήτησε το με τον καθηγητή σου ! Καλή αρχή!!
Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Σε γνωστό, ιστορία και Λατινικά κάνω από δύο ώρες και ειδικά στα Λατινικά μας είπε πως η ύλη θα προλάβει να βγει πολλές φορές. Σκέψου το μήπως μειώσεις κάτι, έστω και μια ώρα θα κάνει διαφορά. Λίγο να λασκάρουν τα λουριά. Στο τέλος βέβαια εσύ αποφασίζεις, πώς σε βολεύει περισσότερο
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Οι ώρες που διαβάζεις αν δεν είναι παραγωγικές δεν έχουν καμία σημασία . Δηλαδή, να διαβάζεις όσες ώρες σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι έτοιμος και ότι δεν άφησες κάτι. Για τη φυσική, και εγώ των αδερφών Σαββάλα δουλεύω , έχει οργανωμένη θεωρία και μπόλικες ασκήσεις. Το θεωρώ αρκετά καλό βοήθημα, αλλά στις επαναλήψεις σίγουρα των Μαθαδιουδάκη/Παναγιωτακόπουλου θα είναι αρκετά χρήσιμο εργαλείο.
Το μόνο που έχεις να κάνεις για την φυσική είναι να μην αφήνεις κενά στην θεωρία και να κάνεις όλες τις ασκήσεις που σου βάζουν. Αν δεν έχεις κενά όλα θα κυλήσουν όμορφα. Άν έχεις, θα τα καλύψεις. Μην αγχώνεσαι από τώρα με τη φυσική, είναι αρχή. Αν την διαβάσεις και την δουλέψεις όλα θα πάνε καλά. Έχεις μπροστά σου έναν ολόκληρο χρόνο.
Jordan
Νεοφερμένος
Γεια σας παιδιά του ischool,Γιώργος εδώ και πριν από μια εβδομάδα άρχισα θερινά μαθήματα για τη Γ Λυκείου.Νιωθω ότι βομβαρδίζομαι από παντού και ειδικά από τη φυσική που τη φοβάμαι υπεραρκετά.Ειμαι θετική με Βιολογια και αγχώνομαι αρκέτα για τις ώρες που πρέπει να διαβάζει κάποιος καθημερινά.Σημερα ας πούμε στρωθηκα και διάβασα ένα 4ωρο Βιολογία και Χημεία που γράφω το άλλο ΣΚ .Όσον αφορά τη φυσική πραγματικά δεν έχω ιδέα πως θα κυλήσει η χρονιά.Πορευομαι με το βιβλίο των αδελφών Σαββάλα είναι καλό;Σας ευχαριστώ πολύ
Σημασία στην προετοιμασία για τις πανελλήνιες έχει να κατανοείς σε βάθος κάθε κομμάτι της ύλης και όχι οι ώρες που διαβάζεις.Αν μπορείς να κατανοήσεις τις έννοιες σε 3 ώρες αντί για 6, that's great, αν πάλι όχι έχεις 2 μήνες χρόνο να βελτιωθείς.Ουσιαστικά πρέπει να μάθεις πως να μαθαίνεις, αν βγάζει αυτο νόημα.Μη σε αγχώνει ο όγκος της ύλης έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου να την βγάλεις όχι μια αλλά δύο φορές, άλλωστε ακόμη είναι Ιούλιος.
Τώρα σχετικά με το βιβλίο της φυσικής να σου πώ πως εγώ είχα Μαθιουδάκη στη Γ΄ και με κάλυψε πλήρως, βέβαια έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια απο παιδιά που είχαν Σαββάλα οπότε θαρρώ πως είναι εξίσου καλό για ασκήσεις,παραδείγματα κλπ.
Jordan
Νεοφερμένος
Γεια σας παιδιά του ischool,Γιώργος εδώ και πριν από μια εβδομάδα άρχισα θερινά μαθήματα για τη Γ Λυκείου.Νιωθω ότι βομβαρδίζομαι από παντού και ειδικά από τη φυσική που τη φοβάμαι υπεραρκετά.Ειμαι θετική με Βιολογια και αγχώνομαι αρκέτα για τις ώρες που πρέπει να διαβάζει κάποιος καθημερινά.Σημερα ας πούμε στρωθηκα και διάβασα ένα 4ωρο Βιολογία και Χημεία που γράφω το άλλο ΣΚ .Όσον αφορά τη φυσική πραγματικά δεν έχω ιδέα πως θα κυλήσει η χρονιά.Πορευομαι με το βιβλίο των αδελφών Σαββάλα είναι καλό;Σας ευχαριστώ πολύ
Σημασία στην προετοιμασία για τις πανελλήνιες έχει να κατανοείς σε βάθος κάθε κομμάτι της ύλης και όχι οι ώρες που διαβάζεις.Αν μπορείς να κατανοήσεις τις έννοιες σε 3 ώρες αντί για 6, that's great, αν πάλι όχι έχεις 2 μήνες χρόνο να βελτιωθείς.Ουσιαστικά πρέπει να μάθεις πως να μαθαίνεις, αν βγάζει αυτο νόημα.Μη σε αγχώνει ο όγκος της ύλης έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου να την βγάλεις όχι μια αλλά δύο φορές, άλλωστε ακόμη είναι Ιούλιος.
Τώρα σχετικά με το βιβλίο της φυσικής να σου πώ πως εγώ είχα Μαθιουδάκη στη Γ΄ και με κάλυψε πλήρως, βέβαια έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια απο παιδιά που είχαν Σαββάλα οπότε θαρρώ πως είναι εξίσου καλό για ασκήσεις,παραδείγματα κλπ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.