Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Εγώ είμαι Θεωρητική και ξεκινάω την Πέμπτη με Έκθεση- Λατινικά και τελειώνω τέλη Ιουλίου..
Άντε να μαζευόμαστε λίγο οι θεωρητικάριοι γιατί δεν μας βλέπω πολλούς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω για 'σας. Εγώ αύριο το πρωί τελειώνω τα θερινά.
Τοσο νωρις ?Ποτε προλαβες ρε θηριο?Εγω γτ νομιζω οτι τα καλοκαιρινά διεξάγονται κατα την περιοδο του Ιουλίου?
Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Τοσο νωρις ?Ποτε προλαβες ρε θηριο?Εγω γτ νομιζω οτι τα καλοκαιρινά διεξάγονται κατα την περιοδο του Ιουλίου?
Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν????από πότε τα ξεκίνησες και τελειώνετε τόσο νωρίς;
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε τζαμπα εκανες θερινα δηλαδη..
Θα ξεκινησει σιγουρα νωριτερα τον Αυγουστο, δεν παιζει...
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί αυτό αντί να χαίρεσαι; Όλα (αν όχι όλα, τα περισσότερα) φροντιστήρια τελειώνουν συνήθως την 3η εβδομάδα του Ιουλίου... Εκτός αν τις 2 αυτές εβδομάδες κάνατε μάθημα 12-15 ώρες κάθε μέρα και καταφέρατε και βγάλατε ένα σημαντικό κομμάτι ύλης. Αν καταφέρατε και βγάλατε μεγάλο κομμάτι ύλης αυτές τις 2 εβδομάδες, έγινε πασάλειμμα2 βδομάδες διαρκούν τα θερινά στο φροντιστήριο που πάω.
ougka pougka
Εκκολαπτόμενο μέλος
me and my cat
Νεοφερμένος
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Η ύλη βγαίνει, βέβαια εφόσον έχεις χρόνο μπορείς να τον εκμεταλλευτείς. Χωρίς υπερβολές βέβαια. Επειδή τα πέρασα και εγώ μιλάω και θεωρώ ότι ό,τι έμαθα στα θερινά ήταν εξαιρετικά χρήσιμο και βασικό για τη συνέχεια (χωρίς να σημαίνει οτι οτιδήποτε θα μάθεις μετέπειτα δεν θα είναι εξίσου σημαντικό). Προσωπικά τα θερινά τα θεωρώ πολύ χρήσιμα και σε καμία περίπτωση ''άσκοπα''Τι να σας πω. Δε με ανησυχεί ιδιαίτερα, μια χαρά βγαίνει η ύλη πιστεύω. Θα δούμε. Καλή συνέχεια σε εσάς.
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όντως, συμφωνώ. Εντάξει εγώ είμαι και Οικονομικά γι' αυτό δεν ανησυχώ ιδιαίτερα από την ύλη. Αλλά στο συγκεκριμένο φροντιστήριο τα παιδιά της θετικής χωρίς θερινά ενός μήνα, θα είναι πιο δύσκολα.Η ύλη βγαίνει, βέβαια εφόσον έχεις χρόνο μπορείς να τον εκμεταλλευτείς. Χωρίς υπερβολές βέβαια. Επειδή τα πέρασα και εγώ μιλάω και θεωρώ ότι ό,τι έμαθα στα θερινά ήταν εξαιρετικά χρήσιμο και βασικό για τη συνέχεια (χωρίς να σημαίνει οτι οτιδήποτε θα μάθεις μετέπειτα δεν θα είναι εξίσου σημαντικό). Προσωπικά τα θερινά τα θεωρώ πολύ χρήσιμα και σε καμία περίπτωση ''άσκοπα''
Agnwsth
Δραστήριο μέλος
Βέβαια, δεν φταις και συ. Αλλά ίσως να υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έγιναν. Ή να ξεκινήσετε τον Αύγουστο πιο νωρίς.
Carpe_Diem
Νεοφερμένος
Γεια σας, ξεκινησα και εγω καλοκαιρινα μαθηματα για να δωσω φετος για δευτερη φορα μετα απο 7 χρονια. Καλη επιτυχια σε ολους και καλη μας δυναμη.
Καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για την απόφαση που πήρες, εύχομαι ότι καλύτερο!! Τι κατεύθυνση είσαι;
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχεις απόλυτο δίκιο!Θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσεις 2 εβδομάδες θερινά και μετά να σταματήσεις. Είναι σαν να πέρνεις φόρα και πριν ξεκινήσεις , να σταματάς. Δεν έχει λογική.
Βέβαια, δεν φταις και συ. Αλλά ίσως να υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έγιναν. Ή να ξεκινήσετε τον Αύγουστο πιο νωρίς.
xrusa.kok
Νεοφερμένος
harry akritas
Διάσημο μέλος
Όντως, συμφωνώ. Εντάξει εγώ είμαι και Οικονομικά γι' αυτό δεν ανησυχώ ιδιαίτερα από την ύλη. Αλλά στο συγκεκριμένο φροντιστήριο τα παιδιά της θετικής χωρίς θερινά ενός μήνα, θα είναι πιο δύσκολα.
Μην ξεχνάς ότι έχεις και μαθηματικά όμως. Και πίστεψέ με, τα μαθηματικά είναι μεγάλο παλούκι και για τα οικονομικά το δυσκολότερο μάθημα με διαφορά. Τα μαθηματικά μόνο χαλαρή δεν την κάνουν την κατεύθυνσή σου.
me and my cat
Νεοφερμένος
Καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για την απόφαση που πήρες, εύχομαι ότι καλύτερο!! Τι κατεύθυνση είσαι;
Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση, κοιταω κυριως για σχολες του τριτου πεδιου μιας και θα παρω μαθημα επιλογης Βιολογια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.