Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Στο σχολείο τα είχα δει θυμάμαι κατά τις 10; 11; Κάπου εκεί.
Και σε μας ετσι ηταν περυσι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ερχεται το τελος μου υπολογισω απο 12
600- 12.800
Χέσε μας ρε Φώτη που έρχεται το τέλος σου. Μια εξέταση είναι, δεν θα τα βάψεις μελανά. Επιλογές υπάρχουν.
Καλά αποτελέσματα παιδιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Happily.Motionless
Εκκολαπτόμενο μέλος
harry akritas
Διάσημο μέλος
Ερχεται το τελος μου
Να σαι καλά ρε Φώτη, μου έφτιαξες τη μέρα.
American Economist
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
harry akritas
Διάσημο μέλος
Τι θες να πεις?
Θέλω να πω ότι κάτι τέτοιες αντιδράσεις φέρνουν... γέλιο
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν όντως το πίστευε ή αν κορόιδευε τον κόσμο... Ελπίζω το μεσημέρι να πάω για μπάνιο χαρούμενος και να μην μείνω σκεπτικός στο σπίτι...
ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
the purge
Νεοφερμένος
πανελληνιες2018
Νεοφερμένος
Συμφωνα με το πρωτο κριτηριο ισοβαθμιας ,που ειναι το αθροισμα των βαθμων σε βιολογια και χημεια με περασε ελαχιστα.
Στο δευτερο ομως κριτηριο που ειναι το αθροισμα των βαθμων και των τεσσαρων μαθηματων πολλαπλασιασμενο επι 2 τον περναω.
Ξερει κανεις τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Θα ηθελα να μαθω δηλαδη αν υπαρχει η δυνατοτητα να κανω ενσταση και να μπω αν δεν συμπληρωθουν οι εγγραφες των 90 εισαχθεντων η αν αδειασει η θεση απο καποια μεταγραφη?
ευχαριστω εκ των προτερων
Christianam23
Νεοφερμένος
Γεια σας παιδια! συγχαρητηρια σε ολους! εγω περασα βιολογικο πατρας. εχω ομως βγαλει ακριβως 17.829 μορια δηλαδη οσο ειναι η βαση στην κτηνιατρικη καρδιτσας, η οποια ηταν η πρωτη μου επιλογη και το θελω απο 6 χρονων μαλλον υπαρχει ισοβαθμια με αλλο παιδι.δεν φανταζομουν ποτε οτι θα επιανα τη βαση και μαλλον λογω ισοβαθμιας δεν θα περναγα ενω δεν εχω ουτε ενα μοριο διαφορα
Συμφωνα με το πρωτο κριτηριο ισοβαθμιας ,που ειναι το αθροισμα των βαθμων σε βιολογια και χημεια με περασε ελαχιστα.
Στο δευτερο ομως κριτηριο που ειναι το αθροισμα των βαθμων και των τεσσαρων μαθηματων πολλαπλασιασμενο επι 2 τον περναω.
Ξερει κανεις τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Θα ηθελα να μαθω δηλαδη αν υπαρχει η δυνατοτητα να κανω ενσταση και να μπω αν δεν συμπληρωθουν οι εγγραφες των 90 εισαχθεντων η αν αδειασει η θεση απο καποια μεταγραφη?
Δεν ξέρω πολλά για περιπτώσεις σαν την δικιά σου. Η δικη μου ήταν παρόμοια οποτε θα σου πω τι έκανα εγω. Εδωσα περσι για νομικη. Την εχασα για 6 μόρια και μπήκα φέτος με το 10%. Σκέψου το κι εσύ για 10%. Θα πρέπει όμως να περιμένεις μια χρονιά. Εύχομαι να βρεις λύση γιατί ήταν πολύ άδικο και καταλαβαίνω πως νιώθεις. Συγχαρητηρια όμως αξιζες να μπεις.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σας παιδια! συγχαρητηρια σε ολους! εγω περασα βιολογικο πατρας. εχω ομως βγαλει ακριβως 17.829 μορια δηλαδη οσο ειναι η βαση στην κτηνιατρικη καρδιτσας, η οποια ηταν η πρωτη μου επιλογη και το θελω απο 6 χρονων μαλλον υπαρχει ισοβαθμια με αλλο παιδι.δεν φανταζομουν ποτε οτι θα επιανα τη βαση και μαλλον λογω ισοβαθμιας δεν θα περναγα ενω δεν εχω ουτε ενα μοριο διαφορα
Wow! Πρώτη φορά ακούω τέτοιο περιστατικό!
Νομίζω ότι θα ήταν καλό να επικοινωνήσεις με το Υπουργείο Παιδείας και να θέσεις το ζήτημα.
Αν και για να πέρασες χημικό Πάτρας λογικά θα υπολόγισαν οι εξεταστές τη διαφορά σας με τον τελευταίο εισαχθέντα και εκείνος θα είχε παραπάνω.
Κατά την γνώμη μου , αν δεν μπορέσεις τελικά να βγάλεις κάποια άκρη, κάνε του χρόνου 10% για Κτηνιατρική!
Καλή επιτυχία!
akikos
Επιφανές μέλος
Μην ασχολείσαι με ενστάσεις κ.λπ. δεν έχει νόημα καθώς έχει προβλεφθει νομικά τι γίνεται σε ισοβαθμίες (λες και δεν μπορούν να περάσουν αυτον που ισοβαθμεί ως υπεραριθμο)
πανελληνιες2018
Νεοφερμένος
Guest 699855
Επισκέπτης
εχω ομως βγαλει ακριβως 17.829 μορια δηλαδη οσο ειναι η βαση στην κτηνιατρικη καρδιτσας, η οποια ηταν η πρωτη μου επιλογη και το θελω απο 6 χρονων μαλλον υπαρχει ισοβαθμια με αλλο παιδι.δεν φανταζομουν ποτε οτι θα επιανα τη βαση και μαλλον λογω ισοβαθμιας δεν θα περναγα ενω δεν εχω ουτε ενα μοριο διαφορα
Ξερει κανεις τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις?
Σε περίπτωση ισοβαθμίας σου με τον τελευταίο εισαγόμενο σε τμήμα που δήλωσες προτίμηση, 1) προηγείται αυτός που έχει
μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στα δύο μαθήματα με συντελεστές βαρύτητας του αντίστοιχου Επιστημονικού Πεδίου. ΕΦΟΣΟΝ
εξακολουθούν να υπάρχουν ισοβαθμούντες, 2) εισάγεται αυτός που έχει μεγαλύτερο το διπλάσιο άθροισμα γραπτών βαθμών των
τεσσάρων πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων του αντίστοιχου Επιστημονικού Πεδίου. ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ υπάρχει ισοβαθμία,
3) εισάγονται όλοι οι ισοβαθμούντες ανεξάρτητα από τη σειρά που δήλωσε ο καθένας το τμήμα αυτό.
Τα κριτήρια εξετάζονται ένα-ένα και όχι συνολικά. Σύμφωνα με τα παραπάνω, το πρώτο κριτήριο είναι ότι προηγείται αυτός που έχει μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στα δύο μαθήματα με συντελεστές βαρύτητας. Εφόσον λοιπόν το άλλο παιδί είχε μεγαλύτερο άθροισμα, προκρίνεται αυτός και τέρμα. Δεν συνεχίζουν στο επόμενο κριτήριο. Θα συνέχιζαν μόνο αν ισοβαθμούσατε και στο πρώτο κριτήριο. Οπότε δυστυχώς (πραγματικά λυπάμαι πολύ για σένα) όλα είναι σωστά σύμφωνα με τον Νόμο.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- elevag
- bkal1
- phleidhs
- Τρελας123
- suaimhneas
- AggelikiGr
- Ness
- Marianna.diamanti
- Joji
- petrosln
- Than003
- Silvia
- Ioanna98
- arrow25
- Fanimaid123
- buffon85
- Panagiotis849
- SlimShady
- Eri0611
- DemetriaP
- Σωτηρία
- eri548
- Jimmy20
- GiorgosM
- den antexw allh apotyxia
- luisnazariodelima
- Fanimaid
- J.Cameron
- CuHg
- DrsKatia
- Έμμα
- Σταβι
- Power-13
- MarcoReus
- igeorgeoikonomo
- efi25
- Adolfo valencia
- Dreamer_SW
- ifikis
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.