Happily.Motionless
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω περυσι που εδωσα για πρωτη χρονια νομιζω οτι ηταν Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ! Απλα εγινε πολλα, εγινα λιγο αλαζονικη, το εριξα στον πετινο... Τσουπ να σου τα 9.000+ ... Φετος ξαναπροσπαθω και βλεπω προοδο, με πολυ καλους βαθμους σε αεππ αοθ και μετα εκθεση, ενω στα μαθηματικαενταξει το κατα δυναμην και παραπανω! .... Βεβαια φετος φοβαμαι γιατι ειμαι οπως καταλαβατε οικονομικων σπουδων και θελω να παω μαρκετινγκ και επικοινωνιας, ή οικονομικων επιστημων, ή καποια σχολη διοικησης, οπως δημοσιας διοικησης.... Αλλα φοβαμαι... Εχω αγχοςτο οποιο με τρελαινει ... Προσπαθω να το αντιμετωπισω αλλα ολαπανεστον βροντο οταν βλεπω τα θεματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν ναι, πως το βγάζουμε το 1000??? το βγάζω στα 5 λεπτά και ξεκίνησα προπονήσεις από μέσα Ιανουαρίου. Επειδή προετοιμάζομαι μόνη θα ήθελα τις συμβουλές σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ταλαντωσεις και κυματα δεν θυμαμαι θεο, χωρις πλακα :Ρ Τωρα που αρχισαμε επαναληψεις εχω αρχισει να ψιλοθυμαμαι κατι λιγα..
Οινοχοος
Νεοφερμένος
καλησπέρα είμαι μαθητής της γ λυκείου. από τις χειρότερες χρονιες της ζωής μου, παράτησα το tennis για να διαβάσω ....αρχικά η οικογένεια μου δεν είχε πολλές οικονομικές δυνατότης για πολλά πολλά οποτε η μάνα μου με έγραψε σε ένα φροντιστήριο αρκετά φτηνό στο οποιο η δουλειά δεν ήταν σοβαρή και το περιβάλλον ήταν αρκετά βαρύ...καμια οργάνωση τέλος πάντων..... το πάλεψα μονος μου ξόδεψα πολλά χρήματα σε βοηθήματα και πολλά αλλα...το συμπέρασμα σε όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι είναι άδικο ο άλλος να σκάει λεφτά και να μαθαίνει πιο πολλά από έναν φτωχό... εγώ το πάλεψα μονος μου αλλα νιώθω ότι δεν θα γράψω καλά νιώθω ότι έχω κενά ...........
Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια και ένα απ'τα μεγάλα προβλήματα του συστήματος. Εγώ προσωπικά ήμουν σε ανάλογη φάση στην ηλικία σου και τελικά δεν πέτυχα(τον μάλλον και λίγο υπερβολικό!) στόχο μου. Μερικά χρόνια μετά(φέτος) και έχοντας πλέον την άνεση επανήλθα με ιδιαίτερα όμως. Με μερικούς αρκετά καλούς καθηγητές, η διαφορά σχετικά με το βάθος που καταλαβαίνω τα πράματα και τις ασκήσεις που λύνω, είναι απλά χαοτική...
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα, ή μάλλον καλημέρα ,
Εγω περυσι που εδωσα για πρωτη χρονια νομιζω οτι ηταν Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ! Απλα εγινε πολλα, εγινα λιγο αλαζονικη, το εριξα στον πετινο... Τσουπ να σου τα 9.000+ ... Φετος ξαναπροσπαθω και βλεπω προοδο, με πολυ καλους βαθμους σε αεππ αοθ και μετα εκθεση, ενω στα μαθηματικαενταξει το κατα δυναμην και παραπανω! .... Βεβαια φετος φοβαμαι γιατι ειμαι οπως καταλαβατε οικονομικων σπουδων και θελω να παω μαρκετινγκ και επικοινωνιας, ή οικονομικων επιστημων, ή καποια σχολη διοικησης, οπως δημοσιας διοικησης.... Αλλα φοβαμαι... Εχω αγχοςτο οποιο με τρελαινει ... Προσπαθω να το αντιμετωπισω αλλα ολαπανεστον βροντο οταν βλεπω τα θεματα
<<Φετος ξαναπροσπαθω και βλεπω προοδο, με πολυ καλους βαθμους σε αεππ αοθ και μετα εκθεση, ενω στα μαθηματικαενταξει το κατα δυναμην και παραπανω>> .Μονη σου το λες δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Μην ξεχνάτε ΠΟΤΈ, υποψήφιοι φοιτητές των Πανεπιστήμιων της Ελλάδας και του Εξωτερικού.
Ότι αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι μια ΜΑΧΗ, για εσάς πρώτα από όλα και το μέλλον σας, έπειτα για τους γονείς σας και όσους σας βοήθησαν:
" We shall defend our island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender. ~ W.Churchill. "
American Economist
Επιφανές μέλος
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως γνωρίζει κανείς τι έβαλε προχθές η ΟΕΦΕ στα Αρχαία;
Λαμπρινη13
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Μια ερωτηση μπαρλας η παπαδακης?
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
προσπέρασε τυχόν κακεντρεχή σχόλια που θα διαβάσεις εδώ και κάνε την προσπάθειά σου. ναι, 2 μήνες είναι λίγοι αλλά κρίσιμοι. θα μπορούσες να αφοσιωθείς στα πιο σημαντικά μαθήματα και να διαβάσεις λιγότερο τα υπόλοιπα και όλο και κάτι θα βγάλεις. οι κόποι σου, όσο μικροί ή μεγάλοι κι αν είναι, θα ανταμειφθούν. καλή επιτυχία!
Να σαι καλά!!
GohanDGeo
Νεοφερμένος
Κωνσταντίνος.Γ
Νεοφερμένος
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα. Ξέρεις κανείς κάποια ιστοσελίδα με αξιόλογα θέματα χημείας; Η αν έχει ο ίδιος περισυλλεξει κάποια. Ευχαριστώ!
ylikonet.gr
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
οεφε αρχαια εβαλε 11 και 16 πολιτικων χωρις μεταφρασμενο. Το παραδοξο ηταν οτι εβαλε μια ερωτηση που ηταν στο σχολικο και ηταν εντελως κουλη (σελ. 182 θεματα για συζητηση 1 και υπαρχει απαντημενη στο study4exams)
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- elevag
- bkal1
- phleidhs
- Τρελας123
- suaimhneas
- AggelikiGr
- Ness
- Marianna.diamanti
- Joji
- petrosln
- Than003
- Silvia
- Ioanna98
- arrow25
- Fanimaid123
- buffon85
- Panagiotis849
- SlimShady
- Eri0611
- DemetriaP
- Σωτηρία
- eri548
- Jimmy20
- GiorgosM
- den antexw allh apotyxia
- luisnazariodelima
- Fanimaid
- J.Cameron
- CuHg
- DrsKatia
- Έμμα
- Σταβι
- Power-13
- MarcoReus
- igeorgeoikonomo
- efi25
- Adolfo valencia
- Dreamer_SW
- ifikis
- Γατόπαρδος.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.