Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες 2018, στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια για τις πανελλήνιες 2018 θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.
Το υπουργείο θα ανακοινώσει και τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.
Από την Πέμπτη 5-7-2018 και μετά, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr. Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 16-7-2018 και είναι αποκλειστική. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.
Πηγή
Καλά αποτελέσματα σε όλους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
Έκθεση 19,2
Αρχαια 19,5
Λατινικά 19,8
Ιστορία 18,7
Σύνολο 19284
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Happily.Motionless
Εκκολαπτόμενο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Happily.Motionless
Εκκολαπτόμενο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Happily.Motionless
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Θέλοντας να κλείσω με το συμπέρασμα ότι οι πανελλήνιες ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους και όλες
Happily.Motionless
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Σοφια μου με ολο το σεβασμο, εχεις δικιο και το ξερω αλλα αυτην την στιγμη ειμαι τοσο αγχωμενη με την ανακοινωση, που πραγματικα νιωθω οτι θα παθω καρδιακο επεισοδιο
Σε καταλαβαίνω αλήθεια, και εγώ η προσωποποίηση του άγχους είμαι , αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά !!
Και εγώ είμαι σε τέτοια φάση όταν περιμένουν να βγουν αποτελέσματα! Γιατί δεν πας στο σχολείο σου να μάθεις, θα έχουν αναρτηθεί πιστεύω, δεν θα τα μάθεις πιο γρήγορα από το να μπεις στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ ;
Happily.Motionless
Εκκολαπτόμενο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Απλα φο αμαι να παω στο σχολειο..... Φοβαμαι τοσο που αν τα δω θα βαλω τα κλαμματα οπως και περυσι.... Φοβαμαι τα παντα... Ολα.... Φοβμαι οτι τ εχω παει πιο σκατα απο σκατα.
Εγώ είμαι πάντως σίγουρη, ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα και θα έχουν πάει όλα καλά , αλλά και πες ότι δεν έγραψες καλά, τι είναι το χειρότερο πράγμα που θα συμβεί ; Να μην περάσεις στην σχολή που θέλεις είναι όντως αυτό το χειρότερο πράγμα ; ;;;
Φώτη αλήθεια ;
Happily.Motionless
Εκκολαπτόμενο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Happily.Motionless
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Lazarosko
- Hased Babis
- SteliosDjent
- thepigod762
- suaimhneas
- Μήτσος10
- kiyoshi
- Τρελας123
- BillyTheKid
- Anonymous1
- Aggel0sss
- Joji
- doublepoulos
- buffon85
- Panagiotis849
- Mammy Nun
- SlimShady
- seduv
- Nefeloula
- Sense
- calliope
- DemetriaP
- Kankounkounkoun
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- J.Cameron
- luisnazariodelima
- Έμμα
- Fanimaid
- Lydia6902
- jj!
- JohnGreek
- Adolfo valencia
- marylou_290
- Libertus
- Dimitris9
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.