jims
Πολύ δραστήριο μέλος
πως πιστευετε πως θα κυμανθουν οι βασεις στο 1ο πεδιο;
Πιθανότατα να σημειωθεί μια μικρή πτώση.
Τελικά τα αποτελέσματα στις 29 βγαίνουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ισχύει οτι η αποτυχία ηταν τοσο μεγάλη , να ελπίζουμε εμείς του 2018 ότι θα σκεφτούν να βάλουν νορμάλ θέματα? Πάντως ειμαστε έτσι κι αλλιώς (ελάχιστα) ευνοημένοι λόγω των (αναμενόμενων) πτώσεων των βάσεων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαβασα για ανοδο στις βασεις των Παιδαγωγικων..
Το διάβασα και εγώ όμως αν δεις την άνοδο των βάσεων την στηρίζουν στην αύξηση της ζήτησης σε σχέση με πέρυσι. Τα θέματα τα περσινά με τα φετινά δεν είχαν μεγάλες διαφορές στη δυσκολία, το μόνο που άλλαξε είναι η ζήτηση. Αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα ανέβουν οι βάσεις σε επίπεδα 15 χαμηλότερης βάσης ούτε πως όσοι δήλωσαν είναι αριστούχοι και θα γράψουν υποχρεωτικά μεγάλους βαθμούς. Μέχρι να βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα γράψουν πολλά, μην αγχώνεσαι με εκτιμήσεις, τις περισσότερες φορές πέφτουν έξω σε όσα λένε.
ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γω ήμουν στα μαθηματικα στο 13+ και αοθ 19+ και εγινε αυτο που εγινε...
αυτή τη χρονιά ο Χρήστος δεν θα κάνει εκτημίσεις ;
Περυσι ο Χρηστος εσκισε Ειρηνη τακ Αλανακο
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτή τη χρονιά ο Χρήστος δεν θα κάνει εκτημίσεις ;
Δε ξέρω αλλά ο λογαριασμός του από ότι είδα είναι απενεργοποιημένος.
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ανοίξει και τόπικ "Πανελλήνιες 2018" για να λέμε τα δικά μας εμείς του 2018?(μιας και πολλοί έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια μας).
shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το διάβασα και εγώ όμως αν δεις την άνοδο των βάσεων την στηρίζουν στην αύξηση της ζήτησης σε σχέση με πέρυσι. Τα θέματα τα περσινά με τα φετινά δεν είχαν μεγάλες διαφορές στη δυσκολία, το μόνο που άλλαξε είναι η ζήτηση. Αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα ανέβουν οι βάσεις σε επίπεδα 15 χαμηλότερης βάσης ούτε πως όσοι δήλωσαν είναι αριστούχοι και θα γράψουν υποχρεωτικά μεγάλους βαθμούς. Μέχρι να βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα γράψουν πολλά, μην αγχώνεσαι με εκτιμήσεις, τις περισσότερες φορές πέφτουν έξω σε όσα λένε.
Εχεις δικιο!Ελπιζω μονο να μην εχουν καμια τρελη ανοδο.
Καλα αποτελεσματα σε ολους παιδια!!
SweetGirl
Νεοφερμένος
Παιδιά σόρρυ για το τελείως άκυρο ποστ:
Θα ανοίξει και τόπικ "Πανελλήνιες 2018" για να λέμε τα δικά μας εμείς του 2018?(μιας και πολλοί έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια μας).
Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι και εγώ. Περιμένουμε θρεντ " Πανελλήνιες 2018 [θερινή προετοιμασία]"!
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
harry akritas
Διάσημο μέλος
Και ποιος τα ανοίγει αυτά τα θέματα;
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Sinai
Νεοφερμένος
Έρχεται μια δύσκολη χρονιά.Να ξεκουραστείτε όσο πιο πολύ γίνεται μέχρι 1 Αυγούστου.Εμείς που δώσαμε πανελλήνιες τραβήξαμε τα πάνδεινα.Τώρα αναμένουμε να δούμε πως τα πήγαμε και ευχόμαστε να μη χρειαστεί να ξαναδώσουμε.Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι και εγώ. Περιμένουμε θρεντ " Πανελλήνιες 2018 [θερινή προετοιμασία]"!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εγώ ξέρω 29, αλλά έπεσα σήμερα σε λινκ για τα μηχανογραφικά και είμαι σε φάση "τι μηχανογραφικό, ακόμη δεν έχουν βγει βαθμολογίες".
SnowLover
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.