Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ιστορια ειμαι στον δικομματισμο,αρχαια στην 8 στα ηθικα και λατινικα στο 31.
θεωρειτε πως ειμαι πισω;
Ιστορία είμαι αρκετά πιο μπροστά, στα αρχαία είμαστε μαζί. Λατινικά θύμισέ μου ποιο είναι το 31 γιατί δεν το ξέρω καθόλου με νούμερα (την Τρίτη τελείωσα την ύλη στα λατινικά και την Πέμπτη ξεκινήσαμε επανάληψη ξανά από το terra φαντάσου και έχουμε τα 2 πρώτα κείμενα για εξέταση)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συμφωνώ απόλυτα. Εγω θα γραψω 3ο κ 4ο μαζιΑύριο γράφω ΑΟΘ (3ο κεφάλαιο). Θεωρώ ότι το 3ο έχει την πιο δύσκολη θεωρία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Αύριο γράφω ΑΟΘ (3ο κεφάλαιο). Θεωρώ ότι το 3ο έχει την πιο δύσκολη θεωρία.
αν θυμάμαι καλά παραγωγή και κόστος
καλή σου τύχη
(να παρακαλάς στο τέλος να πέσουν αυτά)
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
αν θυμάμαι καλά παραγωγή και κόστος
καλή σου τύχη
(να παρακαλάς στο τέλος να πέσουν αυτά)
Έγραψα. Τα αποτελέσματα μετά την πενθήμερη.
Το 3ο κεφάλαιο αφορά στο κόστος (TP, AP, MP, FC, VC, TC, AFC, AVC, ATC, MC, ΝΦΑ)
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Έγραψα. Τα αποτελέσματα μετά την πενθήμερη.
Το 3ο κεφάλαιο αφορά στο κόστος (TP, AP, MP, FC, VC, TC, AFC, AVC, ATC, MC, ΝΦΑ)
Καλά να περάσεις και να μην σκέφτεσαι πως τα πήγες στο αοθ στην πενταήμερη
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά να περάσεις και να μην σκέφτεσαι πως τα πήγες στο αοθ στην πενταήμερη
Ευχαριστώ!
ο Δεκέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας αυτής της χρονιάς! Πιστέψτε το! 5 μέρες χωρίς διάβασμα.. Να "ξεκουραστείτε", να περάσετε καλά σε αυτή την εκδρομή, να ζήσετε αυτή την εμπειρία και δεν θα το μετανιώσετε! Και μετά την εκδρομή τα Χριστούγεννα!!
Διάβασμα χωρίς υπερβολές εκείνη την περίοδο, κάλυψη κενών χωρίς άγχος αλλά και φυσικά και εξόδους, γιατί ίσως είναι και από τις τελευταίες σας μέχρι τον Μάιο! Και φυσικά ΥΠΝΟ!
Προσωπικά, ήμουν πρωινός τύπος και έτσι δεν διάβαζα ποτέ όλη τη χρονιά μετά τις 22.00. Το θέμα, λοιπόν, είναι να καταλάβετε εσείς τι τύπος ακριβώς είστε και να προσαρμοστείτε σε αυτό! Άμα σας εμπνέει το βραδινό διάβασμα, το πρωί να βάζετε το ξυπνητήρι μετά τις 12!
Φυσικά και θα πιεστείτε, δεν είπα το αντίθετο! Θέλει πείσμα όμως! Όταν πιεστείτε και νιώσετε πως δεν γίνεται να προχωρήσει το διάβασμα, πως δεν μπορεί να λυθεί η τάδε άσκηση, τότε είναι η ώρα να σπρώξετε τον εαυτό σας και να πείτε : ΟΧΙ, δεν πρόκειται να παραδοθώ, δεν θα τα βάλω κάτω! και θα τα καταφέρετε, πιστέψτε με!
Ήμουν θετική κατεύθυνση περσυ, και ομολογουμένως, τα μαθηματικά απαιτούν το μεγαλύτερο ποσοστό της προσοχής σας! Είναι το μάθημα που ακόμα και μια μονάδα (στις 100) μπορεί να σας αφαιρέσει 66 μόρια! Να είστε προσεκτικοί και μια πολύ χρήσιμη συμβουλή που μας είχε δώσει και ο καθηγητής μας περσυ για το συγκεκριμένο μάθημα :
σε ένα 3ωρο διαγώνισμα ποτέ μη χάσετε χρόνο για πράγματα που δεν ξέρετε. είναι προτιμότερο να αφιερώσετε 2 ώρες να γράψετε ολόσωστα και μαθηματικώς ορθά τα πράγματα που είστε βέβαιοι πως γνωρίζετε, παρά να ασχοληθείτε 2 ώρες με το ερώτημα ή τα ερωτήματα που είναι αμφίβολο αν τα γνωρίζετε! Η κάθε λεπτομέρεια μετράει!
Τέλος για την έκθεση έχω απλά να ευχηθώ : καλή τύχη!
Εγώ ως μαθητής του 15-16 στην έκθεση, έγραψα ένα απίστευτο στα μάτια μου 16,7! Πάντως είδα και μαθήτρια του 18 να γράφει 15, αλλά και μαθήτρια του 18 να γράφει όντως 18! Οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι καλή τύχη!
Chris1993 απίστευτο το πως βρίσκεις χρόνο να απαντάς σε μηνύματα εδω! παιδιά, το παιδί από εδώ κάνει φοιτητική ζωάρα! Αχ, αλίμονο σε εμάς!
(Όσοι δεν τον ξέρετε ακόμα, μην ανησυχείτε, θα τον γνωρίσετε το καλοκαίρι - προφητικό μήνυμα)
Υ.Γ. πάντως πιστέψτε με, αν και διαμαρτύρεστε τώρα για την έλλειψη συγκέντρωσης σας, του χρόνου θα εύχεστε να μπορούσατε να συγκεντρωθείτε όπως στην τρίτη λυκείου!
Καλή συνέχεια από εμένα με πείσμα, κουράγιο, επιμονή και υπομονή και όλα καλά θα πάνε!
Δανάη Ελίνα
Νεοφερμένος
Μετα τις ενδοσχολικες οι πανελληνιες
Giovanni_
Επισκέπτης
Για το "καλο" μας το κανουν,ολα τα εχουν σκεφτει εκει στο υπουργειο...
Ομως ας μην προτρεχουμε δεν εχει οριστικοποιηθει ακομη,απλα σχεδιασμους κανουν.
Καθως στις 5 είναι του αγιου πνευματος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Εγω 6 Ιουνίου πιστεύω θα αρχίσουν ημερα Τρίτη
Καθως στις 5 είναι του αγιου πνευματος
Τρίτη δεν αρχίζουν ποτε λογικα 12
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια νομίζω ότι δεν θα ισχύσει στο τέλος γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις, όπως ακριβώς και πέρσι. Έτσι, οι πανελλήνιες, πιστεύω, θα αρχίσουν Μάιο.
Giovanni_
Επισκέπτης
Σίγουρα μετα τις 5 Ιουνίου θα αρχίσουμε. Ελπίζω 6 ή 7 να δωσουμε το 1ο μαθημα
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς λογω κρισης θέλουν να τις κόψουν.Ισχύει ότι θα καταργηθούν από φέτος οι επαναληπτικές; Και εάν κάποιος πάθει κάτι (χτύπα ξύλο), τι κάνει;
Ελπιζω ν μην συμβεί
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.