Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Πόσο χαρούμενη είμαι
Στο 1ο διαγώνισμα της ιστορίας σε ολόκληρο το 1ο κεφάλαιο έγραψα 90%
Και στο τεστ του σχολείου μέχρι τα δημόσια έργα 20
Για την ιστορία είμαι πιο αισιόδοξη από ποτέ. Ποντάρω πολλά στο μάθημα αυτό.
συγχαρητηρια παντα επιτυχιες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τυφών
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαθηματικά είμαι στον ρυθμό μεταβολής και αυτό που έχω να πω άσχετα με την δυσκολία είναι ότι κάθε δεύτερο μάθημα προχωράμε στην ύλη ενώ φυσική είμαστε 2μιση μήνες μαζί με τα καλοκαιρινά στις ταλαντώσεις και τώρα θα μπούμε κύματα
Μαθηματικα ομως που πατε γρήγορα τα εχετε εμπεδώσει?
Το θεμα ειναι τα καταλαβεις όχι ν πας παρακάτω.
Guest 699855
Επισκέπτης
https://eoe.minedu.gov.gr/images/history_greek__national_exams.pdf
Για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να ενημερωθούν οι νεώτεροι
https://eoe.minedu.gov.gr/images/history_greek__national_exams.pdf
Ναι, τι?
dp123
Νεοφερμένος
https://www.youtube.com/watch?v=ZE3LpsaP92M
https://www.youtube.com/watch?v=ZE3LpsaP92M
Τι εννοεί μόνο για πολίτες και μόνο για αστυνομικούς;
Ποια είναι η πραγματική βάση για εμάς;
Potentia
Νεοφερμένος
Για τους μαθητές η βάση είναι αυτή που αναφέρεται ως "Μόνο για πολίτες". Η βάση "Μόνο για αστυνομικούς" είναι για όσους έχουν τελειώσει την Σχολή Αστυφυλάκων και επιθυμούν να εισαχθούν στην Αξιωματικών ώστε να ανελιχθούν στην ιεραρχία και να γίνουν αξιωματικοί. Ξαναδίνουν πανελλήνιες και έχουν διαφορετική βάση σε σχέση με τους μαθητές.Σκέφτομαι σοβαρά αν γράψω καλά να δηλώσω αστυνομία. Είδα όμως αυτό:
Τι εννοεί μόνο για πολίτες και μόνο για αστυνομικούς;
Ποια είναι η πραγματική βάση για εμάς;
Για τους μαθητές η βάση είναι αυτή που αναφέρεται ως "Μόνο για πολίτες". Η βάση "Μόνο για αστυνομικούς" είναι για όσους έχουν τελειώσει την Σχολή Αστυφυλάκων και επιθυμούν να εισαχθούν στην Αξιωματικών ώστε να ανελιχθούν στην ιεραρχία και να γίνουν αξιωματικοί. Ξαναδίνουν πανελλήνιες και έχουν διαφορετική βάση σε σχέση με τους μαθητές.
Σε ευχαριστώ, το έψαξα λίγο καλύτερο και έτσι είναι.
Πολλά μόρια τότε, με βλέπω για αστυφυλλάκων καλύτερα.
Σε ευχαριστώ, το έψαξα λίγο καλύτερο και έτσι είναι.
Πολλά μόρια τότε, με βλέπω για αστυφυλλάκων καλύτερα.
1η φορα δινεις?
Απο θεωρητική πάντως ειναι πιο ευκολα γι αυτη τη σχολη.
1η φορα δινεις?
Απο θεωρητική πάντως ειναι πιο ευκολα γι αυτη τη σχολη.
Όχι ξαναδίνω γιατί δεν την έπιασα με την πρώτη.
Πιο εύκολα με Έκθεση που συνήθως έχει απόκλιση ο ένας βαθμολογητής από τον άλλο;
Με Αρχαία και Ιστορία που ισχύει το ίδιο αλλά σε μικρότερο βαθμό.
Μόνο τα Λατινικά είναι στάνταρ.
Όχι ξαναδίνω γιατί δεν την έπιασα με την πρώτη.
Πιο εύκολα με Έκθεση που συνήθως έχει απόκλιση ο ένας βαθμολογητής από τον άλλο;
Με Αρχαία και Ιστορία που ισχύει το ίδιο αλλά σε μικρότερο βαθμό.
Μόνο τα Λατινικά είναι στάνταρ.
Η εκθεση ειναι παντού.
Αρχαια ομως γραφεις ανετα πιο καλα κ πολυ πιο καλα απο τα μαθηματικά κατεύθυνσης. Αν δεις τα στατιστικα θα το καταλάβεις. Κ εχουν κ το 1.3 συντελεστή.
Εγω εδωσα περσι με το παλιο όμως κ εβγαλα κοντα στα 17 αλλα δν πέρασα δυστυχώς. Καλη επιτυχία
Η εκθεση ειναι παντού.
Αρχαια ομως γραφεις ανετα πιο καλα κ πολυ πιο καλα απο τα μαθηματικά κατεύθυνσης. Αν δεις τα στατιστικα θα το καταλάβεις. Κ εχουν κ το 1.3 συντελεστή.
Εγω εδωσα περσι με το παλιο όμως κ εβγαλα κοντα στα 17 αλλα δν πέρασα δυστυχώς. Καλη επιτυχία
Καταρχήν καλή επιτυχία και σε 'σένα.
Θεωρητική είσαι;
Ποιος είναι ένας καλός βαθμός για 'σένα στα αρχαία;
Και τέλος έδωσες πέρυσι 2η φορά με το παλιό και θα δώσεις και 3η φέτος;
Καλά τι ήθελες να περάσεις και δεν τα κατάφερες; Ιατρική, Νομική ή Ψυχολογία; Μπορούσες να πας σε άλλο τμήμα που θα είχε κάποια σχέση με την πρώτη σου επιλογή.
Καλά τι ήθελες να περάσεις και δεν τα κατάφερες; Ιατρική, Νομική ή Ψυχολογία; Μπορούσες να πας σε άλλο τμήμα που θα είχε κάποια σχέση με την πρώτη σου επιλογή.
Ηθελα Αστυφυλάκων αλλά κατέληξα στους πολιτικούς μηχανικούς χωρις ν με νοιάζει αυτη η σχολή.
don_vito
Δραστήριο μέλος
Μπορεί να τύχει να διαβάσω 6ώρες μία μέρα επειδή την επόμενη γράφω στο φροντ, μπορεί να διαβάσω και μία ώρα αν δεν έχω πολλά για την επόμενη μέρα
Ανάλογα με την όρεξη για διάβασμα.....
Δανάη Ελίνα
Νεοφερμένος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Πως πάτε με το διάβασμα;
Μια ερώτηση προς τους ανθρωπιστές: Που είστε στην ύλη του γνωστού; Και ποια έργα έχετε ήδη βγάλει;
Ρωτάω γιατί ακούω τελείως διαφορετικά πράγματα από συμμαθητές μου που πηγαίνουν σε διαφορετικά φροντιστήρια από εμένα.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.