Elysium
Νεοφερμένος
Όσο ζούμε ελπίζουμεΜην αγχώνεσαι την έχεις σίγουρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
InMathWeTrust
Νεοφερμένος
Ν.Γλώσσα 17,7
Φυσική 19,4
Χημεία 19,6
Μαθηματικά 20
Σύνολο 19298
#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος
Ξέρω ότι είμαι λίγο "καθυστερημένος" απλώς τώρα εγγράφηκα στο φόρουμ
Ν.Γλώσσα 17,7
Φυσική 19,4
Χημεία 19,6
Μαθηματικά 20
Σύνολο 19298
Συγχαρητήρια. Εξαιρετική επίδοση! Εύχομαι να έχεις κάνει σωστή επιλογή που καλύπτει τα ενδιαφέροντα και τις διαθέσεις σου.
Φοβερό το 100 / 100 στο δυσκολότερο μάθημα!
InMathWeTrust
Νεοφερμένος
Συγχαρητήρια. Εξαιρετική επίδοση! Εύχομαι να έχεις κάνει σωστή επιλογή που καλύπτει τα ενδιαφέροντα και τις διαθέσεις σου.
Φοβερό το 100 / 100 στο δυσκολότερο μάθημα!
Ευχαριστώ πολύ φίλε!Μαθηματικό Αθηνών έχω δηλώσει
Giovanni_
Επισκέπτης
Μαθηματικά 12.6
ΑΕΠΠ 20
ΑΟΘ 20
Σύνολο 16178
Koutsigio
Νεοφερμένος
Giovanni_
Επισκέπτης
Annanoula
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 929391
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.