Mask1000
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιατρικο ΣΣΑΣ θελω φιλε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris2799
Νεοφερμένος
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Ήμουν σίγουρος αγαπητή INFPΚαλημέρα φίλοι μου. Συγχαρητήρια σε όλους!!
Έκθεση 16.1
Λατινικά 19.2
Ιστορία 18.3
Αρχαία 19.5
1ο πεδίο: 18.436
Συγχαρητήρια!!!
Desmond
Νεοφερμένος
Φυσικη 18.7
Μαθηματικα 19.7
Χημεια 19.9
18590 μορια λετε να πιανω ΗΜΜΥ αθηνα ?
Sjors
Νεοφερμένος
Χημεία 19.5
Φυσική 19.9
Βιολογία 18.7
Σύνολό: 19.016
Ελπίζω για Ιατρική Λάρισας ή Αλεξανδρούπολης! Θεσσαλονικής έίμαι πολύ οριακά! Τι λέτε? Όπως και αν έχει μπράβο σε όλους παιδιά!!!
Nicknikolaras
Νεοφερμένος
Κατα 90% ξαναδινω
Νομιζω η καλυτερη σχολη που πιανω ειναι μηχανικων παραγωγης
Οι μηχανικοί παραγωγής και διοίκησης πάντως δεν είναι καθόλου άσχημη σχολή οπότε αν όντως περάσεις εκεί ξανασκέψου το...Παίρνεις ουσιαστικά το ίδιο πτυχίο με μηχανολόγους απλώς έχεις εξειδίκευση στην διοίκηση + ότι είναι μόνο 2 σχολές στην Ελλάδα άρα το επάγγελμα δεν ειναι ιδιαίτερα κορεσμένο
Johnny15
Επιφανές μέλος
Κατα 90% ξαναδινω
Νομιζω η καλυτερη σχολη που πιανω ειναι μηχανικων παραγωγης
Σκέψου το. Πάντως αν περάσεις από Ξάνθη πες μου.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Έκθεση 18
Χημεία 19.5
Φυσική 19.9
Βιολογία 18.7
Ελπίζω για Ιατρική Λάρισας ή Αλεξανδρούπολης! Θεσσαλονικής έίμαι πολύ οριακά! Τι λέτε? Όπως και αν έχει μπράβο σε όλους παιδιά!!!
Μπαινεις λογικα θεσσαλονικη
Sjors
Νεοφερμένος
Μπαινεις λογικα θεσσαλονικη
Μακάρι
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχεις πολλες , πολλες πιθανοτητες δεδομενου οτι περυσι θεωρηθηκαν στην φυσικη λιγο πιο ευκολα απο τα φετινα και στα μαθηματικα επισης θεωρηθηκαν δυσκολοτερα φετος οπως και στην χημεια .. περυσι η βαση ηταν γυρω στα 18.600 αν θυμαμαι καλα οποτε με μια πτωση πιανεις..και μετα μηχανολογους μηχανικους αν σ 'ενδιαφερουν.. αλλα και για ημμυ εχεις πολλες πιθανοτητεςΕκθεση 15.3
Φυσικη 18.7
Μαθηματικα 19.7
Χημεια 19.9
18590 μορια λετε να πιανω ΗΜΜΥ αθηνα ?
Έκθεση 18
Χημεία 19.5
Φυσική 19.9
Βιολογία 18.7
Βαλε Πατρα και ασε Θεσ/νικη καλυτερη σχολη εκει περνας σιγουρα
14134 δευτερο πεδιο εχω ελπιδες για μαθηματικο πατρας?
Αέρα, ψαξε απο τωρα το σπιτι αν δεν εισαι πατρινος περσυ 13880 η βαση, χλωμο να ανεβει, μαλλον προς τα κατω καμμια 150 και μορια την βλεπω.
thodoris_eng
Νεοφερμένος
Οι μηχανικοί παραγωγής και διοίκησης πάντως δεν είναι καθόλου άσχημη σχολή οπότε αν όντως περάσεις εκεί ξανασκέψου το...Παίρνεις ουσιαστικά το ίδιο πτυχίο με μηχανολόγους απλώς έχεις εξειδίκευση στην διοίκηση + ότι είναι μόνο 2 σχολές στην Ελλάδα άρα το επάγγελμα δεν ειναι ιδιαίτερα κορεσμένο
Αυτό που λες δεν ισχύει.
Επι της ουσίας στην αγορά Ηλεκτρολόγοι- Μηχανολόγοι - Ναυπηγοί -Μηχανικοί Παραγωγής και Διοίκησης έχουν τους ίδιους στόχους απασχόλησης, οπότε δεν είναι μόνοι τους στο πεδίο αυτό. Μάλιστα αν θες να διαβαθμίσεις ποιος θα προτιμηθεί απο την αγορά εργασίας οι μηχανικοί παραγωγής και διοίκησης είναι μετά τους παραπάνω.
PanosFlo
Επισκέπτης
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικά : 9,8
Έκθεση : 16,7
ΑΟΘ : 16,2
ΑΕΠΠ : 18,7
Με κατέστρεψε το ΑΟΘ. Πιάνω πάντως ΔΕΟΣ και Μάρκετινγκ στο ΟΠΑ. Εκτός αν ανέβουν 400 και 200 μόρια αντίστοιχα.
Ειναι οι σχολές που ήθελα επομένως είμαι ικανοποιημένος, αν και απογοητευμένος απο το ΑΟΘ.
Nick890
Επιφανές μέλος
Εκθεση : 14,3
Βιολογια : 19,5
Φυσικη : 18,4
Χημεια : 19,4
Συνολο : 18.233
Δεν στεναχωριεμαι. Μονο μια τεραστια απογοητευση νιωθω.
Που θες να περασεις ?
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Το έγραφα και σε μια φίλη μου πριν: Σημασία έχει να γράψατε τόσο καλά ώστε να περνάτε όσο πιο σίγουρα μπορείτε εκεί που θέλετε... Από εκεί και πέρα, τα μόρια δεν έχουν καμία αξία.
Εγώ με εμένα, είμαι ευχαριστημένη!!
Έκθεση: 16
Αρχαία: 14.5
Ιστορία: 18.3
Λατινικά: 16
Αν κάτι άλλαζα, θα ήταν τα λατινικά....
Κατά τα άλλα τι να πω;
Ιστορία ο ένας μου είχε 95 και το καμάρωνα μια ώρα
Όχι, δεν έχω παράπονο από τίποτα... Μέχρι και στα αρχαία που στην αρχή ίσως ξίνησα, κατάλαβα ότι στο άγνωστο που φοβόμουν πήγα εξαιρετικά από ότι μου είπε η φιλόλογός μου...
Μπαίνω σίγουρα λοιπόν ακόμα και χωρίς τον βαθμό των γερμανικών στη γερμανική φιλολογία και συγκεκριμένα και στη 1η μου επιλογή, στο τμήμα του ΕΚΠΑ!
Τόσα χρόνια γι αυτή τη μέρα και για τη μέρα που θα βγουν οι βάσεις.... Για το μοναδικό μου όνειρο!!
ΥΓ: Παω να ετοιμάσω βαλίτσα για το Μόναχο.
Emilonop
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσική: 14,9
Μαθηματικά: 15,1
Χημεία: 17,1
Σύνολο: 15786
Με μία τεράστια αστοχία στη φυσική και με ηλίθια λάθη στη χημεία, το λες και άριστα. Μαθηματικό ΑΠΘ ΕΡΧΟΜΑCTE
ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΕΠΠ 18,5
Εκθεση 13.4
Αοθ 0,0
Συνολο 10500+ ... αν δν μ ειχε μηδενίσει στο αοθ ο επιτηρητής θαμουν 16000
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε, κι εμένα ο ένας μου είχε 97 κι ο άλλος 85 στην ιστορία! Γαμώτο, μια μονάδα ακόμα και θα πήγαινα αναβαθμολογηση! Σκατά να φάει ο Β βαθμολογητης ρε φίλε. -.-Ιστορία ο ένας μου είχε 95 και το καμάρωνα μια ώρα
ΥΓ: Παω να ετοιμάσω βαλίτσα για το Μόναχο. [/I]
Καλό ταξίδι! Να περάσεις τέλεια αγαπημένη μου! Πολλά πολλά συγχαρητήρια γλυκιά μας γερμανικου!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.