αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,996 μηνύματα.

23-05-16

17:25
Απογοήτευσις! Στην χείριστη ένα 16 και στην καλύτερη ένα 17 Ιστορία. Δεν θυμόμουν τις εθνικές γαίες κατά το 1870-71. Αυτό που έγραψα, το έβγαλα από την πηγή. Αν και στα άλλα τα έχω πάει καλά, πιστεύω 16 γτ έχω ακούσει ότι γενικά είναι τσεκούρι στις πηγές. Ακόμη και εάν τα έχεις τέλεια, κάτι πάντα βρίσκουν να σου κόψουν. Βέβαια και για τα αρχαία έχω αμφιβολίες πολλές (αν και το συντακτικό και τη γραμματική τα έκανα σωστά). Έκθεση πιστεύω αρκετά καλά, αλλά έκθεση είναι και ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει. GOOD BYE LAW SCHOOL!
Με βλέπω να ξαναδίνω του χρόνου. Και σαφώς θα είναι πολύ πιο δύσκολα, γτ ο Φίλης είχε πει ότι για τις θέσεις στα πανεπιστήμια, από του χρόνου, θα αποφασίζουν τα ίδια τα πανεπιστήμια. Φαντάσου δηλαδή να έχει 100 θέσεις η κάθε νομική. Βλέπω την νομική της Κομοτηνής στο 18.500!
Έλα ρε, γιατί έτσι; Ένα 18.5 άνετα το έγραφε κάποιος μέτρια διαβασμένος πιστεύω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.