nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Με καταβάλλει το άγχος.Δυστυχώς το ίδιο λάθος έκανα και περσι,and it was horrible.Για να αλλαξουμε και λιγο θεματακι,πως ειστε οσοι δινετε ψυχολογικα?εγω εχω αρχισει να κουραζομαι αν και τωρα ειναι που πρεπει να τα δωσουμε ολα
Όσοι έχετε άγχος διώξτε το.Δεν ειναι σύμμαχος.
idoctorwho
Νεοφερμένος
Με καταβάλλει το άγχος.Δυστυχώς το ίδιο λάθος έκανα και περσι,and it was horrible.
Εγω παλι ευχομαι να ειχα αγχος....δν μπορω να βαλω τον κωλο μ κατω να διαβασω...ειμαι εντελως απαθης!τι σκατα????
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εγω παλι ευχομαι να ειχα αγχος....δν μπορω να βαλω τον κωλο μ κατω να διαβασω...ειμαι εντελως απαθης!τι σκατα????
Aν εισαι απαθης επειδη νιωθεις διαβασμενος και ετοιμος να γραψεις και εχεις βαρεθει τις επαναληψεις,δεν πειραζει. Και εγω ετσι ημουν,ανυπομονουσα να παω να γραψω για να τελειωσει εκεινη η κουραστικη χρονια επιτελους Προσωπικα,στο πρωτο μαθημα στην εκθεση ημουν μεσα στη τρελη χαρα και ενιωθα σαν να εδινα ενδοσχολικες Αν εισαι απαθης και εχεις κενα στην υλη και νιωθεις οτι θα εισαι λιγο τουριστας,εκει υπαρχει προβλημα. Το δημιουργικο αγχος ειναι καλο,δεν πρεπει να μας καταβαλει ομως. Τι παραπανω να κανετε τωρα,ο,τι εγινε εγινε. Μονο επαναληψεις τωρα.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Για να αλλαξουμε και λιγο θεματακι,πως ειστε οσοι δινετε ψυχολογικα?εγω εχω αρχισει να κουραζομαι αν και τωρα ειναι που πρεπει να τα δωσουμε ολα
Κανε ότι κανείς διάβασμα και τα λοιπά και να ξεκουράζεσαι
Μια φίλη μου μου είπε πως έπεσε η 20η ενότητα από πολιτικά, μόνο αυτό ξέρω.Τι έβαλαν αρχαία ΟΕΦΕ; Ξέρει κάποιος;
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aν εισαι απαθης επειδη νιωθεις διαβασμενος και ετοιμος να γραψεις και εχεις βαρεθει τις επαναληψεις,δεν πειραζει. Και εγω ετσι ημουν,ανυπομονουσα να παω να γραψω για να τελειωσει εκεινη η κουραστικη χρονια επιτελους Προσωπικα,στο πρωτο μαθημα στην εκθεση ημουν μεσα στη τρελη χαρα και ενιωθα σαν να εδινα ενδοσχολικες Αν εισαι απαθης και εχεις κενα στην υλη και νιωθεις οτι θα εισαι λιγο τουριστας,εκει υπαρχει προβλημα. Το δημιουργικο αγχος ειναι καλο,δεν πρεπει να μας καταβαλει ομως. Τι παραπανω να κανετε τωρα,ο,τι εγινε εγινε. Μονο επαναληψεις τωρα.
Με εκανες να νιωσω πραγματικα καλυτερα! Διοτι εχω κανει τοσες επαναληψεις τα εχω κανει τοσες φορες που ναι μερικες φορες με πιανει μια αρνηση γιατι θελω επιτελους να παω να τα γραψω και επειδη ετσι οπως τα βλεπω λεω ναι ρε γ@μω το τα ξερω!Αν και δεν νιωθω ετοιμη τελειως σε ολα τα μαθηματα π.χ ιστορια θελω πραγματικα να παω επιτελους να δωσω! Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα!!
Ναι η 20 επεσε υπαρχει μεγαλη περιπτωση να πεσει στο τελος;
Άγχος ακόμα όχι τραγικό σε νορμαλ επίπεδα. Απλά εγώ πέρυσι είχα τρελό άγχος από την αρχή και ξέρω από 1ο χέρι ότι είναι ότι χειρότερο.Θέλω να δώσουμε και να τελειωνουμε, ειδικά για όσους δίνουν 2η φορά είναι ακόμα πιο ψυχοφθορο
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό φροντίζω όσο μπορώ
Άγχος ακόμα όχι τραγικό σε νορμαλ επίπεδα. Απλά εγώ πέρυσι είχα τρελό άγχος από την αρχή και ξέρω από 1ο χέρι ότι είναι ότι χειρότερο.Θέλω να δώσουμε και να τελειωνουμε, ειδικά για όσους δίνουν 2η φορά είναι ακόμα πιο ψυχοφθορο
To ζω καθημερινά
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια φίλη μου μου είπε πως έπεσε η 20η ενότητα από πολιτικά, μόνο αυτό ξέρω.
Ναι η 20 επεσε υπαρχει μεγαλη περιπτωση να πεσει στο τελος;
Ευχαριστώ πολύ! Η ΟΕΦΕ συνήθως «καίει» την ενότητα που βάζει στο μάθημα των Αρχαίων. Δεν είναι απόλυτο αυτό, αλλά σίγουρα μειώνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να πέσει. Γνωρίζετε αν έπεσε όλο το κείμενο ή απόσπασμα αυτού;
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Με καταβάλλει το άγχος.Δυστυχώς το ίδιο λάθος έκανα και περσι,and it was horrible.
Δυστυχώς, το άγχος δεν είναι διακόπτης on/off και μερικούς μας κυνηγάει αυτή η καταραμένη λεξούλα και χρόνια μετά την αποφοίτηση
Αράξτε σε έναν καναπέ το βράδυ και αδειάστε το κεφάλι σας. ΜΗΝ σκέφτεστε τις πανελλήνιες για λίγο. Σκεφτείτε το μετά. Πόσο ωραίο θα είναι το μετά με τους 3 μήνες ανηλεούς ξυσίματος!
Επίσης το άγχος σε λογικά επίπεδα είναι κινητήριος παράγοντας. Είναι πρώτον απόλυτα φυσικό τώρα στην τελική ευθεία να είστε τίγκα στο στρες, αλλά από την άλλη σας δίνει και μια μικρή έξτρα ώθηση.
Εύχομαι επιτυχία σε όλους και να πετύχετε τους στόχους σας!
Arsyn
Νεοφερμένος
oasis
Εκκολαπτόμενο μέλος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.ipaideia.gr/megales-anatropes-anamenontai-stis-vaseis-2016.htm
https://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20160219/low/assets_LARGE_t_942_44415333.JPG
Πιστεύετε ότι οι βάσεις θα πέσουν αρκετά με τα 4 μαθήματα; Διάβαζα για παράδειγμα σε μία ιστοσελίδα ότι η βάση στην νομική της ΑΘηνας θα είναι στο 17.500 και της Κομοτηνης στο 16.200. Εγώ ρωτώ γτ αγχωθηκα, αφού για να πέσουν τόσο πολυ οι βασεις, σημαίνει ότι θα βάλουν θέματα παλουκια που ούτε οι καλά διαβασμενοι δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν. Ή εκτίμηση αυτη των βάσεων είναι στην παρακάτω ιστοσελίδα:
https://www.ipaideia.gr/megales-anatropes-anamenontai-stis-vaseis-2016.htm
https://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20160219/low/assets_LARGE_t_942_44415333.JPG
Παιδιά μην πιστευτέ στις προβλέψεις που κανει ο κάθε άκυρος , ή τουλάχιστον μη στηρίζεστε σε αυτές , ειναι λογικό να μπουν δύσκολα θέματα γιατι η ύλη ειναι πιο λίγη και τα μαθηματα μόλις 4 , εγω τουλάχιστον θα φρόντιζα να βάλω δύσκολα . Τωρα αποτι βλέπεις και εδώ στο φόρουμ τα παιδιά εχουν βαρεθεί να κανουν επαναλήψεις οπως λένε οποτε και δύσκολα να μπουν πιστεύω οτι δεν θα εχει κανεις πρόβλημα
valantis21
Δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Γράψτε και το βλέπετε μετά αυτό.
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως εμένα τα θέματα μου φάνηκαν πολύ εύκολα! (και χημεία και έκθεση, φυσική δεν είδα ακόμη)
Μακάρι να είναι έτσι και στις πανελλήνιες, να γράψουμε, να περάσουμε, να ησυχάσουμε!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.