Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21
Δραστήριο μέλος
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
valantis21
Δραστήριο μέλος
πεστα ρε φιλε..εγω 4 ωρες διαβαζω και ειμαι μια χαρα
Αλανια της θεωρητικης...να ρωτησω..στα αρχαια ρε παιδια μπορειτε να μαθετε ολα τα ερμηνευτικα? εγω διαβασα μεταφρασεις μονο πιστευω αρκει
Α τωρα δικαιολογούνται κ οι 4 ώρες π διαβάζεις χαχαχαχαχα....ναι ρε φίλε ,τα ερμηνευτικά ειναι εντελως άχρηστα ,εγω πιστεύω πως μπορείς να αυτοσχεδιασεις,εύκολα ειναι
valantis21
Δραστήριο μέλος
sophie226
Νεοφερμένος
valantis21
Δραστήριο μέλος
Mairi98
Νεοφερμένος
Αλανια της θεωρητικης...να ρωτησω..στα αρχαια ρε παιδια μπορειτε να μαθετε ολα τα ερμηνευτικα? εγω διαβασα μεταφρασεις μονο πιστευω αρκει
Και πως απαντάς στις ερωτήσεις απλά με την μετάφραση ;;;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Δεν καταλαβαινω την ειρωνεια σ φιλε...αλλα μου φαινεται χαζομαρα να κατσω να μαθω τοσα σχολεια για μια ασκηση που πιανω 2 βαθμους
Κοίτα, αν είσαι δυνατός σε όλα τα υπόλοιπα και ειδικά στο άγνωστο και δεν σε ενδιαφέρουν τμήματα όπως οι Νομικές (Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) τότε ναι δεν χρειάζεται. Αλλά επειδή δεν είναι κανείς σε θέση να το ρισκάρει, διάβασε τα και πλησίασέ τα όσο περισσότερο μπορείς.
Εμάς που δίνουμε με το παλαιό μας περίμενα λιγότερους
Βασικά, αντιθέτως είναι λίγοι.
Έχω μεγάλη απορία για το τι ποσοστό θέσεων θα δωθεί.
Επιπροσθέτως, θέλω να δω, ποιά τμήματα θα δηλώσουν οι παλαιοί απόφοιτοι μιας και τους περισσότερους δεν τους ενδιαφέρει να πιάσουν απλά μια σχολή, αλλά είτε σε κεντρικές πόλεις είτε σε τμήματα υψηλής ζήτησης (Ιατρική,Νομική, Πολυτεχνείο κλπ)
Τέλος, κρύβω τις επιφυλάξεις μου για το 5ο πεδίο και για το 1ο πεδίο που όπως φαίνεται οι θέσεις θα είναι πλήρως δυσανάλογες με την ζήτηση.
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα, αν είσαι δυνατός σε όλα τα υπόλοιπα και ειδικά στο άγνωστο και δεν σε ενδιαφέρουν τμήματα όπως οι Νομικές (Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) τότε ναι δεν χρειάζεται. Αλλά επειδή δεν είναι κανείς σε θέση να το ρισκάρει, διάβασε τα και πλησίασέ τα όσο περισσότερο μπορείς.
Βασικά, αντιθέτως είναι λίγοι.
Έχω μεγάλη απορία για το τι ποσοστό θέσεων θα δωθεί.
Επιπροσθέτως, θέλω να δω, ποιά τμήματα θα δηλώσουν οι παλαιοί απόφοιτοι μιας και τους περισσότερους δεν τους ενδιαφέρει να πιάσουν απλά μια σχολή, αλλά είτε σε κεντρικές πόλεις είτε σε τμήματα υψηλής ζήτησης (Ιατρική,Νομική, Πολυτεχνείο κλπ)
Τέλος, κρύβω τις επιφυλάξεις μου για το 5ο πεδίο και για το 1ο πεδίο που όπως φαίνεται οι θέσεις θα είναι πλήρως δυσανάλογες με την ζήτηση.
οταν λες δυσαναλογες;
Δεν καταλαβαινω την ειρωνεια σ φιλε...αλλα μου φαινεται χαζομαρα να κατσω να μαθω τοσα σχολεια για μια ασκηση που πιανω 2 βαθμους
3 απο τις ερωτησεις που θα σου βαλουν χρειαζονται ερμηνευτικα. Ειδικα για την αλληγορια που απ οτι διαβασα πιστευεις οτι θα πεσει ολους αυτους τους συμβολισμους που εχει απο που τους ξερεις; μονο απο τα ερμηνευτικα τους διαβαζεις δεν υπαρχουν μεσα στη μεταφραση
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρακαλώ αν θεωρηθεί ότι το μήνυμα αυτό θα έπρεπε να είναι σε άλλο θέμα μη το διαγράψετε, διότι στα υπόλοιπα σχετικά θέματα που αφορούν τις σπουδές στη Κύπρο δεν μου έχει απαντήσει κάποιος και θα ήθελα τις πληροφορίες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ευχαριστώ και πάλι.
valantis21
Δραστήριο μέλος
jims
Πολύ δραστήριο μέλος
μονο της αλληγοριας θα διαβασω και ο θεος βοηθος
Είναι μεγάλο ρίσκο να το κάνεις αυτό (εάν και εγώ ποντάρω στο ότι θα μπει πολιτεία, γιατί έχει να μπει από το 11). Μην ξεχνάς ότι το γνωστό πιάνει 12 μονάδες (δεδομένου ότι τα αρχαία για το 1ο πεδίο έχουν συντελεστή βαρύτητας 1,3). Τουλάχιστον μεταφράσεις και εισαγωγή πρέπει να τα ξέρεις τέλεια.
Τι δυο βαθμούς ρε ,χάνεις όλο το δωδεκαρακι απο το γνωστό ,τωρα αυτο βέβαια μπορει να μη σε πειράζει ,εξαρτάται απο τη σχολή π θες κ τις επιδόσεις σ στα αλά μαθηματα
StewieFG
Νεοφερμένος
valantis21
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.