sophie226
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bekker
Εκκολαπτόμενο μέλος
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σαν άτομο που δίνει δεύτερη φορά σου λέω να ηρεμήσεις και να μη σκέφτεσαι το καθετί. Σε επηρεάζει και σε ρίχνει χωρίς να το καταλαβαίνεις. Στη τελική αν εσύ προσπάθησες θα δικαιωθεις δεν υπάρχει περίπτωση.Θετική σκέψη και προσπάθεια και όλα καλά θα πάνε.
Δεν ειναι οτι αγχωνομαι τοσο με αυτα που λεγονται αλλα ενταξει ειναι μια αγχωτικη διαδικασια οπως και να το κανεις.. Θεωρω επισης πως εχω προσπαθησει πολυ και για μια μαθητρια που παντοτε εβγαζα κατω απο 15 μεσο ορο εχω καταφερει πραγματα και εχω στρωθει αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει εκεινη τη στιγμη... Ας ελπισουμε οτι θα ειμαι ψυχραιμη!
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
bekker
Εκκολαπτόμενο μέλος
valantis21
Δραστήριο μέλος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Δεν ειναι οτι αγχωνομαι τοσο με αυτα που λεγονται αλλα ενταξει ειναι μια αγχωτικη διαδικασια οπως και να το κανεις.. Θεωρω επισης πως εχω προσπαθησει πολυ και για μια μαθητρια που παντοτε εβγαζα κατω απο 15 μεσο ορο εχω καταφερει πραγματα και εχω στρωθει αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει εκεινη τη στιγμη... Ας ελπισουμε οτι θα ειμαι ψυχραιμη!
Ισχύει, είναι πολύ αγχωτική διαδικασία, προσπαθειστε όμως το άγχος να το αξιοποιησετε προς όφελος σας! Για μένα έχει μεγάλη σημασία το κλισέ που λένε όλοι οι καθηγητές: αν δεις οτι κόλλας κάπου αστο και γυρνά στο τέλος. Πρεπει να αφιερώσεις τον ιδανικό χρονο στο κάθε ερώτημα, αν δεις οτι δυσκολευεσαι προσπάθησε το λίγο, ειδικα αν δεις οτι εχεις μπόλικο χρονο (γιατί όταν θα γυρίσεις μετα θα χεις χασει τον ηρμο οπότε είναι καλυτερα αν σου βγει με την πρώτη), αλλά σε καμια περιπτωση μην το παρακανεις. Αν αφιερώσεις υπερβολικό χρονο σε ορισμένα ερωτήματα και δεις οτι σε πιέζει ο χρονος θα μπλοκαρεις απο το υπερβολικό άγχος και δε υα μπορεσεις να λύσεις τίποτα. Αυτή ηταν η μονη παγίδα άγχους για μενα
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή 7-8 θέσεις ανα σχολή?!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Γκρινιαρη οντως 5%;
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης έχουν αυξηθεί οι θέσεις των ΤΕΙ και μειώθηκαν των ΑΕΙ.
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Όμως αυτά είναι τα δεδομένα ..
Καλή συνέχεια παιδιά!
Guest 019112
Επισκέπτης
idoctorwho
Νεοφερμένος
Φίλε μου δεν νομίζω. Το αοθ έχει κάμποση θεωρία και δν μαθαίνετε τόσο ευκολα…Το αεππ απτήν άλλη έχει παραπάνω θεωρία από ότι πιστεύει ο μέσος μαθητής και μάλιστα είναι και παλουκακι η θεωρία! Απλά το καλό με το Αεππ είναι ότι θα χασεις Max μόνο 2-2,5 βαθμούς στα 20 αν είσαι αλλού για αλλού στη θεωρία.
valantis21
Δραστήριο μέλος
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Το παλιό σύστημα πιστεύω πως το επέλεξαν οι καλοί μαθητές που δεν πέρασαν για λίγα μόρια (δηλαδή λιγότερα από 500) και ήθελαν υψηλόβαθμες και κάποιοι που θέλουν συγκεκριμένες σχολές και δεν τους ευνοεί το νέο σύστημα (στην πλειοψηφία τους).
Αχά, και εγώ μέσα σε αυτούς είμαι
Αν τα μαθηματικά ήταν τη δεύτερη εβδομάδα ,νομίζω το πρόγραμμα θα ήταν ιδανικότερο για τους υποψηφίους (και από ψυχολογικής άποψης αλλά και πρακτικής)
Όμως αυτά είναι τα δεδομένα ..
Καλή συνέχεια παιδιά!
Ξεμπερδεύουμε πιο γρήγορα.
Το μόνο που έχουν πει είναι ότι περίπου το 5% των υποψηφίων επέλεξε το παλαιό σύστημα, δεν έχουν ανακοινώσει πόσες θέσεις θα διεκδικήσουν.
Εντάξει, θεωρούμε πως θα δώσουν κοντά στο 5%. Ανακοίνωσαν όμως γενικά πόσα άτομα θα πάρει κάθε σχολή.
Βασικά το ποσοστό των υποψηφίων που δίνουν με το παλιό σύστημα είναι τόσο χαμηλό γιατί σχεδόν κανείς από τη θεωρητική κατεύθυνση δεν επέλεξε το παλιό σύστημα.
Περισσότεροι από τεχνολογική το δήλωσαν, γιατί με το νέο σύστημα πρέπει να δώσουν και χημεία, μάθημα το οποίο δεν έχουν κάνει καθόλου στο λύκειο, και σε ένα χρόνο δεν την βγάζεις.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.