TrainMan
Νεοφερμένος
Παλαιοσυστημητες που είστε στην υλη;
Επαναληψεις, εσυ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleanna pappa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21
Δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Επαναληψεις, εσυ;
Μαθηματικά μπήκα ολοκληρωματα
Φυσική στον θεμελιώδη νόμο της τροφικής
ΑΟΔΕ στις ομάδες
Βιολογία Φαινόμενο του θερμοκηπίου
ΑΕΠΠ Υποπρογραμματα
Έκθεση επαναλήψεις στη θεωρία και random κριτήρια.
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βιολογία: τώρα μπαίνουμε 7ο κεφάλαιο
Χημεία: επαναλήψεις
Φυσική: στερεό είμαι στις ενέργειες και μένουν τα ρευστά
Έκθεση: αθλητισμός και έχουμε ακόμα αρκετούς θεματικούς κύκλους
κανείς με νέο σύστημα να μας πει;
eleanna pappa
Νεοφερμένος
xristaras9
Διάσημο μέλος
ΑΟΘ:5ο κεφάλαιο
ΑΕΠΠ:επανάληψη
Έκθεση:δίκαιο και άδικο λόγο καιμετά ξεκινάμε επανάληψη
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά.
Πολλά δεν είναι;
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Χημεία τέλος οργανικής
Βιολογία επανάληψη
Mairi98
Νεοφερμένος
eleanna pappa
Νεοφερμένος
Αρχαια: αριστοτελης πολιτικα ενοτητα 15
Λατινικα: κειμενο 38
Ιστορια κατευθυνσης : τελειωσαμε το προσφυγικο
Εκθεση: πολιτισμικη κληρονομια
(Νεο συστημα )
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τον πλάγιο λόγο στα Λατινικά γιατί μας έχουν πρήξει ... Στο ΦΕΚ λέει ότι δε διδάσκεται αλλα στο σχολείο μας το διδάσκει ...
Οχι δεν ειναι γι αυτο και λενε οτι φετος τα Λατινικα θα ειναι απαιτητικα..
Διαγωνίσματα πόσα γράφετε συνολικά;;
Εμένα το φροντιστήριό μου έχει 5-6 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά.
Πολλά δεν είναι;
Χα-χα-χα καλο. Εγω κανω ιδιαιτερα και γραφω 1 τεστ και 2 διαγωνισματα μεσα σε μια εβδομαδα μια χαρα εισαι...
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά...
Είναι όντως αρκετούτσικα. Σκέψου όμως ότι έτσι εξοικειώνεσαι ακόμα περισσότερο με τις εξετάσεις (με τη διαδικασία της εξέτασης του κάθε μαθήματος) και εξασκείσαι στο να αποδίδεις καλύτερα υπό την πίεση του χρόνου. Εγώ απ΄ την άλλη γράφω 4 διαγωνίσματα σε κάθε μάθημα όλη τη χρονιά. Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω.Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης.
Σε άλλα φροντιστήρια γράφουν 3-4 σε κάθε μάθημα όλη την χρονιά, οπότε τα 6 μου φαίνονται πολλά...
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικά θα επιθυμούσα να έχω μερικά παραπάνω.
Ζητα απο τους καθηγητες σου να σου δωσουν, σιγουρα θα εχουν περσινα/προπερσινα, ή ακομα μπορουν να σου φτιαξουν κι ενα δικο τους. Ειτε λυνε τα σπιτι, ειτε πηγαινε στο φροντιστηριο σου για πιο ησυχα, βρες μια αδεια αιθουσα και κατσε. Εμενα τουλαχιστον με βολευε καλυτερα να πηγαινω μεχρι το φροντιστηριο και να τα γραφω.
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.poukamisas.gr/frontistiria/diagonismata/
bekker
Εκκολαπτόμενο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Στα μαθηματικα εγραφα απο την αρχη της γ λυκειου κάθε δεύτερη Κυριακή. Εκθεση έγραψα μονο ενα ολη τη χρονια (αλλα οκ,δεν χρειαζόταν αλλο) και φυσικη 2-3. Ειναι αναλογα το μαθημα, σε φυσικόμαθηματικα πιστεύω οτι χρειάζονται αρκετά διαγωνίσματα. Μονο στο τελος της χρονιάς δεν χρειάζονται, δεν εχει νόημα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις να σας πουν να πάτε να γράψετε διαγώνισμα. Θα αγχωθειτε παραπανω,καλυτερα να τους πείτε ξεκάθαρα πως δεν θελετε.Διαγωνίσματα εννοώ 3ωρα προσομοίωσης.
Η ομαδα α εχει ασκησεις τυπου εφαρμογές... Μπορει τα πρωτα ερωτηματα των ασκήσεων να ζητάνε κατι απλο,αλλα ποσα ερωτηματα θα ειναι αυτα; Και τα υπόλοιπα πως θα τα λυσεις; Διαβασε παρα πολυ καλα τη θεωρία.Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες);
Καλη επιτυχία σε ολους,λιγο εμεινε
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, μαθηματικά αν είμαι σε θέση να λύνω μόνο ασκήσεις επιπέδου σχολικού βιβλίου (ομάδας Α με άνεση, ομάδας Β ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής), ένα 12άρι το πιάνω πιστεύετε (δεδομένου ότι από θεωρία δε θα χάσω μονάδες);
Εάν εννοείς κατεύθυνσης, απλά ξέχασε το.
Οι ασκήσεις του βιβλίου είναι απλά γελοίες.
Είτε Α, είτε Β, είτε ... Ω ομάδα.
bekker
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.