GiorgosBusbis
Νεοφερμένος
Πενέσης φοβερό βιβλίο.
ρε φιλε με δουλευεις?Ολο λαθη εχει το βιβλιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επίσης ο Τσούνης έχει ένα καλό βιβλίο φυσικής.
Πρέπει να δώσω γκάζι εγώ στο ΑΟΔΕ -.-
Το Φλεβάρη θα γίνουν οι δηλώσεις. Πάνε στο λύκειο που αποφοίτησες και σε ξέρουν για να μην τρέχεις να μαζεύεις χαρτιά. Ρώτα και θα σου πούνε τι να φέρεις
Σ'ευχαριστώ!Δε θα δώσω στο παλιό σχολείο γιατί έχω φύγει σε άλλη πόλη.Άρα καλύτερα να πάρω τηλ να μου πουν.Σ ' ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης ο Τσούνης έχει ένα καλό βιβλίο φυσικής.
Πρέπει να δώσω γκάζι εγώ στο ΑΟΔΕ -.
Και γω έτσι λέω αλλά όσο γκάζι και να δίνεις στο ΑΟΔΕ,φρένο γίνεται
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Πενέσης καλύτερος από μαθιουδάκη (πιο δύσκολες ασκήσεις). Απλά.
Επισης εξηγει την θεωρία καλύτερα από το 5φυλλο δείγμα θεωρίας του Μαθιουδακη
StavMed
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Guest 001921
Επισκέπτης
Σ'ευχαριστώ!Δε θα δώσω στο παλιό σχολείο γιατί έχω φύγει σε άλλη πόλη.Άρα καλύτερα να πάρω τηλ να μου πουν.Σ ' ευχαριστώ!
Ως απόφοιτος παλαιότερων ετών δεν χρειάζεται να πας στο παλιό σχολείο σου. Μπορείς κάλλιστα να πας στο κοντινότερο σχολείο στην περιοχή σου, βασικά σε οποιοδήποτε σχολείο θέλεις.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...wshs-dioikhshs-epicheirhsewn-eidikothtas.html
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Για τους παλιούς, άλλαξε η ύλη στο ΑΟΔΕ ή δεν κατάλαβα τι λέει?!
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...wshs-dioikhshs-epicheirhsewn-eidikothtas.html
Μπερδεύτηκα και αγχώθηκα!
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι εντάξει, μάλλον για τους καινούργιους είναι εκείνο. Σε αυτό το ΦΕΚ διατηρεί την παλιά μας.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Οκ,τώρα η καρδιά μου μπορεί να επανέλθει στη θέση τηςΕξεταστέα ύλη των μαθημάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν το 2016 με το καταργούμενο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για τους αποφοίτους Ημερήσιου ή Εσπερινού ΕΠΑ.Λ σχολικού έτους 2014-2015 και προηγούμενων ετών
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσυπογράφω κάθε λέξη αυτού του μηνύματος! Για εμένα δε θα υπήρχε τίποτα χειρότερο, απ' το να ήμουν υποχρεωμένος να (ξανα)γράψω στο σχολείο απ' το οποίο αποφοίτησα. Μόνο πίκρα, απογοήτευση, άγχος και γενικά δυσάρεστες αναμνήσεις μού επαναφέρει στη μνήμη ο χώρος.Σε άλλο για ψυχολογικούς λόγους!
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενταξει νομιζω ειναι υπερβολικο αυτο.Δεν εχει σημασια ο χωρος που θα γραψεις,εξαλλου εκεινη την ωρα μονο τους τοιχους δεν θα κοιτας,αλλά θα εισαι προσηλωμενος/η στο γραπτο σου.Και εγω δεν ηθελα να γραψω αρχικα στο παλιο μου σχολειο,αλλά μετα το αποδεχτηκα.Αφηστε που εχουν ηδη το απολυτηριο.Ενω αν πας σε αλλο σχολειο τα θελει ολα παλι απο την αρχη.Προσυπογράφω κάθε λέξη αυτού του μηνύματος! Για εμένα δε θα υπήρχε τίποτα χειρότερο, απ' το να ήμουν υποχρεωμένος να (ξανα)γράψω στο σχολείο απ' το οποίο αποφοίτησα. Μόνο πίκρα, απογοήτευση, άγχος και γενικά δυσάρεστες αναμνήσεις μού επαναφέρει στη μνήμη ο χώρος.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ενταξει νομιζω ειναι υπερβολικο αυτο.Δεν εχει σημασια ο χωρος που θα γραψεις,εξαλλου εκεινη την ωρα μονο τους τοιχους δεν θα κοιτας,αλλά θα εισαι προσηλωμενος/η στο γραπτο σου.Και εγω δεν ηθελα να γραψω αρχικα στο παλιο μου σχολειο,αλλά μετα το αποδεχτηκα.Αφηστε που εχουν ηδη το απολυτηριο.Ενω αν πας σε αλλο σχολειο τα θελει ολα παλι απο την αρχη.
Διαφωνώ. Ο χώρος πιστεύω έχει τεράστια σημασία. Ειδικά αμα σου ξύπνα αναμνήσεις απογοήτευσης, άγχους και -γω δε ξέρω τι-θα σε επηρεάσει κάπως όσο να'ναι.
Εγώ προσωπικά θα δώσω σε άλλο σχολείο.
aristotelis10
Νεοφερμένος
Διαφωνώ. Ο χώρος πιστεύω έχει τεράστια σημασία. Ειδικά αμα σου ξύπνα αναμνήσεις απογοήτευσης, άγχους και -γω δε ξέρω τι-θα σε επηρεάσει κάπως όσο να'ναι.
Εγώ προσωπικά θα δώσω σε άλλο σχολείο.
Τι γινεται ρε παιδια ολοι σε αλλο σχολειο θα παμε να ξαναδωσουμε πανελληνιες;;;
StewieFG
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.