ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Απ'όσο γνωρίζω αν γράψεις πάνω από βάση στα αγγλικά,τότε επηρεάζει τη βαθμολογία σου θετικά δίνοντας σου κάποια επιπλέον μόρια για σχολές που θέλουν ειδικό μάθημα για την εισαγωγή (αγγλική φιλολογία μεταφραστικό κτλ)παιδια να ρωτησω..αν δωσω αγγλικα σαν ειδικο μαθημα θα επηρεαστει η βαθμολογια μου? και γενικα πως βλεπετε φετος τις βασεις?
Αν γράψεις κάτω από τη βάση στα αγγλικά,δε παίρνεις εξτρα μόρια ούτε πέφτει η βαθμολογία σου.
Τώρα για τις βάσεις,ρε παιδιά ακόμα δε δώσατε,δεν είδατε τα θέματα γι'αυτά θα μιλάτε τωρα;
Διάβασμα,πρόγραμμα,κουράγιο και για τις βάσεις τα λέμε από Ιούνη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
ειναι αδυνατο να γινει εκτιμηση βασεων τωρα. αυτο μπορει να γινει μονο οταν ανακοινωθουν οι βαθμολογιες και παλι χωρις μεγαλη ακριβεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21
Δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Με ποιο σύστημα δίνεις,με το καινούριο;Και κατω αλλο,,ρε παιδια εγω που ειμαι ανθρωπιστικων σπουδων..θα παρω και λατινικα και βιολογια..να ρωτησω..συντελεστη θα εχει 1.3 στα αρχαια και 0.7 στην ιστορια ε>?
valantis21
Δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Εφόσον θες τις ανθρωπιστικές (το γνωστό πρώτο πεδίο για τους παλιούς) Αρχαία και Ιστορία είναι αυτά με τους συντελεστές. 1,3 και 0,7 αντίστοιχα. Εάν θες και επιστήμες υγείας θα έχεις 0.7 στην έκθεση και 0.9 στη βιολογία (νομίζω)
GeorgeYnwa!
Νεοφερμένος
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος
γεια σας παιδια!πως γραφετε στα διαγωνισματα στα φροντ?οσοι πατε βεβαια!
Eγω θα πω μονο το εξης....Όσοι σχεδον απο την ταξη μου πανε χιλια δυο φροντιστηρια(φυσικη, βιολογια, χημεια κοκ) εχουν γραψει χαλια μεχρις στγμης στα διαγωνισματα της κατευθυνσης...Και να σκεφτεις ότι τα του σχολειου ειναι γελοια και ουτε καν αγγιζουν την φιλοσοπφια των τελικων εξετασεων...Απο εκει να καταλαβεις ποσο αχρηστοι ειναι μερικοι μερικοι...
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Eγω θα πω μονο το εξης....Όσοι σχεδον απο την ταξη μου πανε χιλια δυο φροντιστηρια(φυσικη, βιολογια, χημεια κοκ) εχουν γραψει χαλια μεχρις στγμης στα διαγωνισματα της κατευθυνσης...Και να σκεφτεις ότι τα του σχολειου ειναι γελοια και ουτε καν αγγιζουν την φιλοσοπφια των τελικων εξετασεων...Απο εκει να καταλαβεις ποσο αχρηστοι ειναι μερικοι μερικοι...
δε ξέρω τι κατεύθυνση είσαι αλλά τι εννοείς ότι τα διαγωνίσματα του σχολείου "δεν αγγίζουν τη φιλοσοφία των τελικών εξετάσεων"? αυτό που λες δεν ισχύει. όσο παράξενο κι αν σου ακουστεί, οι πανελλαδικές δεν είναι τόσο δύσκολες. για τον μαθητή που διαβάζει και προετοιμάζεται σωστά όλη τη χρονιά, όλα εύκολα του φαίνονται. στις πανελλαδικές του '14, όταν έδινα εγώ, τα αρχαία ήταν σχεδόν ίδια μ' ένα διαγώνισμα που μας έβαλε μια καθηγήτρια στο σχολείο. η λογοτεχνία? ακόμη ευκολότερη από τα θέματα που μας έβαζαν να λύνουμε όλη την χρονιά.
επίσης, καλό θα είναι να μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι. όσο "άχρηστοι" κι αν είναι, mind your own business.
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω μια απορια αναφορικα με το συνολο των απουσιων. Γνωριζω οτι ειναι 114(δικαιολογημενες-αδικαιολογητες) , αλλα ανεξαρτητως αυτου ακουω πολλους να αναφερουν διαφορα 'κολπακια' με τα οποια αυξανεται το οριο(πχ για ΜΟ ανω του 15, Χ απουσιες bonus)
Για δωστε τα φωτα σας( ισχυει τιποτα ή ραδιο αρβυλα?)
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Χαιρετε παιδια ,
Εχω μια απορια αναφορικα με το συνολο των απουσιων. Γνωριζω οτι ειναι 114(δικαιολογημενες-αδικαιολογητες) , αλλα ανεξαρτητως αυτου ακουω πολλους να αναφερουν διαφορα 'κολπακια' με τα οποια αυξανεται το οριο(πχ για ΜΟ ανω του 15, Χ απουσιες bonus)
Για δωστε τα φωτα σας
Ισχύει,παίρνεις 50 παραπάνω απουσίες,σύνολο 164.Σε θεωρητικό επίπεδο,τις δικαιούσαι οταν είσαι άρρωστος και δε μπορείς να παρακολουθήσεις μάθημα πηγαίνοντας στο σχολείο χαρτί γιατρού.Τώρα αυτά είναι τα τυπικά δε νομίζω να σας ζητήσουν κάτι τέτοιο.Στο δικό μου σχολείο τουλάχιστον δε πήγαμε ποτέ τέτοια χαρτιά,απλά ξέραμε ότι είχαμε 50 παραπάνω απουσίες.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
StavMed
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνα με νεα τροπολογια θα υπαρχει και 2η επιτροπη θεματων που θα εχει γνωμοδοτικο ρολο. Επιτελους! Να περιοριστει κ λιγο η βασικη επιτροπη που αμφιβαλλω αν εχει επαφη με την πραγματικοτητα του Λυκειου! Δεν ειναι δυνατον να βαζεις θεματα 3 ωρων σε παιδια 18 χρονων τη στιγμη που εσυ για να τα φτιαξεις χρειαζεσαι πολυ περισσοτερο και μαλιστα με συνεργατες και στην ανεση του γραφειου! Συν τα διαφορα λαθη και ασαφειες που εχουν τα θεματα (βλ. βιολογια θετικης 4ο θεμα 2015). Οπως και να χει συνεχιζουμε και παλευουμε για το καλυτερο. Και το κεφαλι ψηλα!
GeorgeYnwa!
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
coxs
Νεοφερμένος
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
GeorgeYnwa!
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.