PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Και πολλοί άλλοι που έχασαν μόρια. Δεν παίρνουν όλοι δηλαδή τα μέγιστα μόρια.
Θεωρώ καλύτερο που δεν θα μετράνε γιατί έτσι ο βαθμός θα είναι πολύ πιο αντικειμενικός και δεν θα εξαρτάται ο βαθμός σου στο αν έχεις αυστηρούς η επιεικείς καθηγητές.
Τα κλειδί φέτος είναι σίγουρα η Έκθεση που ενώ μέχρι πέρσι αποτελούσε το 16,67%, από φέτος θα μετράει απ'ότι φαίνεται 20%. (Ειδικά για τις υψηλόβαθμες σχολές Νομική-Πολυτεχνείο-Ιατρική)
Ενώ δίνεται πολύ πιο μεγάλη έμφαση στα μαθήματα βαρύτητας, αφού το 1ο μάθημα βαρύτητας είναι το 33% της βαθμολογίας (το 1/3 δηλαδή) και το 2ο μάθημα βαρύτητας 27%.
Τυχεροί φέτος θα είναι αυτοί που προετοιμάζονται για το πεδίο των Θετικών Επιστημών, όπου φαίνεται από τη συμμετοχή, οι προσφερόμενες θέσεις είναι πιο πολλές από τους υποψηφίους οπότε θα περάσουν όλοι κάπου, ενώ αντιθέτως στο πεδίο των Οικονομικών και Πληροφορικής υπάρχει υπερβάλλουσα ζήτηση σε σχέση με την προσφορά οπότε θα μείνουν αρκετοί εκτός παρά των εύκολων εκ φύσεως μαθημάτων (ΑΕΠΠ+ΑΟΘ) που βέβαια μπορεί να γίνουν αρκετά επίκίνδυνα.
Οι άλλοι τυχεροί απ'ότι φαίνεται είναι οι των Παιδαγωγικών που απ'ότι φαίνεται θα περάσουν στο τμήμα της προτίμησής τους με αρκετά χαμηλές βαθμολογίες.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
114/7=16 μερες και μιση μερα πρπ.. Θελω να πιστευω οτι στο τελος δεν τις περνανε τις απουσιες που κανουμε για να διαβασουμε απο λιγο αξιοπρεπεια και μονο..
Μην εισαι τοσο σίγουρος οτι δεν τις περνανε Εξαρταται από τον καθηγητη...
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσες απουσίες έχετε μεχρι τώρα? Εγω έχω μια ωριαίακαι προσπαθώ να μην κανω αλλη Στο τέλος πόσες μέρες μπορεί κάποιος να μην πήγαινι σχολείο χωρίς να μείνει αν δεν έχει σχεδόν καμία απουσία?
10,πιστολιάζω κάτι 2ωρα που και που.
valantis21
Δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Όχι μόνο τις περνάνε,αλλά σου λένε ότι δε θέλουν να βρουν και το μπελά τους (τους δικαιολογώ).Παντως δεν ειναι νομος το να μη πατας το ποδι στο τελος οποτε δε θιγονται θεματα αξιοπρεπειας θα ελεγα.Ετσι ειναι ο νομος,αμα λειψεις θα παρεις απουσια.Άμα τωρα πέσεις σε καθηγητή που κάνει και λίγο τα στραβά μάτια τότε μια χαρά.114/7=16 μερες και μιση μερα πρπ.. Θελω να πιστευω οτι στο τελος δεν τις περνανε τις απουσιες που κανουμε για να διαβασουμε απο λιγο αξιοπρεπεια και μονο..
Παιδιά σωστή διαχείριση των απουσιών σας,μη τις σπαταλατε για βλακείες.
Εγώ μέσα στη χρόνια είχα κάνει 9 απουσίες και μια βδομάδα πριν το Πάσχα και όλο το καιρο μετά από αυτό δε πάτησα το πόδι μου πάλι στο σχολέιο.Μια-δύο φορές πετάχτηκα για 5 λεπτά για να δικαιολογήσω απουσίες.Θα προτιμούσα μερικές από αυτές να τις έκανα μέσα στη χρονια γιατί στο τέλος δε πατούσε κανείς οπότε άνετα θα διάβαζα κάποιο θεωρητικό μάθημα στη ταξη
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Για έναν κοινό μαθητή όμως όντως οι περισσότεροι θα πουν ότι δεν θέλουν να βρουν τον μπελά τους. Το μόνο που γίνεται αν μείνεις από απουσίες είναι ότι σε αλλάζουν σχολείο, με αυτό το τρόπο σβήνονται μαγικά κάποιες από τις απουσίες, ακόμα δεν έχω καταλάβει πως.
Αξίζει πάντως να κάνετε και καμία απουσία μέσα στη χρονιά αν είστε πιεσμένοι με κάποιο διαγώνισμα το σαββατοκύριακο. Εγώ είχα 30-40 απουσίες μέχρι το Πάσχα και οι υπόλοιπες 100+ ήταν παραπάνω από αρκετές για τότε.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
παιδια κανα σος θεμα για εκθεση?
Το πολύ να πέσει πόλεμος και ειρήνη κατά την γνώμη μου
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πολύ να πέσει πόλεμος και ειρήνη κατά την γνώμη μου
Δεν πεφτει αυτο ειναι επικαιρο.Κατα τη γνωμη μου μπορει να βαλουν κανενα ακυρο οπως κανενα θεμα με την οικογενεια.
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τρομοκρατία ψήνεται, αλλά πιστεύω θα καεί από οεφέ.
υπερβολικά επίκαιρο δεν νομίζω να το βάλουν.
κάτι άκυρο που θα είναι και κάπως σχετικό θα πέσει όπως πάντα σχεδόν
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ποιος λέει ότι τα επίκαιρα δεν πέφτουν?
Billy δεν προκειται να μπει επικαιρο θεμα ετσι λενε οι περισσοτεροι φιλολογοι.Εχω ακουσει απο ενα φιλολογο θειο μου οτι παιζει να πεσει κατι σχετικα με την οικογενεια.Ετσι ακουγεται.
Κοιταχτε αυτο οσοι δινετε παννεληνιες φετος.https://tassos-filologos.blogspot.gr/2012/01/blog-post_04.html
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τρομοκρατία πάντως δεν έχει πέσει ποτέ, ωστόσο θεωρώ ότι κάτι σχετικό θα μπει οεφε.
Γιωργος Σ Jorge
Νεοφερμένος
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τρομοκρατία ψήνεται, αλλά πιστεύω θα καεί από οεφέ.
Και ποιος τους απαγορευει να βαλουν κατι παρομοιο με τον οεφε ;
Εδω εβαλαν στα καημενα τα παιδια της θεωρητικης 2 φορες Κρητικο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.