manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
δημιουργώ το συγκεκριμένο θέμα ώστε να συζητάμε σχετικά με την πορεία του διαβάσματος μας,τις απορίες μας ,τα άγχη μας και γενικότερα για ό,τι άλλο προκύψει
Καλή σχολική χρονιά
Καλή μας επιτυχία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
(not really)
Guest 001921
Επισκέπτης
eleanna pappa
Νεοφερμένος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω σε όσους έχουν εθισμό σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή (κινητό-υπολογιστή-τηλεόραση) είναι να την αποχωριστούν για αυτή τη χρονιά. Εγώ επειδή είχα μια μικρή πώρωση με τον υπολογιστή (από σειρές μέχρι παιχνίδια) τον έβγαλα από το δωμάτιο και έβλεπα 1-2 επέισόδια το βράδυ αν τελείωνα νωρίς.
Ευχομαι καλη σχολικη χρονια και καλο κουραγιο σε ολους και ιδιαιτερα σε εμας που θα δωσουμε πανελληνιες....... Λοιπον για να αρχισω........τα αρχαια μου αρεσουν πολυ σαν μαθημα και εχω καλους βαθμους...... Αλλα εχω μια απορια... Ισχυει που ολοι λενε οτι ειναι δυσκολα επειδη ειναι φιλοσοφικος λογος? Η θα ειναι ευκολα σαν τα περσινα? Για αρχαια κατευθυνσης λεω...και ποσα κειμενα μεταφρασεις πρεπει να μαθουμε απεξω........? Οποιος μπορει ας μου απαντησει
οι μεταφρασεις που πρεπει να μαθουμε ειναι 22 τωρα αν ειναι ευκολα ή δυσκολα αυτο θα το κρινεις εσυ.ισως του αριστοτελη ειναι λιγο περιεργες γιατι μια λεξη του κειμεου μπορει να ισοδυναμει και σε μια προταση αλλα μην ανησυχεις πιστευω οτι μπορουν να μαθευτουν πολυ καλα
thodoris kn
Νεοφερμένος
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξερετε αν υπαρχουν βιβλιοθηκες οπου μπορεις να πας κ να διαβασεις τα σχολικα σου μαθηματα?
ναι ξέρω, απλά είναι στην αμερική
εντάξει δύσκολο να βολευτείς σε βιβλιοθήκη στην ελλάδα.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Ξερετε αν υπαρχουν βιβλιοθηκες οπου μπορεις να πας κ να διαβασεις τα σχολικα σου μαθηματα?
Να υποθέσουμε ότι σπίτι δε θες να διαβάσεις λόγω φασαρίας;
Μπορεί το φροντιστήριό σου (αν πηγαίνεις) να έχει κάποιες κενές αίθουσες ή κάποιο γραφείο ή αναγνωστήριο. Τσέκαρε το περιβάλλον, αν γίνεται φασαρία, αν βολεύεσαι κλπ. Θα έχεις τους καθηγητές σου δίπλα για τυχόν απορίες. Αν "μπαίνει ο ένας, βγαίνει ο άλλος" όλη την ώρα, απόφυγέ το. Προσωπικά το εφάρμοσα μόνο σ' ένα μάθημα, την άνοιξη, αφότου σταματήσαμε να πηγαίνουμε σχολείο. Απλά πήγαινα κάποιες μέρες από το πρωί και διάβαζα εκεί. Να ξέρεις δε πρέπει να πιάνεις την ψιλή κουβέντα μ' όποιον μπαινοβγαίνει γιατί δε γίνεται δουλειά έτσι.
Για βιβλιοθήκη δε ξέρω τι παίζει, αλλά αν είναι να μετακινείσαι και να παίρνεις συγκοινωνίες μόνο και μόνο για να διαβάζεις εκεί, δε νομίζω πως συμφέρει. Ειδικά αν έχεις μαθήματα στο φροντιστήριο ενδιάμεσα.
thodoris kn
Νεοφερμένος
eleanna pappa
Νεοφερμένος
Απο οτι καταλαβα εισαι θεωρητικη...... Μην φοβασαι οταν κατι θελουμε να το μαθουμε θα κανουμε τα παντα για να το μαθουμε νερακι
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος
Αυτες τις μερες σκεφτομαι έντονα όλη μου την σχολική ζωή απο τις πρωτες ταξεις του δημοτικου μεχρις την περσυνη μου ταξη, περασαν 12 ολοκληρα χρονια, γνωρισα ενα σωρο πραγματα και προσωπα και τωρα μου εμειναν απλα αναμνησεις και ξεκιναω την πιο απαιτητικη χρονια μόνο με δικες μου δυναμεις...
Εύχομαι σε όλους μας καλή δύναμη για την προετοιμασια και να εισαχθουμε ακριβως στην σχολή που θελουμε και μας αρεσει, αυτη ειναι αλλωστε και η επιτυχια στις εξετασεις
Να προσπαθησουμε να βαλουμε ολα μας τα δυνατα ο καθε ενας στην κατευθυνση του, να μην εχουμε πολλα αγχη και επιβαρυνουμε την ψυχολογια μας(γιατι ειναι απαισιο να εχεις πολυ αγχος και να μην μπορεις να συγκεντρωθεις)και να ελπιζουμε να μην τυχουν τιποτα "τερατα" στο τελος οπως ακουω για φετος
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
GeorgeYnwa!
Νεοφερμένος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.