Μονο εγω βαριεμαι απιστευτα τωρα που τελειωσαν οι πανελληνιες?
Εδώ προσπαθώ να βρω την ύλη για τις ενδοσχολικές που αρχίζουν σε δυο μέρες και έχω βρει μόνο για ένα μάθημα (απ' τα 14 μαθήματα). xD
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Και αν θυμηθώ τίποτα από όλα αυτά που θα μάθω
Ούτε 15 δεν με βλέπω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George_HPFR
Νεοφερμένος
Εγώ πραγματικά θέλω να δω τι θα προλάβω να διαβάσω μέχρι αύριο στο ΑΟΔΕ!
Ούτε 15 δεν με βλέπω!
ΑΟΔΕ; Μα και εσυ με το παλιο βρηκες; ολοκληρο νεο συστημα εχει βγει χαχαχα
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ πραγματικά θέλω να δω τι θα προλάβω να διαβάσω μέχρι αύριο στο ΑΟΔΕ!
Ούτε 15 δεν με βλέπω!
current mood
Αυτό το τριτο ειναι θανατος,ευτυχως κοντεύω να τελειώσω τα εμποδια.Μια ανάγνωση μετά και αυτό ήταν.
Αν βάλουν αύριο εμπόδιο, ας μην ξαναβάλουν την υπερφόρτωση !!!current mood
Αυτό το τριτο ειναι θανατος,ευτυχως κοντεύω να τελειώσω τα εμποδια.Μια ανάγνωση μετά και αυτό ήταν.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Και να μη βάλουν εμποδιο,δεν εχω κανενα προβλήμαΑν βάλουν αύριο εμπόδιο, ας μην ξαναβάλουν την υπερφόρτωση !!!
Φαντάζομαι βελτίωση του μηνύματος ή οι ακροάσεις θα μπουν απο'κει.
Α και την έννοια του επιχειρείν να βάλουν,καλύτερα και απο το όνομα μου τη ξέρω
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Και να μη βάλουν εμποδιο,δεν εχω κανενα προβλήμα
Φαντάζομαι βελτίωση του μηνύματος ή οι ακροάσεις θα μπουν απο'κει.
Α και την έννοια του επιχειρείν να βάλουν,καλύτερα και απο το όνομα μου τη ξέρω
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Τις πρώτες σελίδες τις ξέρω καλύτερα και από το όνομά μου.
Και εγώ πρότυπα διαστάσεις συμπεριφοράς, βελτίωση του μηνύματος η ακροάσεις περιμένω από 3ο.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΜΠΟΔΙΑ!
Και γενικά πέρα από αυτά που είπα από 3ο ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Τις πρώτες σελίδες τις ξέρω καλύτερα και από το όνομά μου.
Και εγώ πρότυπα διαστάσεις συμπεριφοράς, βελτίωση του μηνύματος η ακροάσεις περιμένω από 3ο.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΜΠΟΔΙΑ!
Και γενικά πέρα από αυτά που είπα από 3ο ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας προσευχηθούμε στον Πάτερ Fayol να μην μπουν εμπόδια αύριο!!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας προσευχηθούμε στον Πάτερ Fayol να μην μπουν εμπόδια αύριο!!
Henri Fayol, γάλλος μηχανικός, ο οποίος μετά τον Frederick Taylor θεωρείται πατέρας της θεωρίας της Διοίκησης.
Ω πάτηρ Fayol, μην βάλουν καθόλου 3ο κεφάλαιο αύριο! Γίνεται;
Hahaha
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
a(po)tyxia να πουμε τον Πατερ Fayol μη πέσει καμια ξεγυρισμένη λειτουργία της Οργάνωσης και τα δούμε όλα
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πέρυσι δεν μπήκε αναπτυξης από δεύτερο άρα λογικό κάτι θα πέσει απο'κει. Ευελπιστώ σε κάτι από tayler/fayol άντε και weber.
a(po)tyxia να πουμε τον Πατερ Fayol μη πέσει καμια ξεγυρισμένη λειτουργία της Οργάνωσης και τα δούμε όλα
Omg. Η Οργάνωση είναι mindfuck. Ένα απεριόριστο bla bla γεμάτο με ουσιαστικά και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Μισή σελίδα παράγραφο, κακογραμμένη. Ιου. Επειδή όμως είχε πέσει παλιότερα έχουμε νομίζω σωθεί.
Και ξερετε ε? Αυριο ολο το διαγωνισμα αυτα που δεν θελετε να πεσουν ( γιατι κλασσικα αυτο συμβαινει παντα ). Καλα κουραγια και καλη επιτυχια στους εναπομειναντες ;-)
Έχω συμφιλιωθεί με το 15. Μην ανησυχείς!
μιχαηλ1
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Στο πρώτο κεφάλαιο μου'χει κάτσει από πέρυσι η επιχειρηση ως θεσμός και η κοινωνική ευθύνη της επιχειρης,άμα μπουν θα πέσουν χαμόγελα αύριο.
Καλή μας τύχη!!!!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πέρσι είχα γράψει οργάνωση 19.6 εύκολο μάθημα , θυμάμαι οτι έκανα μια μονο λέξη λάθος , δεν μπορούσα να τη θυμηθώ και έβαλα μια άλλη η οποία τελικά δε κολλούσε όμως ,αποκει μάλλον έχασα μηδέν τέσσερα
Και εγώ έγραψα 19,7 όταν έδινα, με 10 μέρες διάβασμα. Με κάνει πιο έξυπνο αυτό νομίζεις?
Λολ.
Αντε καλα αποτελέσματα παιδιά.
Τι λετε για Αστυφυλάκων με το παλιο ?
presvis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν υπάρχει περίπτωση, κατ' αρχάς να αργήσουν τόσο πολύ οι βαθμοί και επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθούν η βάσεις μόνο ένα μήνα αμέσως μετά την ανακοίνωση των βαθμών.Καλημέρα. Διάβασα σήμερα ότι οι βαθμολογίες θα βγουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ενώ οι βάσεις το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου; Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανένας;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.