alex98
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Αν υπάρχει κάποιο παιδί που θα δώσει θεωρητικά μαθήματα και δεν πηγαίνει φροντιστήριο, επειδή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, αν θέλει ας μου στείλει μήνυμα για να του χαρίσω κάποια βοηθήματα που μπορεί να του χρησιμεύσουν στην ατομική προσπάθειά του!
Επίσης παιδια να κανετε καλή οργάνωση του χρόνου σας. Για όλα υπάρχει χρόνος, και για να βγεις και για να διαβασεις και για όλα!
Κάποιος που να δινει ξανα με το παλιό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Κωνσταντίνα_
Νεοφερμένος
StavMed
Εκκολαπτόμενο μέλος
Help
Μαριλένα1997
Νεοφερμένος
Το ιδιο και εγω...σε καταλαβαινω απολυτα..αλλα αφου οπως ειπες θα εκανες τα παντα για την Φαρμακευτικη τοτε δεν υπαρχει κανενας δισταγμος..δινεις παλι και οτι γινει!!εγω ημουν θεωρητικη και μας ρημαξαν στις πανελληνιες..και αφου δεν περασα εκει που ηθελα..παααμε παλι!Βρε παιδια τι ακουγεται για επιπεδο δυσκολιας θεματων? Ειδα οτι μερικοι μιλατε για αυξημενη δυσκολια αλλα απ την αλλη κ φετος το επιπεδο ηταν εξαιρετικα υψηλο. Εδωσα απο θετικη με μολις 17.415 μορια στοχευοντας τη Φαρμακευτικη σχολη αλλα τελικα βρεθηκα προς μεγαλη μ απογοητευση στη Χημεια Αθηνας. Ξερω για την ομοιοτητα των σχολων, μεταπτυχιακα κλπ αλλα θα εκανα τα παντα για τη Φαρμακευτικη. Αρχικα στραφηκα αμεσως στο να ξαναδοσω αλλα δισταζω οταν σκεφτομαι οτι μπορει να αντιμετωπισω ακομα δυσκολοτερα θεματα απο τα φετινα παροτι δε θα εχω μαθηματικα κατευθυνσης!
Help
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
don't worry though, όλα καλά θα πάνε αν σας πω ότι νοσταλγώ λίγο τις πανελλήνιες, θα με βρίσετε? οι παλιοί θα με καταλάβουν ελπίζω!
dimipoetry
Νεοφερμένος
Βρε παιδια τι ακουγεται για επιπεδο δυσκολιας θεματων? Ειδα οτι μερικοι μιλατε για αυξημενη δυσκολια αλλα απ την αλλη κ φετος το επιπεδο ηταν εξαιρετικα υψηλο. Εδωσα απο θετικη με μολις 17.415 μορια στοχευοντας τη Φαρμακευτικη σχολη αλλα τελικα βρεθηκα προς μεγαλη μ απογοητευση στη Χημεια Αθηνας. Ξερω για την ομοιοτητα των σχολων, μεταπτυχιακα κλπ αλλα θα εκανα τα παντα για τη Φαρμακευτικη. Αρχικα στραφηκα αμεσως στο να ξαναδοσω αλλα δισταζω οταν σκεφτομαι οτι μπορει να αντιμετωπισω ακομα δυσκολοτερα θεματα απο τα φετινα παροτι δε θα εχω μαθηματικα κατευθυνσης!
Help
υπαρχουν παντα και οι κατατακτηριες
christinachris
Νεοφερμένος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ότι χρειαστείτε από Α.Ε.Π.Π, γράψτε στο κατάλληλο νήμα.
Πρώτη χρονιά με το νέο σύστημα, πρώτη χρονιά χωρίς Α.Ο.Δ.Ε.
john_doe
Δραστήριο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Καλή επιτυχία να έχουμε.. Εγώ ειμαι θεωρητική κατεύθυνση και αποφασισα να παρω ενα μεγαλο ρισκο και να παλεψω τις πανελληνιες χωρις φροντιστηριο.. Εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα διαβασματος?? Για παραδειγμα ποιο μαθημα να διαβαζω περισσοτερες ωρες την ημερα?? Ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομαι και παλι καλη επιτυχια σε ολους..
αυτό θα εξαρτηθεί από εσένα. διάβαζε όσο πιο πολύ μπορείς και δες που έχεις αδυναμίες. εκεί να επιμείνεις λίγο παραπάνω. πάντως, διάβασμα χωρίς φροντιστήριο δεν ισούται με αποτυχία
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 863023
Επισκέπτης
Αυτο πιστευω και εγω... Ειμαι αποφασισμενος.. Σε ευχαριστω για την βοηθεια σουαυτό θα εξαρτηθεί από εσένα. διάβαζε όσο πιο πολύ μπορείς και δες που έχεις αδυναμίες. εκεί να επιμείνεις λίγο παραπάνω. πάντως, διάβασμα χωρίς φροντιστήριο δεν ισούται με αποτυχία
Αρχαια δηλαδη.. Σε ευχαριστω...θα διαβάζεις περισσότερη ώρα τα βαρύτητας για την σχολή μου θες και αυτά στα οποία δεν είσαι τόσο καλός
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να σου πω...Παιδιά, για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης Γ' Λυκείου σύμφωνα με τη νέα ύλη δε χρειάζονται γνώσεις Μαθηματικών Κατεύθυνσης Β' Λυκείου, σωστά;
Εγώ μέχρι στιγμής μόνο την ευθεία χρειάστηκα σε κάποιες ασκήσεις,αλλά γενικότερα τίποτα σημαντικό από τα μαθηματικά της Β'.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
μαθηματικά μπήκατε Bolzano;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.