Guest 001921
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex98
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nancy2
Νεοφερμένος
Εγώ προσωπικά παπαγαλία παπαγαλία δεν πέφτει,αλλά δεν μπορώ να σου πω πως ξεφεύγω από τη διατύπωση του βιβλίου ούτω πως δεν χρησιμοποιώ τις φράσεις που έχει μέσα (το βιβλίο). Συγγνώμη αλλά ειδικά τα πρώτα πρώτα (στην εισαγωγή του Σωκράτη) που λέει πώς ξεκίνησε να φιλοσοφεί ο Σωκράτης (με το χρησμό και τις αηδίτσες εκεί),τα γράφει με μορφή ρητορικών ερωτήσεων.Ε,οκ όποιος γουστάρει να κάθεται να παπαγαλίζει τις ρητορικές ερωτήσεις και δεν μπορεί να αλλάξει την διατύπωση για να το κάνει κείμενο σε γ'ενικό είναι χαζός.
Μη φτάσεις και στο άλλο άκρο του να ξεφεύγεις από το νόημα να κόβεις στοιχεία. Θέλει κάτι ενδιάμεσο,μία "μεσότητα",όπως λέει και ο φίλτατος Αριστοτέλης
Εγώ δεν έχω αγχωθεί με τις εισαγωγές,αλλά φοβάμαι μην ξεχάσω να γράψω στοιχεία σε μία ερώτηση,που αν δω μετά το βιβλίο θα πω "Αχ ναι μωρέ,ήταν και αυτό." Γενικά στο πρώτο διαγώνισμα της εισαγωγής του Πλάτωνα και του Πρωταγόρα δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένη μ'αυτό που έγραψα,αλλά θεωρώ πως είναι κάτι που θα φτιάξει γιατί θα ξαναγράψω σύντομα.
Ούτε εγώ έχω βγάλει Πρωταγόρα,chill,κανείς βασικά.
Αριστοτέλη εισαγωγή μπορεί κάποιοι να έχουν βγάλει,κείμενο όμως όχι.
--> Αυτό που εμένα με αγχώνει είναι η Ιστορία. Την θεωρώ πιο δύσκολη από το Άγνωστο.
Η Ιστορία απλή κατανόηση χρειάζεται, καθώς και μια μικρή προαπαιτούμενη γνώση (μια γενική ιδέα για την κατάσταση της Ελλάδας στις περιόδους των θεμάτων που εξετάζονται). Αν μπεις σε έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και αντιληφθείς αυτά που διαβάζεις, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.
Dimitrakak
Νεοφερμένος
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Χημεια 1ο και αυτο με τα τροχιακα
Βιολογια 1ο,2ο,4ο και
Εκθεση ουτεξερω
Dimitrakak
Νεοφερμένος
Nikos 7
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dimitrakak
Νεοφερμένος
Dimitrakak
Νεοφερμένος
Dimitrakak
Νεοφερμένος
MariosOik
Νεοφερμένος
Εγώ βιολογία έχω κάνει μέχρι και γενετικό κώδικα και πιστεύω πως πηγαίνω με φυσιολογικούς ρυθμούς.
Αννα17
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ !!!
Nick Papanikola
Νεοφερμένος
Παιδιά ... Πως θα είναι ΤΡ το χειμώνα το πρόγραμμα σας στο διάβασμα ?? Δώστε καμία ιδέα για ποιο αποτελεσματικό διαβασμα ...
Ευχαριστώ !!!
Εγω θα διαβαζω πρωτα του φροντιστηριου ασκησεις μεθοδολογιες και τετοια και μολις τα καταλαβα πληρως θα κανω απο βοηθημα μερικες εξτρα (αλλα οχι να ξεσκιστω οπως β λυκειου) .Για το σχολειο θα διαβαζω (δεν θα το εχω γραμμενο) για να βγαλω καλο απολυτηριο. Τωρα θα σκιζομαι το σαββατοκυριακο στο διαβασμα και καθημερινες θα κουραζομαι (αλλα σ/κ θα διαβαζω περισσοτερ). Απο οτι εχω καταλαβει απο ολα αυτα τα χρονια το παν για μενα για να καταλαβεις κατι πληρως ειναι να το διαβασεις καλα την πρωτη φορα που το βλεπεις.Αν αυτο το κανεις στραβα μετα κουραζεσαι περισσοτερο στις επαναληψεις για να το διορθωσεις. Τωρα δεν ξερω για μουσικη.Συνηθως μαθηματικα ακουω μουσικη γιατι σπαει την μονοτονια. Εσεις διαβαζετε με μουσικη;;; Ακουω συνηθως instrumental,ambient,contemporary,post-modern που ειναι χαλαρωτικα και αμα ειμαι στα κεφια μου βαζω και κανα ροκ.
Για πειτε και εσεις συμβουλες...
Αννα17
Νεοφερμένος
Τι κατεύθυνση είσαι ?? Πόσες ώρες δλδ ημερησίως σκέφτεσαι να διαβάζεις ?? Και εγώ τα μαθηματικά τα διαβάζω με μουσική όταν τα εχω κατανοήσει πλήρως ....Εγω θα διαβαζω πρωτα του φροντιστηριου ασκησεις μεθοδολογιες και τετοια και μολις τα καταλαβα πληρως θα κανω απο βοηθημα μερικες εξτρα (αλλα οχι να ξεσκιστω οπως β λυκειου) .Για το σχολειο θα διαβαζω (δεν θα το εχω γραμμενο) για να βγαλω καλο απολυτηριο. Τωρα θα σκιζομαι το σαββατοκυριακο στο διαβασμα και καθημερινες θα κουραζομαι (αλλα σ/κ θα διαβαζω περισσοτερ). Απο οτι εχω καταλαβει απο ολα αυτα τα χρονια το παν για μενα για να καταλαβεις κατι πληρως ειναι να το διαβασεις καλα την πρωτη φορα που το βλεπεις.Αν αυτο το κανεις στραβα μετα κουραζεσαι περισσοτερο στις επαναληψεις για να το διορθωσεις. Τωρα δεν ξερω για μουσικη.Συνηθως μαθηματικα ακουω μουσικη γιατι σπαει την μονοτονια. Εσεις διαβαζετε με μουσικη;;; Ακουω συνηθως instrumental,ambient,contemporary,post-modern που ειναι χαλαρωτικα και αμα ειμαι στα κεφια μου βαζω και κανα ροκ.
Για πειτε και εσεις συμβουλες...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.