xkorko
Νεοφερμένος
(είμαι ακόμη στο 2ο, ελπίζω να τα θυμάμαι αύριο, κλάφτε με)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακάλυπτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
μεγαλε επειδη εσυ δεν διαβασες και δεν εγραψες,δε σημαινει οτι ολοι πηγαν ετσι...αντε πηγαινε να διαβασεις ιστορια
''Μεγάλε'' και έγραψα και διάβασα και θα περάσω εκεί που θέλω χωρίς να αγχώνομαι για τις βάσεις. Επειδή όμως κάτι τυπάκια σαν εσένα το παίζουν ειδήμονες και μου δίνουν στα νεύρα, χαλάρωσε λίγο με το υφάκι του ξερόλα. Και αν νομίζεις ότι είναι άποψη μου, για την δυσκολία των θεμάτων, κάνε κανένα βολταράκι στο twitter ας πούμε και δες..θα αναβαθμιστείς και σαν ταξιτζής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
eduard
Νεοφερμένος
Η ιστορία είναι μακράν το χειρότερο γραπτώς εξεταζόμενο μάθημα. Για να μιλήσω προσωπικά, πέρα από το copy-paste που χρειάζεται από το βιβλίο στο μυαλό και από το μυαλό στο γραπτό, εγώ ποτέ δεν είμαι σίγουρος ότι θα ΠΡΟΛΑΒΩ να απαντήσω στα θέματα, για τον απλό λόγο ότι δεν είμαι εκτυπωτής Δηλαδή εμείς που γράφουμε σχετικά αργά τι να κάνουμε; Να πάθουμε τενοντίτιδα για να πάρουμε ένα 20;
Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Όλο το χρόνο που έβαζα διαγώνισμα στο φροντιστήριο, τα παιδιά ήθελαν 2.5 ώρες περίπου. Θα εξαρτηθεί φυσικά και απο τα θέματα των πηγών. Αν πχ μπει Αστική αποκατάσταση στη πηγή, τότε σίγουρα θέλει πολύ γράψιμο. Αλλά υπάρχουν και πολύ πιο βατά θέματα.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
''Μεγάλε'' και έγραψα και διάβασα και θα περάσω εκεί που θέλω χωρίς να αγχώνομαι για τις βάσεις. Επειδή όμως κάτι τυπάκια σαν εσένα το παίζουν ειδήμονες και μου δίνουν στα νεύρα, χαλάρωσε λίγο με το υφάκι του ξερόλα. Και αν νομίζεις ότι είναι άποψη μου, για την δυσκολία των θεμάτων, κάνε κανένα βολταράκι στο twitter ας πούμε και δες..θα αναβαθμιστείς και σαν ταξιτζής.
η ειρωνεια αλλου ακαλυπτε.θα τα πουμε στις βασεις,γιατι τωρα ο,τι και να γραψω,θα το συνεχισεις και μου τη σπανε κατι παιδακια σαν εσενα
valantis21
Δραστήριο μέλος
Navarro1996
Νεοφερμένος
μπορει καποιος να με πει στη φυσικη οταν μια πηγη πλησιαζει εναν ακινητο παρατηρητη η συχνοτητα που αντιλαμβανετε ο παρατηρητης ειναι μικροτερη η μεγαλυτερη απο αυτην που εκπεμπει η πηγη?
Η μεταξύ τους απόσταση μειώνεται -> άρα ισχυει Fπαρ>Fπηγής , ( ακούει οξύτερο ήχο )
valantis21
Δραστήριο μέλος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία να έχετε λοιπόν και στο τελευταίο μάθημα.
Από αύριο ξεκινάτε να ψάχνετε σχολές, να υπολογίζεται μόρια και φυσικά τις βόλτες και τα μπάνια στις παραλίες.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Από αύριο καθομαστε χωρίς τύψεις.
Ποιος είχε τύψεις;
Geosmi
Νεοφερμένος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Ποιος είχε τύψεις;
Λεμε τωρα.
Nikos-V-
Νεοφερμένος
Από αύριο καθομαστε χωρίς τύψεις.
Και κυριως κοιμομαστε χωρις τυψεις πρεπει να προσθεσω Ποσα μεσημερια εχω κοιμηθει και το εχω μετανιωσει..
nPb
Επιφανές μέλος
Από αύριο ξεκινάτε να ψάχνετε σχολές, να υπολογίζεται μόρια και φυσικά τις βόλτες και τα μπάνια στις παραλίες.[/FONT]
Αν αρχίσουν από αύριο, προβλέπω να γίνεται η μάχη του Σκρα από περιστατικά ζήλιας μεταξύ των υποψηφίων, ειδικά εδώ στο φόρουμ που έχει μια παράδοση με τα μεγέθη (των σχολών).
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos-V-
Νεοφερμένος
Οεφε στην ιστορία μήπως έπεσε η οικονομία του πόντου; Εχω μια ιδιαίτερη αντιπάθεια σε αυτό το κομμάτι
επεσε μονο το διαμετακομιστικο εμποριο..δεντρα,πορτοκαλια,οσπρια και τα λοιπα φαγωσιμα δεν επεσαν αλλα ενα τετοιο θεμα θα ηταν πολυ τραβηγμενο
Guest 824270
Επισκέπτης
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.