Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Στη λογοτεχνία τι ακριβώς διαβάζετε μόνο ποιήματα δεν είναι???
ποτέ δεν κατάλαβα
Αν και η κατεύθυνση μου καμία σχέση δεν έχει με τη θεωρητική , ρώτησα ακριβώς το ίδιο στα παιδια της θεωρητικής και μου είπαν ότι πρέπει να μαθαίνουν ερμηνευτικα σχόλια και εισαγωγές απ έξω. Διορθώστε με αν κάνω λάθος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BlackRazor97
Νεοφερμένος
EDIT : Θέλω να πιστεύω πως οι οικονομολόγοι που διαβάζαν τόσα χρόνια management καταλάβαιναν και τι στον κόρακα ήταν αυτό που διάβαζαν, η στείρα αποστήθιση είναι ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
Αν και η κατεύθυνση μου καμία σχέση δεν έχει με τη θεωρητική , ρώτησα ακριβώς το ίδιο στα παιδια της θεωρητικής και μου είπαν ότι πρέπει να μαθαίνουν ερμηνευτικα σχόλια και εισαγωγές απ έξω. Διορθώστε με αν κάνω λάθος
Ναι, οι περισσότεροι έτσι κανουν. Και η πλάκα είναι ότι δεν το παραδέχονται. Βέβαια, κάποιοι το έκαναν εν τέλει αλλά τέλος πάντων...
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα φοβαμαι μη βαλλουν καμμια περιεργη ασκηση και τρεχω
Θεωρια και αυτη δεν τη βλεπω καλα
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ ευχαριστώ πολύ Μακάρι να πάνε όλα καλά...
Μια χαρά θα τα πας μην φοβάσαι την βιολογία όλοι φοβόμαστε ότι θα πατώσουμε και όλοι γράφουμε καλά τελικά
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Χεχε ατιμοι Στης γενικής πάντως τις περισσότερες αναλύσεις εγώ τις έκανα. Μου αρέσει σαν μάθημα η λογοτεχνία.Ναι, οι περισσότεροι έτσι κανουν. Και η πλάκα είναι ότι δεν το παραδέχονται. Βέβαια, κάποιοι το έκαναν εν τέλει αλλά τέλος πάντων...
Στη θεωρία μου έρχεται να τραγουδάω "γι αυτό ένα μεγάλο κενό ένα μηδενικό χωρίς εσένα (τ βιβλίο) "Και εγω δεν την αντεχω αλλο
Αλλα φοβαμαι μη βαλλουν καμμια περιεργη ασκηση και τρεχω
Θεωρια και αυτη δεν τη βλεπω καλα
Άκουσα ότι αν γράψω πάνω από 16 είναι πολύ καλά έτσι ? (δε στοχεύω ιατρική, βιολογία, φαρμακευτική ή γεωπονια θέλω)Μια χαρά θα τα πας μην φοβάσαι την βιολογία όλοι φοβόμαστε ότι θα πατώσουμε και όλοι γράφουμε καλά τελικά
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια χαρά θα πας εγώ όταν έδινα είχα τρομερό άγχος στα μαθηματικά κατ. Στα άλλα το αναμενόμενο άγχος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Φέτος τα μαθήματα της θετικής τα λάτρεψα, είναι όλα τόσο ενδιαφέροντα ειδικά μαθηματικά και βιολογία. Το καλό είναι ότι έχω πολλές εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν γραψω όσο θέλω (μέχρι και επιστημών θαλάσσης θα μου άρεσε) οπότε τι στο καλό δε θα περάσωΝαι το 16 είναι αξιοπρεπέστατος βαθμός εφόσον δεν θες ιατρική οδοντιατρική που θέλουν τουλάχιστον 18.5-19
Μια χαρά θα πας εγώ όταν έδινα είχα τρομερό άγχος στα μαθηματικά κατ. Στα άλλα το αναμενόμενο άγχος
stavyrey
Νεοφερμένος
BlackRazor97
Νεοφερμένος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Τεσπα για να περασεις ιατρικη θες καλο βαθμο αυριο οχι ξεφτιλικια σαν εμενα
Ελενα εγω τραγουδαω πλεον το δεν θελω επαφη
Π.σ χρονια πολλα
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Χαχαχα σ ευχαριστώ πολύ Γιάννη. Υπέροχη γιορτή σήμεραΚαι εγω εχω αρκετες επιλογες αλλα θα ηθελα την ιατρικη
Τεσπα για να περασεις ιατρικη θες καλο βαθμο αυριο οχι ξεφτιλικια σαν εμενα
Ελενα εγω τραγουδαω πλεον το δεν θελω επαφη
Π.σ χρονια πολλα
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά. αντε ν τελειώνουμε, βαρέθηκα
stavyrey
Νεοφερμένος
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos Grn
Νεοφερμένος
Για εσάς που δίνεται λογοτεχνία, από την εμπειρία μου: διαχειριστείτε τον χρόνο σας σωστά, να κοιτάτε συχνά το ρολόι, γράψτε ό,τι ξέρετε χωρίς να αναμασάτε το ίδιο πράγμα πολλές φορές
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Αύριο σε όσους δίνουν μαθήματα αποστήθιση θα φυγει ενα τεράστιο βάρος.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.