Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και μια ερώτηση: Η πυραμίδα πληθυσμού είναι ανεστραμμένη όταν υπάρχουν παρασιτικές σχέσεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω κατα-αγχωθεί! Δεν πρόκειται να τα θυμάμαι όλα αυτά στη Βιολογία!
Και μια ερώτηση: Η πυραμίδα πληθυσμού είναι ανεστραμμένη όταν υπάρχουν παρασιτικές σχέσεις;
Ναι. Αν δεν υπάρχουν παρασιτικές σχεσεις ειναι όπως της ενέργειας και της βιομάζας.
Εγώ πάλι νιώθω ότι τα ξέρω πολύ καλά αλλά φοβάμαι γιατί συνήθως κάνω λάθη απροσεξίας. Και είμαι σίγουρη ότι πάλι θα κάνω κάτι τέτοιο και μετά θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο γιατί το ήξερα :Ρ
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thanks!Ναι. Αν δεν υπάρχουν παρασιτικές σχεσεις ειναι όπως της ενέργειας και της βιομάζας.
Άσ' τα να πάνε! Άντε να τελειώνουμε με τη Βιολογία επιτέλους, δεν την μπορώ!Αν μέχρι τις 12 προλάβω να βγάλω την επανάληψη είμαι τυχερός
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μέχρι τις 12 προλάβω να βγάλω την επανάληψη είμαι τυχερός
Sleep is for the weak που λέει και ο Πατρίκ
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσύ τουλάχιστον τα ξέρεις! Απλώς να είσαι συγκεντρωμένη και θα σκίσεις!Εγώ πάλι νιώθω ότι τα ξέρω πολύ καλά αλλά φοβάμαι γιατί συνήθως κάνω λάθη απροσεξίας. Και είμαι σίγουρη ότι πάλι θα κάνω κάτι τέτοιο και μετά θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο γιατί το ήξερα :Ρ
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσύ τουλάχιστον τα ξέρεις! Απλώς να είσαι συγκεντρωμένη και θα σκίσεις!
Μακάρι, γιατί προσδοκώ μεγάλο βαθμό στη βιολογία αφού αναμένεται πανωλεθρία στα Λατινικά
valantis21
Δραστήριο μέλος
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
αλανιαα αυριο στα τμηματα θα ειμαστε συμφωνα με τα μαθηματα επιλογης??
Αν δεν κάνω λάθος, ναι.
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ το αντίθετο! Στα Λατινικά εναποθέτω τις ελπίδες μου!Να σημειωθεί ότι η παράγραφος για τη ρύπανση απο τα βαρέα μέταλλα κλπ σελ 109 δεν εχει πέσει ποτέ (μετά το 2000 που έκανα τα θέματα δηλαδή). Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι ήρθε η σειρά της ή ότι δεν ειναι "sos"...
Μακάρι, γιατί προσδοκώ μεγάλο βαθμό στη βιολογία αφού αναμένεται πανωλεθρία στα Λατινικά
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ το αντίθετο! Στα Λατινικά εναποθέτω τις ελπίδες μου!
Στα Λατινικά υπάρχουν δυο κατηγορίες μαθητών, αυτοί που τα μισούν και αυτοί που τα λατρεύουν Βέβαια εγώ το μίσος το έκανα έμπρακτο αγνοώντας τα όλη τη χρονια...
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχα, πλάκα πλάκα δίκιο έχεις, γιατί εγώ εμπίπτω στη δεύτερη κατηγορία (μελλοντικός -ελπίζω- φιλόλογος γαρ ).Στα Λατινικά υπάρχουν δυο κατηγορίες μαθητών, αυτοί που τα μισούν και αυτοί που τα λατρεύουν Βέβαια εγώ το μίσος το έκανα έμπρακτο αγνοώντας τα όλη τη χρονια...
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυριο η βιολογια(το βιβλιο) θα αναπαυτει εν ειρηνη και εγω θα ειμαι ο δολοφονος της
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ κι επαυξάνω!Εγω βαρεθηκα απο τωρα τις εξετασεις
Αυριο η βιολογια(το βιβλιο) θα αναπαυτει εν ειρηνη και εγω θα ειμαι ο δολοφονος της
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Αναμένω την εβδομάδα αρχαία-λατινικα-ιστορία, τότε μάλλον δεν θα βαριομαστε πια...
Παιδια μια απορια λιγο..Υπαρχει περιπτωση να βαλουν στις πανελληνιες αυριο στα μαθηματικα γενικης Προοδους; απο α λυκειου;
πιστευω τραβηγμενο και αν το βαλουνε θα παραπονεθει πολυς κοσμος γιατι ειναι εκτος υλης...ακομη εχουν αλλα τοσα σημαντικα να βαλουν που ειναι και μεσα στην υλη σιγα μην βαλουν αριθμιτικη προοδο μωρε...μην το γρουσουζευεις κιολας
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.