PiDefiner
Δραστήριο μέλος
ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ
Δουλεύει και διακατευθυνσιακά αυτή η διαίσθηση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marasaravakou
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
PiDefiner
Δραστήριο μέλος
Εσεις που εχετε μαθει Αοδε το 3ο καλα, ποσες μερες κανατε?
32 ημέρες...
Από μισά, μαζί.ΑΟΔΕ 3ο κεφαλαιο...αν το βγάλω και μια φορά σας κερνάω όλους :Ρ
xkorko
Νεοφερμένος
Δουλεύει και διακατευθυνσιακά αυτή η διαίσθηση;
αοδε ενσυναίσθηση και το πινακάκι με γνωρίσματα ηγέτη κλπ
αεππ υψηλού-χαμηλού επιπέδου γλώσσες, κάτι κουκίδες τελος πάντων (4?)
(Τα μόνα που ξέρω απ'την ύλη σας)
Μπορείτε να με ευχαριστήσετε αφού πέσουν
Dias
Επιφανές μέλος
Μη λες μεγάλα λόγια. Το ischool/e-steki έχει 84.138 μέλη.ΑΟΔΕ 3ο κεφαλαιο...αν το βγάλω και μια φορά σας κερνάω όλους :Ρ
niightdreamer97
Νεοφερμένος
Και κάτι άλλο..είμαι η μόνη που σε ορισμένα μαθήματα έχω σταματήσει να πηγαίνω φροντιστήριο(πχ λογοτεχνία,έκθεση,ιστορία..) γιατί νιώθω πως μόνη μου κάνω καλύτερη και πιο ουσιαστική δουλειά?!
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσ' τα, πονεμένη ιστορία η... ιστορία (pun intended )! Πάντως εγώ έχω να πατήσω στο φροντιστήριο από την Παρασκευή και σήμερα είναι η τελευταία μέρα που έχουμε μάθημα. Οπότε δεν είσαι μόνη!Πφφ αγχώνομαι πολύ για την ιστορία..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση μετά απο δύο βδομάδες να την θυμάμαι
Και κάτι άλλο..είμαι η μόνη που σε ορισμένα μαθήματα έχω σταματήσει να πηγαίνω φροντιστήριο(πχ λογοτεχνία,έκθεση,ιστορία..) γιατί νιώθω πως μόνη μου κάνω καλύτερη και πιο ουσιαστική δουλειά?!
Έκθεση καλά θεματάκια θεωρώ πως είναι τεχνολογία-καταναλωτισμός-μνημεία-αθλητισμός-τουρισμός και ΕΕ. Και η παιδεία φυσικά σε συνδυασμό με τα προηγούμενα!
Γνωστό 3-4 Πρωταγόρα ____ 11 και 13 Πολιτεία ___ 3-4-6-7-8-10 Ηθικά ___ Πολιτικά η 20 θα έλεγα αλλά την αποκλείω επειδή έπεσε επαναληπτικές 2014.
Και από λογοτεχνία τα πεζά του Ιωάννου, Δαρείο, Ελεγκτή, Αντικλείδια!!!!!! Αν βάλουν Όνειρο στο κύμα ή Κρητικό θα εκνευριστώ
Οι υπόλοιποι τι λέτε???
Ηθικά γτ τόσα πολλά ?? τόσα χρόνια ηθικά δεν έπεφταν ?
Αυτή η βιολογία μου έχει σπάσει τα νεύρα...... Εγώ αποφάσισα πως αυτολεξεί ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΩ.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Έγινε32 ημέρες...
χρειάζομαι ακόμα για αν το μάθω
Από μισά, μαζί.
Και τωρα ήρθε η ώρα για ΑΟΔΕ..
Έκθεση καλά θεματάκια θεωρώ πως είναι τεχνολογία-καταναλωτισμός-μνημεία-αθλητισμός-τουρισμός και ΕΕ. Και η παιδεία φυσικά σε συνδυασμό με τα προηγούμενα!
Γνωστό 3-4 Πρωταγόρα ____ 11 και 13 Πολιτεία ___ 3-4-6-7-8-10 Ηθικά ___ Πολιτικά η 20 θα έλεγα αλλά την αποκλείω επειδή έπεσε επαναληπτικές 2014.
Και από λογοτεχνία τα πεζά του Ιωάννου, Δαρείο, Ελεγκτή, Αντικλείδια!!!!!! Αν βάλουν Όνειρο στο κύμα ή Κρητικό θα εκνευριστώ
Οι υπόλοιποι τι λέτε???
Από έκθεση θα διαβάσω μόνο τις θεματικές ενότητες που είπες και έτσι και πέσει κάτι από αυτά θα σου ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου. Σοβαρά.
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηθικά γτ τόσα πολλά ?? τόσα χρόνια ηθικά δεν έπεφταν ?
Γιατί αυτά προτιμούν συνεχώς!!!!!!!!! Αλλά τι να πω...και πολιτεία παίζεται
Δεν ξέρω αλλά αυτά νομίζω Μπορεί να πέσω κι έξω όμως
Από έκθεση θα διαβάσω μόνο τις θεματικές ενότητες που είπες και έτσι και πέσει κάτι από αυτά θα σου ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου. Σοβαρά.
Διάβασε τα όλα!!!!!!!! Μην σε πάρω στο λαιμό μου!!!!!!!!
Πάντως πρόπερσι που έλεγα περιβάλλον έπεσε Φέτος δεν ξέρω!
Διάβασε τα όλα!!!!!!!! Μην σε πάρω στο λαιμό μου!!!!!!!!
Πάντως πρόπερσι που έλεγα περιβάλλον έπεσε Φέτος δεν ξέρω!
Για να τα διαβάσω όλα θα έπρεπε να τα χα ξεκινήσει ένα δυο μήνες πριν. Προχωράω υπερβολικά αργά. Με ρυθμούς αργούς, μεσογειακούς. Σου λέει τίποτα?
Μπαίνε και γοητεύε μάιρα.. Αν πεσει μόνο το 1ο κεφάλαιο στην ιστορία θα διαπρεψουμεΓια να τα διαβάσω όλα θα έπρεπε να τα χα ξεκινήσει ένα δυο μήνες πριν. Προχωράω υπερβολικά αργά. Με ρυθμούς αργούς, μεσογειακούς. Σου λέει τίποτα?
Μπαίνε και γοητεύε μάιρα.. Αν πεσει μόνο το 1ο κεφάλαιο στην ιστορία θα διαπρεψουμε
Αυτό είναι το μόνο που κάνω!
Εννοείται αλλά και να μην πέσει το 1ο πάλι θα τα πάμε πολύ καλά. Εκτός πανελληνίων. Θα κάνουμε προετοιμασία για στρίπερ, εκεί να δεις λεφτά.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Σκατά επανάληψη έχω κάνει σε όλα μου φαίνεται.
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό είναι το μόνο που κάνω!
Εννοείται αλλά και να μην πέσει το 1ο πάλι θα τα πάμε πολύ καλά. Εκτός πανελληνίων. Θα κάνουμε προετοιμασία για στρίπερ, εκεί να δεις λεφτά.
Αυτές πληρώνονται πολύ καλά στο εξωτερικό Αν σου αρέσουν και τα bar-club μια χαρά
Για να τα διαβάσω όλα θα έπρεπε να τα χα ξεκινήσει ένα δυο μήνες πριν. Προχωράω υπερβολικά αργά. Με ρυθμούς αργούς, μεσογειακούς. Σου λέει τίποτα?
Αν μου λέει.... Κι εγώ μια απο τα ίδια Πφφ....
bkar1997
Νεοφερμένος
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.