BlackRazor97
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαχα, καταλαβαίνω γιατί το σκέφτηκες αυτό, αλλά τα μαθηματικά μας δεν έχουν καμία σχέση με αυτές τις πράξεις. Εγώ ιδιότητες δυνάμεων και γενικά να χειρίζομαι κλάσματα και δεκαδικούς έμαθα πέρυσι από τη Φυσική (και μόνο).
(Προπαίδεια δεν έμαθα ποτέ μου. Ο υπολογιστής που κάνει μόνο προσθέσεις χαζός είναι; )
Για την φυσική γενικής το λέω περισσότερο και τα μαθηματικα γεν .. όπως και να το κάνουμε εσείς οι τεχνολογικοθετικαριοι το χετε περισσότερο με αυτά .. Όσο για την βιολογια I know ..στον ίδιο βόθρο κολυμπάμε όλοι χαχαχ (ξέρω, ξερω ..γινομαι αισχρή )
PiDefiner
Δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, πιστεύω πως και εμένα θα μου άρεσε να την διαβάζω. Σε αντίθεση με τη Βιολογία, που όσο ωραία και αν είναι (δεν είναι, εκτός από το 3ο), όταν ξέρεις ότι πρέπει να το αποστηθίσεις χάνεται η ουσία. Φυσική θα μου ήταν πιο χρήσιμη. Μεγάλη μαλακία που πήρα Βιολογία. Αν και το κατάλαβα νωρίς, δεν ήθελα να "ρισκάρω" να αλλάξω. Οπότε εγώ φταίω xD
Μιας και απ' ότι κατάλαβα σε ενδιαφέρει ο τομέας των υπολογιστών, να ξέρεις πως κάποια πράγματα από τα Μαθ. Γεν θα σου φανούν χρήσιμα στο πανεπιστήμιο. Ενώ η βιολογία σίγουρα όχι.
Ενδεικτικά, εγώ στο 3ο εξάμηνο θα έχω πιθανότητες
marios3724
Νεοφερμένος
konstantina2033
Νεοφερμένος
Είμαι η μόνη εδώ πέρα που διάλεξε βιολογία γενικής μόνο και μόνο επειδή μ'αρέσει; Είμαι θετική οπότε και τα μαθηματικς γεν. μου ήταν εύκολα αλλά διάλεξα βιολογία επειδή γούσταρα. Καλά για φυσική γενικής δε το συζητώ γιατί δεν ξέρω καν για ποιό πράγμα μιλάει γιατί όλη τη χρονιά δεν πάτησα στο μάθημα(όχι επειδή δε μ' αρέσει πάντως). Δεν καταλαβαίνω γιατί δε σας αρέσει η βιολογία ως μάθημα. Είναι ενδιαφέρουσα, ειδικά στο πρώτο κεφάλαιο με την υγεία. Εντάξει το δεύτερο ούτε εμένα με τρελαίνει γιατί λέει πράγματα ήδη γνωστά(κύκλος του νερού και τέτοια) τα οποία βαριέμαι να διαβάζω ξανά και ξανά. Βασικά μόλις πήρα το βιβλίο σε μια εβδομάδα έβγαλα 1ο και 3ο και μετά το δεύτερο επειδή δεν το χώνευα το πάλευα για 1-2 μήνες...
Εντάξει ο καθένας έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα
PiDefiner
Δραστήριο μέλος
Λες να κάτσω να διαβάσω πιθανότητες το καλοκαίρι (αν φυσικά περάσω); Ή είναι υπερβολικό. Γενικά θυμάμαι να μου άρεσε από την 1η Λυκείου που πρωτοκάναμε. Και μια εβδομάδα μετά τις πανελλαδικές γράφω γενικής, και θα κάτσω να διαβάσω, έτσι και αλλιώς.Μιας και απ' ότι κατάλαβα σε ενδιαφέρει ο τομέας των υπολογιστών, να ξέρεις πως κάποια πράγματα από τα Μαθ. Γεν θα σου φανούν χρήσιμα στο πανεπιστήμιο. Ενώ η βιολογία σίγουρα όχι.
Ενδεικτικά, εγώ στο 3ο εξάμηνο θα έχω πιθανότητες
Το γερούνδιο παίρνει αντικείμενο? ? ..στο βοηθημα του Παπαθανασίου (μπορεί να λεγεται και παπαναστασιου αλλά τέλος πάντων ) λέει ότι τα γερουνδια δεν παίρνουν αντικείμενο , ενώ στο βιβλίο του φροντ τους βάζει αντικείμενο στην συντακτική ανάλυση /B]
Γερούνδιο, χαχα. Πόσο καιρό έχω να ακούσω αυτή τη λέξη. Από τότε που έδινα lower. Για κάποιο λόγο με έκανες να γελάσω.
Και τα βίτσια τουΕντάξει ο καθένας έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα
maria_lulu
Επιφανές μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Από βιολογία γενικής, τι δε μαθαίνουμε καθόλου; Πρέπει να ξέρουμε για το ταξίδι και τα βιβλία που έγραψε ο Δαρβίνος;
Όλα όσα είναι εντός ύλης τα μαθαίνουμε .. αν και το θεωρώ λιγο απίθανο αυτό το σημείο πότε δεν ξέρεις
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Τα βιβλία καλύτερα να τα ξέρεις για κανένα Σ/ΛΑπό βιολογία γενικής, τι δε μαθαίνουμε καθόλου; Πρέπει να ξέρουμε για το ταξίδι και τα βιβλία που έγραψε ο Δαρβίνος;
Τώρα για το ταξίδι νταξ..το ότι έκανε ταξίδι με τν beagle και συγκεντρωσε ένα πλήθος από ζώα και φυτά τα οποία τον έκαναν να αλλάξει γνώμη για την αντίληψη του περί εξέλιξης δε νομίζω ότι είναι και τόσο τραγικό να τα θυμασαι
PiDefiner
Δραστήριο μέλος
Άσχετο, είμαι ο μόνος που έχω φτιάξει λίστα με τα πράγματα που θέλω να κάνω όταν ξεμπερδέψω με το σχολείο;
konstantina2033
Νεοφερμένος
Άσχετο, είμαι ο μόνος που έχω φτιάξει λίστα με τα πράγματα που θέλω να κάνω όταν ξεμπερδέψω με το σχολείο;
Εγώ δεν το σκέφτηκα αλλά τώρα που το ανέφερες θα ξεκινήσω:
1)Κάψιμο σχολικών εγχειριδίων της γ' λυκείου
2)...
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γερούνδιο παίρνει αντικείμενο? ? ..στο βοηθημα του Παπαθανασίου (μπορεί να λεγεται και παπαναστασιου αλλά τέλος πάντων ) λέει ότι τα γερουνδια δεν παίρνουν αντικείμενο , ενώ στο βιβλίο του φροντ τους βάζει αντικείμενο στην συντακτική ανάλυση
Ναι μπορεί να πάρει αντικείμενο... Κυρίως αυτό χρειάζεται στην γερουνδιακή έλξη Για να γίνει γερουνδιακή έλξη πρέπει να παίρνει αντικείμενο!!!!!
Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.study4exams.gr/latin/course/view.php?id=194
TheStranger
Νεοφερμένος
Τετελεσται
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.