nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανωμαλιες δεν θελω να δω και να παθω κανενα ψυχολογικο
PiDefiner
Δραστήριο μέλος
Πάντως και εγώ ώρες-ώρες που το υπεραναλύω καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει όχι μόνο το άγχος, αλλά και ο χρόνος που έχω ξοδέψει όλη τη χρονιά για να πετύχω όσα (δεν) πέτυχα. Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, αλλά "από μέσα" τα βλέπεις πιο μουντά και τις συνέπειες πολύ σημαντικότερες απ' ότι είναι. Παίζει ρόλο και το περιβάλλον σου. Οι φίλοι σου και κυρίως οι γονείς σου. Ξέρω άτομα που οι γονείς τους καθορίζουν το πρόγραμμα του διαβάσματός τους - μη τυχόν και μείνουν έξω από το ΠανεπιστήμιοΛογικό είναι να έχετε κουραστεί μερικοί αφού έχετε ξεκινήσει διάβασμα από τον Ιούλιο, χαλαρώστε λίγο κάνετε λες και έρχεται το τέλος του κόσμου. Προσωσικά κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το θρεντ με πιάνει η καρδιά μου με αυτά που λέτε.
Τέλος πάντων, αν και καταλαβαίνω την άποψη σου, νομίζω ότι όσοι αγχώνονται δεν πρόκειται να χαλαρώσουν μέχρι να έρθουν στη θέση σου
Καλα μαθηματικα σημερα επιβεβαιωνεται αλλη μια φορα ποσο "τρομπες" ειναι αυτοι που βαζουν τα θεματα..
Με ποια λογικη βαζεις ΤΟΣΑΑ πολλα στα μαθηματικα? Για να μη μιλησω για τα αλλα μαθηματα Φυσικη Κατ,Προγραμματισμο,Γενικης κλπ..
Το Δ θεμα σημερα ηθελε μονο του μιαμιση+ ωρα για να το παλεψεις..Μεχρι το Δ3 πηγα εγω αφηνοντας πισω το Δ1 γ) και στο Γ θεμα το τελευταιο ερωτημα το οποιο εγραψα πανω κατω το μισο (συνολο τιμων κλπ)
Παντως εχω μεγαλη περιεργεια τι αποδειξη θα μπει στις πανελληνιες τωρα που "καψανε" το φερματ και την αποδειξη στους μιγαδικους (το χειμωνα)!
Νομίζω βαρβάτες αποδείξεις είναι αυτές του θεωρήματος για τα ακρότατα. Επίσης καλή είναι και της συνέχειας από παραγωγισιμότητα (αν και νομίζω έχει πέσει). Α! Και από μιγαδικούς για την εξίσωση. Οι υπόλοιπες είναι νομίζω δωράκια.
το θεμα Δ ειχε πολυ ξυλο...εχω αφησει στο Δ2 σχεδον τα μισα ...τουλαχιστον εγραψα το Δ3 το Δ4 δεν το προλαβα-_- στο Δ1 εδειχνες οτι η G''(x) ειναι θετικη βγενει αν εκμεταλευτεις την μονοτονια της Η.. εγω δεν ελυσα το τελευταιο απο το Γ εαν και εχω φτασει μεχρι ενα σημειο και επισης δεν καταφερα το Β3 το πρωτο κομματι με το t...ειμαι σιγουρος οτι ειναι πιο απλο απο οτι νομιζω αλλα εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα να σκεφτω απλα...απο θεωρια πιστευω ειμαι καλα...ειχα προετιμαστει αρκετα καλα στην θεωρια...αντε να γραψουμε καλα και στις εξετασεις να τελειωνουμε!
Για το t στο Θέμα Β αρκούσε να πάρεις το συζυγή του. Μετά εκμεταλευόσουν ότι |z|=|z1|=|z2|=|z3|=1, ύψωνες στο τετράγωνο και έλυνες ως προς τον συζυγή. Αντικαθιστούσες σε αυτό που βρήκες και μετά από ομώνυμα και μια απαλοιφή έβρισκες ότι είναι ίσος με t.
Χαλαραα
Νεοφερμένος
το θεμα Δ ειχε πολυ ξυλο...εχω αφησει στο Δ2 σχεδον τα μισα ...τουλαχιστον εγραψα το Δ3 το Δ4 δεν το προλαβα-_- στο Δ1 εδειχνες οτι η G''(x) ειναι θετικη βγενει αν εκμεταλευτεις την μονοτονια της Η.. εγω δεν ελυσα το τελευταιο απο το Γ εαν και εχω φτασει μεχρι ενα σημειο και επισης δεν καταφερα το Β3 το πρωτο κομματι με το t...ειμαι σιγουρος οτι ειναι πιο απλο απο οτι νομιζω αλλα εκεινη την στιγμη δεν μπορουσα να σκεφτω απλα...απο θεωρια πιστευω ειμαι καλα...ειχα προετιμαστει αρκετα καλα στην θεωρια...αντε να γραψουμε καλα και στις εξετασεις να τελειωνουμε!
Καλα το Δ4 δεν σπαταλησα ουτε 2 λεπτα να διαβασω την εκφωνηση,ηξερα οτι δεν θα προλαβαινα,που οντως δε προλαβα.
Στο Β3 αυτο που λες απλα επρεπε να δειξεις οτι ο t ειναι ισος με τον συζηγη του και επισης ηξερες οτι
|z|=1 .......... και εβγαζες σχεση με το z και τον συζηγη του και ηταν ευκολο..
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την Ιστορία κατεύθυνσης τι ορισμοί μπήκανε στον ΟΕΦΕ;
Αν μάθεις πες μου και μένα
niightdreamer97
Νεοφερμένος
Αν μάθεις πες μου και μένα
Tυπογραφείο Τραπεζούντας,Οργανικός Νόμος και Μικτη επιτροπή 1914.
Και ήταν τα αγαπημένα μου
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tυπογραφείο Τραπεζούντας,Οργανικός Νόμος και Μικτη επιτροπή 1914.
Και ήταν τα αγαπημένα μου
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 824270
Επισκέπτης
Mathitis18ath
Νεοφερμένος
bkar1997
Νεοφερμένος
Καλα το Δ4 δεν σπαταλησα ουτε 2 λεπτα να διαβασω την εκφωνηση,ηξερα οτι δεν θα προλαβαινα,που οντως δε προλαβα.
Στο Β3 αυτο που λες απλα επρεπε να δειξεις οτι ο t ειναι ισος με τον συζηγη του και επισης ηξερες οτι
|z|=1 .......... και εβγαζες σχεση με το z και τον συζηγη του και ηταν ευκολο..
ε και εγω κατι τετοιο πηγα να κανω αλλα καπου στην μεση ψιλοχαθηκα και το αφησα...δεν με ενοχλει και τοσο ειναι κατι που αν το παλευα λιγο παραπανω θα εβγενε ...σε ενα διαγωνισμα σαν και αυτο της οεφε κοιταξα να λυσω τα πιο περιεργα οπως το τελευταιο απο το Β που φαινονταν καπως..και σχεδον ολο το Δ...
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pouloman
Νεοφερμένος
manos977
Νεοφερμένος
Αρχαία - Λατινικά - Ιστορία ... έχουν να κλάψουνε μανούλεςςς
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
evanescence123
Νεοφερμένος
νομιζω 12 μαϊου.. εμας τοτε μας ειπαν να παμε στο σχολειο για να μας τα δωσουν..Παιδιά!!!!!!! Καρτελάκι - Δελτίο εξεταζόμενου πότε θα πάρουμε???? Για Μάιο έλεγαν... Ξέρετε κάτι? Γιατί δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση ακόμα!!!!!!
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.