anna_ts
Νεοφερμένος
Ασχετο αλλα θελω να το ρωτησω
Εχετε κανονισει διακοπες?
Ιος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Πόσο εγώ ρε φίλεΚαι μετανάστευση είναι επίκαιρη. Και ελευθερία λόγου, και συμμετοχικότητα νέων. Σχεδόν οτιδήποτε, δηλαδή, μπορεί να θεωρηθεί επίκαιρο. Δεν κάνω προλέψεις, λέω απλά τι υπάρχει.
Edit: Τόσους μήνες συνήθισα να λύνω και να διαβάζω τα πάντα όρθιος. Τι θα κάνω στις Πανελλαδικές έτσι και καθίσω;
Και σε αυτο το σημειο θελω να δηλωσω οτι το αοδε θα μου βγαλει τη πιστη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
σ αυτο ειχα μια απορια....το Β ειναι ενζυμο απαραιτητο σε λειτουργια των μιτοχονδριων.Απο μεταλλαξη στο γονιδιο που ελεγχει τη συνθεση του προκυπτει προωρη τριπλετα ληξης.Τα ατομα στα οποια εκφραζεται το γονιδιο αυτο εμφανιζουν ελλειψη του ενζυμου
Σ'αυτό θα πάρεις 2 περιπτώσεις : α) να 'ναι μιτοχονδριακό το γονίδιο που το κωδικοποιεί οπότε και όλοι οι απόγοι της μητέρας θα πάσχουν από την έλλειψη αφού στο ζυγωτό υπάρχουν μιτοχόνδρια μόνο από το ωάριο .β)να κωδικοποειται το ενζυμο απο γονιδια του dna του πυρηνα οποτε και θα το μελετησεις ως αυτοσωμικο αφου στο τελος αποκλειει να ναι φυλοσυνδετο με την εκφραση: η συχνοτητα εμφανισης ειναι ιδια στους απογονους.Εξαλλου,δεν θα μπορουσε να ταν φυλοσυνδετο και αυτο γιατι δεν θα ισχυε ο 2ος ν.του μεντελ!
Πότε επιτέλους θα βγει αυτή η προκήρυξη για τον στρατό?!
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Ασχετο αλλα θελω να το ρωτησω
Εχετε κανονισει διακοπες?
Διακο...ποιες??
PiDefiner
Δραστήριο μέλος
Να λυνεις ασκησεις ορθιος , πως ακριβως γίνεται
Με ένα ράφι στο ύψος των ώμων σου ή κρατώντας κάτι σκληρό κάτω από το τετράδιο σου.
Άλλωστε νομίζω πως οι ασκήσεις παίρνουν περισσότερο χρόνο να τις σκεφτείς παρά να τις γράψεις.
Πόσο εγώ ρε φίλε
Και σε αυτο το σημειο θελω να δηλωσω οτι το αοδε θα μου βγαλει τη πιστη..
Πραγματικά. Στο φροντιστήριο έκανα χάλια γράμματα επειδή καθόμουν και ο καθηγητής δεν είχε πρόβλημα. Εκεί (αν προσθέσουμε και το άγχος) δεν ξέρω πως θα καταφέρω και να κάθομαι και να να κάνω ευανάγνωστα γράμματα. Ευτυχώς οι 3 ώρες είναι υπεραρκετές για να γράψεις αυτά που ζητάνε, οπότε ίσως να γράφω πιο αργά για να βελτιώσω τα γράμματα.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μεις εκει λεμε αλλα δεν εχουμε κανονισει ακομα
Παντως αυτες τις μερες κυριολεκτικα μου εχει βγει η κουραση ολης της χρονιας
legisperitus
Νεοφερμένος
Θεωρητικόπουλα, υπ' όψιν ότι δεν έχει πέσει ποτέ η 4η και η 5η ενότητα των Ηθικών Νικομαχείων. ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ότι δε θα πέσει Πλάτωνας, του οποίου τις μεταφράσεις μισώ, μισώ, μισώ, μισώ (ειδικά η 2η ενότητα του Πρωταγόρα με σκοτώνει ).
(Κωλόφαρδη η θεωρητική της γενιάς του '96, btw. Αν έπεφταν τα θέματά τους, εγώ θα έγραφα 20 )
...Μπα εμενα δν μου φαινονται πιο δυσκολες οι μεταφρασεις του Πλατωνα αλλα ειναι πιο ωραιος ο Αριστοτελης οπως και να το κανουμε...
Ναι ρε συ κι εγω που εκανα τα θεματα τα περσινα μου φανηκαν πολυ καλα και "ευκολα"...Κι εγω ενα 19 πιστευω θα το εγραφα στα αρχαια...!!!
Να δουμε τι θα βαλουν φετος..
Mimoula
Νεοφερμένος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Αυτή η ιστορία με έχει καταγχώσει. Δεν την έχω βγάλει ακόμη και δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από προσφυγικό και κρητικό. Λαμπρά!
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
ΟΛΗ η θεωρητική να φοβάται για την έκθεση και τα αρχαία κι εγώ να τα θεωρώ σιγουράκια και να φοβάμαι την ιστορία και τα λατινικά...
Αυτή η ιστορία με έχει καταγχώσει. Δεν την έχω βγάλει ακόμη και δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από προσφυγικό και κρητικό. Λαμπρά!
Το ποντιακο το τελειοποίησα μια-δυο μέρες πριν γράψω, keep in mind.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαβαζω συνεχεια μαθ και φυσικη και την εχω αφησει
Τότε να κάτσεις να διαβάσεις και όχι να λες τι ξέρεις και τι όχι.
Βιολογια με εχει αγχωσει
Διαβαζω συνεχεια μαθ και φυσικη και την εχω αφησει
ναι πραγματικα σε καταλαβαινω φιλε η υλη της βιολογιας ειναι τεραστια τοσο απο θεωρια οσο και απο ασκησεις αλλα και τα μαθηματικα δεν πανε πισω(54 κεφαλαια ο παπαδακης)!
εγω χτες περασα μια ολοκληρη μερα παρεα της για να τη τελειωσω(και τις ασκησεις σημερα το πρωι) και σημερα εγραψα το απογευμα το οεφε 2015... τωρα μου βγαινει η κουραση να φανταστεις!
Το σημαντικοτερο παντως ειναι να μην αγχωνεσαι κατα τη διαρκεια των εξετασεων....
PiDefiner
Δραστήριο μέλος
Τότε να κάτσεις να διαβάσεις και όχι να λες τι ξέρεις και τι όχι.
Wow, σκληρή.
Wow, σκληρή.
ναι, άσε, είμαι πιο σκληρή και από πέτρα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.