frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgoslxs
Νεοφερμένος
Θεωρητικοί που είστε στα αρχαία στις επαναλήψεις? ?
Στο δρόμο προς την αποτυχία και όχι μόνο στα αρχαία, όμως, η αποτυχία σε οδηγεί στην επιτυχία αργότερα.
niightdreamer97
Νεοφερμένος
Στο δρόμο προς την αποτυχία και όχι μόνο στα αρχαία, όμως, η αποτυχία σε οδηγεί στην επιτυχία αργότερα.
Έλα ρε συμπασχουσαα
Έλα ρε συμπασχουσαα
oh hello
και ναι που λες, συν του ότι δεν ξέρω τι θέλω να σπουδάσω ακόμα, αν και οι περισσότεροι έχουν καταλήξει κάπου εγώ κάθε μέρα αλλάζω και γνώμη. συν επίσης πως δεν έχω διαβάσει όλη την χρονιά όσο θα έπρεπε, ε δεν με βλέπω για φέτος, και του χρόνου εδώ θα μαστε (για μένα το πιστεύω, για σένα δεν ξέρω) πιθανότατα.
oh hello
και ναι που λες, συν του ότι δεν ξέρω τι θέλω να σπουδάσω ακόμα, αν και οι περισσότεροι έχουν καταλήξει κάπου εγώ κάθε μέρα αλλάζω και γνώμη. συν επίσης πως δεν έχω διαβάσει όλη την χρονιά όσο θα έπρεπε, ε δεν με βλέπω για φέτος, και του χρόνου εδώ θα μαστε (για μένα το πιστεύω, για σένα δεν ξέρω) πιθανότατα.
Χαράς το κουραγιο σου ..εγω δεν ξέρω ρε δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτό το άγχος και του χρόνου ..γιαυτό τώρα ο,τι προσπαθήσω να βγάλω , τον σταυρό μου και ο,τι γίνει φέτος
niightdreamer97
Νεοφερμένος
Να φρικαρω που ακομα και στο φροντ δεν εχουμε τελειωσει ουτε την πρωτη?
Mathitis18ath
Νεοφερμένος
Oσοι πηγαινετε θεωρητικη ποσες επαναληψεις εχετε κανει στο καθε μαθημα?
Να φρικαρω που ακομα και στο φροντ δεν εχουμε τελειωσει ουτε την πρωτη?
Και εμείς δεν έχουμε τελειώσει ακόμα την πρώτη,εγώ προσωπικά Λατινικά και Αρχαία (χωρίς Πρωταγορα) 2,λογοτεχνία 3,βιολογία και έκθεση 1, την ιστορία δεν την εχω αρχίσει ακόμα αλλά με το φροντιστήριο έχουμε κάνει Παρευξεινιο,Κρητικό,Προσφυγικό
Σήμερα έκανα το πρώτο κεφάλαιο. Τώρα θα ολοκληρώσω την ύλη στα λατινικά (έχω κάνει αρκετά κείμενα καμιά ωρίτσα θέλω - ίσως και λίγο παραπάνω) και μετά αν βλέπω ακόμα μπροστά μου θα κάνω λίγο από το δεύτερο.... αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό!
Καλή Συνέχεια!
Captain here
Νεοφερμένος
Mathitis18ath
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Δεν εχω κανει καμια ολοκληρωτικη επαναληψη σε κανενα μαθημα Eιδικα για το αοδε δεν ξερω αν θα το βγαλω εστω και μια φορά επαναλήψη. Χρειαζομαι χρονο,περισσοτερο απο αυτον που μου παρέχεται..
για αυτό έχω ακούσει περιπτώσεις ατόμων που προετοιμάζονταν από την Γ γυμν για τις πανελλήνιες
Όπως και να 'χει όλα καλά θα πάνε! Μπορείτε και θα τα καταφέρετε! Είναι κάτι για το οποίο παλεύετε! Κι αν δεν ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας, δεν είναι αυτό αποτυχία. Αλλά ένα κίνητρο να ξεκινήσετε δυνατότεροι
Να ξέρετε ότι είστε μοναδικοί, ξεχωριστοί και πως θα καταφέρετε αυτό που θέλετε κ ονειρεύεστε (αν το θέλετε πραγματικά) πάση θυσία είτε μέσω πανελληνίων είτε μέσω οτιδήποτε. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί ανάμεσα σε εσάς κ στο όνειρό σας. Ο μόνος που στέκεται εκεί είστε εσείς, εξοπλισμένοι με όλα τα όπλα να παλέψετε για το όνειρο. Άλλοι τα παρατούν γιατί πιστεύουν είναι αδύναμοι. Άλλοι απ' τ' όνειρο αντλούν δυνάμεις κ παλεύουν μέχρι το τέλος. Κι εσείς να παλέψετε με ό,τι και όσο μπορείτε. Γιατί αγαθά κόποις κτώνται, δεν έρχονται έτοιμα σε μας
Καλημέρα σε όλους!
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μήπως γνωρίζεις ή μπορείς να μάθεις ποια αποσπάσματα έπεσαν από τα κείμενα αυτά;Hallo Δεν εγραψα λατινικα οεφε αλλα μου ειπαν οτι επεσαν δωροδοκια,ο συλλας και το αλλο που λεει μιλα για να σε καταλαβαινουν οχι για να μιλας
Μετά επεσαν 4 προτασεις απο ευθυ σε πλαγιο και αντιστροφα,ενεργητικη παθητικη,απαγορευση,2 αναλυσεις μετοχων,1 συμπτυξη μετοχων,αναγνωριση δευτερευουσας,συντακτικο.Απο γραμματικη επεσαν επιθετα,παραθετικα,η nemo,η vestum,τα ferro,nolo,malo,utor
Αυτα τα λιγα καλη επιτυχιααα
niightdreamer97
Νεοφερμένος
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μήπως γνωρίζεις ή μπορείς να μάθεις ποια αποσπάσματα έπεσαν από τα κείμενα αυτά;
Θα ρωτησω σημερα στο φροντιστηριο και θα σου πω ποτε το γραφεις?
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι για μένα, αλλά για τον αδερφό μου που δίνει φέτος εξετάσεις. Δεν κάνει φροντιστήριο. Διαβάζει μόνος του. Σ' ευχαριστώ πολύ που θα ρωτήσεις!Θα ρωτησω σημερα στο φροντιστηριο και θα σου πω ποτε το γραφεις?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.