εγω εφτιαξα καφεε
αντε καλη δυναμη σε ολους τους ξενυχτηδες
Αντε να δουμε τι θα δουμεε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχουμε κανέναν συμπασχων/συμπασχουσα αυτή την στιγμή στο φόρουμ ή μόνη μου πεθαίνω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τότε πως τα χεις φτύσει ενώ δεν έχεις ξεκινήσει καν; Πέσε κοιμήσου και τα πιάνεις το πρωί με φρέσκο μυαλό. Πολλοί θα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με σένα υποθέτω (εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς, έχω να ανοίξω βιβλίο μέρες) αλλά βασανίζονται σιωπηλά.
Ποτε είπα ότι δεν έχω ξεκινήσει?! ...εχω κάνει για την ακρίβεια από τις 8 το βράδυ μέχρι τώρα 15 σελίδες ιστορία ...οταν λέω ότι δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι τώρα εννοώ σε σχέση με αυτά που καλούμαι να βγάλω μέχρι αύριο το πρωί που έχω μάθημα (στις εννέα οπότε άκυρο και να το ξεκινήσω το πρωί) ... επισης το ischool και το συγκεκριμενο forum είναι για αυτόν τον λόγο..για να λες τις αποριες,το πώς νοιωθεις κλπ κλπ
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να υποδεικνυεις στον άλλον τι πρέπει να γράφει και τι όχι πόσο μάλλον όταν είναι εντός θέματος.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
εγώ χτες στην έκθεση αρχισα να βλεπω παλια θεματα πανελληνίων
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
MataVii
Νεοφερμένος
Φακ ..και είχες πάρει και τις εξτρά απουσίες και σου έμεινε μόνο μια?
ναι κι εκεινο γιατι με αγαπουσε ο καθηγητης που ηταν υπευθυνος ταξης αλλιως χαιρετα μου το πλατανο!πρωτη ωρα δεν ειχα πατησει ποτε..τοσο εξυπνη!
Βαρεθηκα δε μπορω άλλο....
εγώ έχω κουραστεί πάρα πολύ.... και έχω αγχωθεί κιόλας.....
Καλή δύναμη
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε ουλτρα λιγο εμεινε και θα τα παρατησουμε?
ΟΧΙ
Γραφει κανενας οεφε αυριο να μας πει τι βαλαν?
ΟΧΙ
Εσύ πως τα πας με το διάβασμα??? ..πολύ αισιοδοξο σε βλέπω μπράβο
irw gk
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
oh well, my condolencesαύριο γράφω διαγώνισμα στα ολοκληρώματα τι χαρά είναι αυτήηη!! :/
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν τα πηγαινω και τελεια αλλα προσπαθωΕσύ πως τα πας με το διάβασμα??? ..πολύ αισιοδοξο σε βλέπω μπράβο
καταλαβα οτι χωρις αισιοδοξια θα πας σαν το προβατο στη σφαγη
μονο για την κουραση θα διαμαρτυρομαι πλεον
και για να μην ξεχνιωμαστε η ζωαρα αρχιζει σε δυο μηνες
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γραφει κανενας οεφε αυριο να μας πει τι βαλαν?
ΟΧΙ
Ρε παιδια ισχυει οτι , οτι πευτει στον ΟΕΦΕ δεν πευτει Πανελληνιες?
Παιδιά πώς πάτε; Εγώ έχω αρχίσει κ τα παίζω και βλεπω οτι σε κάποια μαθηματα γράφω λιγότερο στα διαγωνισματα απο οτι έγραφα πριν 1,5 μηνα... ειναι φυσιολογικό; Με τον ύπνο πώς πατε; Εγώ μέχρι τη μια το βράδυ εχω κοιμηθεί, αλλα τοβπρωι ξυπνάω 7·30...! Προτιμώ το πρωινό ξύπνημα απο το ξενυχτι...! Εσείς τι κάνετε; ������
Και εγω ρε φιλε 10 φορς καλητερο το πρωινο ξυπνημα και καφεδακι και ολα μια χαρα παρα διαβασμα μεχρι αργα ... Εγω μεχρι 12:30 με 1:00 και κατι, και μετα ξυπναω στισ 7 με 8
δεν τα πηγαινω και τελεια αλλα προσπαθω
καταλαβα οτι χωρις αισιοδοξια θα πας σαν το προβατο στη σφαγη
μονο για την κουραση θα διαμαρτυρομαι πλεον
και για να μην ξεχνιωμαστε η ζωαρα αρχιζει σε δυο μηνες
8)
Σωραιος..!!! .. ελάτε παιδιά πάμε δυνατά, σε 1.5 μήνα ελευθεριααααααααααααααααααα
Θεωρητικοιι που βρίσκεστε στις επαναλήψεις σας στο γνωστό? ?
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδια ισχυει οτι , οτι πευτει στον ΟΕΦΕ δεν πευτει Πανελληνιες?
Και εγω ρε φιλε 10 φορς καλητερο το πρωινο ξυπνημα και καφεδακι και ολα μια χαρα παρα διαβασμα μεχρι αργα ... Εγω μεχρι 12:30 με 1:00 και κατι, και μετα ξυπναω στισ 7 με 8
Μπράβο ρε αγορινα... Υπαρχει κάποιος που συμφωνεί μαζι μου... Ολοι μου λενε ιστορίες για αγρίους. Του τύπου: "κοιμάμαι 3-4 το βράδυ και ξυπνάω 7" μου τη σπάει και με αγχώνει που εγώ κινούμε με πιο φυσιολογικούς ρυθμούς...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
μαλακιες για να αγχωνομαστε ακομα περισσορερο ειναι! Καλυτερα με φυσιολογικους ρυθμους γιατι το να ξενυχτας δεν ειναι και τοσο εποικοδομητικο αφου δεν αφομοιωνεις αρκετά!Μπράβο ρε αγορινα... Υπαρχει κάποιος που συμφωνεί μαζι μου... Ολοι μου λενε ιστορίες για αγρίους. Του τύπου: "κοιμάμαι 3-4 το βράδυ και ξυπνάω 7" μου τη σπάει και με αγχώνει που εγώ κινούμε με πιο φυσιολογικούς ρυθμούς...
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο ρε αγορινα... Υπαρχει κάποιος που συμφωνεί μαζι μου... Ολοι μου λενε ιστορίες για αγρίους. Του τύπου: "κοιμάμαι 3-4 το βράδυ και ξυπνάω 7" μου τη σπάει και με αγχώνει που εγώ κινούμε με πιο φυσιολογικούς ρυθμούς...
αυτοί είναι που στο τέλος θα τα πάνε μέτρια και θα κλαίγονται που δεν πέρασαν στα υψηλόβαθμα τμήματα που στόχευαν. υπάρχουν κι εξαιρέσεις βέβαια αλλά, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Οτι και να κανω πανω απο 15 δεν εχω γραψει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.