kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Κ γω παντως ενα θεματακι με τις ταλαντωσεις το χω...Οσο για το στερεο δεν ειναι τοσο παλουκι.Διαβασμα και κατανοηση θελει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φέτος πέφτει νωρίς το Πάσχα!!!!!!!! Πως το κόβεται??? Θα ξεκινήσουμε γύρω στις 11 Μαΐου εξετάσεις???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρέπει οπωσδήποτε να λυθεί το 2ο θέμα και από εκεί και πέρα στα άλλα 2 ο Θεός βοηθός.
ΥΓ:Μου φαίνεται αρκετά νωρίς 11.Εγώ ή 20 ή 22 βλέπω να αρχίζουμε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Άμα πέσει δεύτερο θέμα ηλεκτρικές ή Doppler την βάψαμε.
Πρέπει οπωσδήποτε να λυθεί το 2ο θέμα και από εκεί και πέρα στα άλλα 2 ο Θεός βοηθός.
Μην είσαι και σίγουρος,μπορεί στα άλλα θέματα να τα πας καλύτερα από το δεύτερο μιλάει η εμπειρία.. Απλά σου χαλάει την ψυχολογία αν κολλήσεις στο δεύτερο. Κατά τη γνώμη μου είναι αυτό που χρειάζεται την περισσότερη εξάσκηση.
Παιδιά,δυναταααα μην φοβάστε τίποτα
Gate4
Επιφανές μέλος
Πρέπει όσο γίνεται να μη σε αγχώσει αυτό. Εννοώ ότι αν κολλήσεις κάπου στο δεύτερο θέμα να μην πανικοβληθείς και αν δεις ότι ξεφεύγεις από τον χρόνο να προχωρήσεις παρακάτω. Και στα άλλα θέματα (3ο, 4ο) αν σε ζητάει κάτι και δεν μπορείς να το βρεις και σε χρειαστεί στο επόμενο ερώτημα κράτα το σαν μεταβλητή δεν πειράζει. Έστω για να κάνεις τη διαδικασία αν την ξέρεις, θα πάρεις μονάδες.Άμα πέσει δεύτερο θέμα ηλεκτρικές ή Doppler την βάψαμε.
Το πρόγραμμα τον Πανελληνίων βγαίνει Απρίλιο... σωστά παιδιά???
Φέτος πέφτει νωρίς το Πάσχα!!!!!!!! Πως το κόβεται??? Θα ξεκινήσουμε γύρω στις 11 Μαΐου εξετάσεις???
11? wtf αν ισχύει αυτό τότε είναι μόνο 2 μήνες μέχρι τότε, τι να προλάβεις να πρωτοδιαβάσεις; αν και ίσως να είναι καλύτερα έτσι για να ξεμπερδεύουμε μια ώρα αρχύτερα. το μόνο που θέλω είναι να γράψουμε και να μην μας νοιάζει μετά τίποτα, δεν γίνεται να πραγματοποιήσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε άλλα πράγματα που θες να κάνεις. διότι πανελλήνιες είναι αυτές, κρίνεται το μέλλον μας από αυτό. κουράγιο ω ρε! άντε να περιμένεις μέχρι τότε..
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
κρίνεται το μέλλον μας από αυτό
δεν μπορώ να το βλέπω άλλο αυτό κανενός το μέλλον δεν κρίνεται από μια ηλίθια εξέταση. είναι μια κρίσιμη περίοδος στη ζωή του μαθητή, το δέχομαι. περνάει όμως και φεύγει, δεν κρίνεται ολόκληρη η ζωή σας από τις πανελλαδικές!!
jucticeee
Νεοφερμένος
δεν μπορώ να το βλέπω άλλο αυτό κανενός το μέλλον δεν κρίνεται από μια ηλίθια εξέταση. είναι μια κρίσιμη περίοδος στη ζωή του μαθητή, το δέχομαι. περνάει όμως και φεύγει, δεν κρίνεται ολόκληρη η ζωή σας από τις πανελλαδικές!!
εγω πιστευω οτι κρινεται το μελλον απο τις πανελληνιες αλλα οχι απο την αποψη οτι οποιος περασει ειναι πετυχημενος και οποιος δεν περασει ειναι αποτυχημενος.. μπορει καποιος που δεν θα περασει να του εμφανιστει μια τεραστια ευκαιρια για παραδειγμα που δεν θα μπορουσε να την εχει αν ειχε περασει.. οτιδηποτε! το μελλον μας κρινεται απο τα παντα απο τη καθε μερα που ζουμε, ετσι θα κριθει και απο τις πανελληνιες.
legisperitus
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Αυτο ακριβώς, μια απο τα ιδιαΠολυ απλα η χειροτερη περιοδος...Και ειδικα για μενα που δν εχω τελειωσει την υλη ακομη...
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος
Simple as that.
Αν δεν έχεις όρεξη και πείσμα για διάβασμα τότε δεν το κάνεις για κανένα απολύτως λόγο. Αλλά ναι, είναι ένας καλός λόγος για να δείξει κανείς τι αξίζει και τι μπορεί να κάνει.
Χαλαραα
Νεοφερμένος
ακομα ζαλισμενος απο το διαβασμα! Μπορω να πω πως γεμισανε τα περιθωρια μνημης μου!
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο τις 7 εχω καταφερει να λυσω τις 3
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Πηγαινουμε και σχολειο ακομα και δεν αντεχεται
Τουλαχιστον ολα τις ασκησεις που δεν ελυσα τις εβγαλα μεχρι ενα σημειο
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Το σχολειο ειναι τεραστιο εμποδιο...6 ωρες φευγουν χωρις να'χεις κανει τπτ..Ουλτρα παντως ολη αυτη η διαδικασια με εχει τρελανει
Πηγαινουμε και σχολειο ακομα και δεν αντεχεται
Τουλαχιστον ολα τις ασκησεις που δεν ελυσα τις εβγαλα μεχρι ενα σημειο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.