Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
legisperitus
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
legisperitus
Νεοφερμένος
Έλα εύκολη είναι! Πού να δεις και των πολιτικών....
Πλακα κανεις???Εχω δυο μερες και δν την εχω τελειωσει ακομα,ειναι πανδυσκολη..!!
Οσο για τα Πολιτικα δν ξερω ακομα γιατι δν την εχουμε κανει...Οπως και να εχει ομως επειδη ειναι οι τελευταιες εισαγωγες ειναι διαφορετικα γιατι λες ενταξει τελευταιες ειναι ας κανω ενα κουραγιο...
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, ναι, είναι λίγο δύσκολη εκεί με τον ορισμό του Αριστοτέλη.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Αύριο γράφω ΑΟΔΕ μέχρι και Παρακίνηση και δε ξέρω τίποτα από το 3ο. Όλε!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Έκθεση: ✔
Βιολογία: ✔
Ιστορία: ✔
Λογοτεχνία: ✔
Λατινικά: ✔+
Αρχαία: ✘
Στα Αρχαία δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα και έχω αγχωθεί. Ίσως να μην προλάβω να τελειώσω την ύλη μέχρι το Μάρτιο
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Καλό κουράγιο. Για μένα η επανάληψη Φυσικής ήταν ανυπόφορη. Και ακόμη μου έμεινε στάσιμο και συμβολή
Αύριο γράφω ΑΟΔΕ μέχρι και Παρακίνηση και δε ξέρω τίποτα από το 3ο. Όλε!
Φυσικη κάνατε επαναληψη σε όλα;
Εγώ στερεό δεν εκανα ασκησεις. Μόνο λίγο λυμενες διάβασα.
Αν σου πω ότι για τα Μαθηματικά είμαι πλέον πιο αισιόδοξος από οποιοδήποτε άλλο μάθημα?Ακόμα και από τη Βιολογία.
Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα και ευτυχία..Υπομονή,μείνανε 4,5 μήνες.
Αν θυμάμαι καλά στοχεύεις μαθηματικό και λυνεις διακοσα βοηθήματα.
Maybe because of that.
Εξορθολογισμός της ύλης:
Στα Αρχαία δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα και έχω αγχωθεί. Ίσως να μην προλάβω να τελειώσω την ύλη μέχρι το Μάρτιο
Εγώ από ύλη ολόκληρη έχω τελειώσει αρχαία.
Λατινικά θα τελειώσω στο επόμενο μάθημα (είμαι στο 48)
Ιστορία αρχές Φεβρουαρίου όπως το βλέπω
Λογοτεχνία μας είπε αρχές-μέσα Φλεβάρη (έχω κάνει Κρητικό, Βιζυηνό, όνειρο, Δαρείο, Μελαγχολία, Παυλόπουλο)
Έκθεση τί να πω....
Βιολογία είμαι στη μέση του δεύτερου κεφαλαίου.
Μην αγχώνεσαι. Δε βοηθάει σε τίποτα.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτες τις μερες των διακοπων, ενω ηθελα να κανω μια γερη επαναληψη σε ολα τα μαθηματα δεν προλαβα να κανω σωστη επαναληψη οπως ηθελα.. Βαριεμαι απιστευτα,δυσκολευομαι να συγκεντρωθω και καταληγω στο κρεβατι χωρις να κανω απολυτως τιποτα. (LOL)
Διαβασα σοβαρα μονο οταν ειχαμε διαγωνισματα στο Φροντ (πριν την Πρωτοχρονια)
Απο αυριο ομως θα αρχισω στο φουλ γιατι δεν θελω να χαλαρωσω τωρα και να παει χαμενος ο κοπος μου.
Τωρα καταλαβαινω ποσο ψυχοφθορα ειναι η διαδικασια των Πανελληνιων
Συνημμένα
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Δεν μπορω να μαθω την εισαγωγη των Ηθικων Νικομαχειων...
εγώ θυμάμαι ότι ήταν η αγαπημένη μου! πάντως σίγουρα είναι πιο εύκολη από την εισαγωγή του Πρωταγόρα
Καλη χρονια και απο εμενα με υγεια και περισσοτερο χαμογελο!
Αυτες τις μερες των διακοπων, ενω ηθελα να κανω μια γερη επαναληψη σε ολα τα μαθηματα δεν προλαβα να κανω σωστη επαναληψη οπως ηθελα.. Βαριεμαι απιστευτα,δυσκολευομαι να συγκεντρωθω και καταληγω στο κρεβατι χωρις να κανω απολυτως τιποτα. (LOL)
Διαβασα σοβαρα μονο οταν ειχαμε διαγωνισματα στο Φροντ (πριν την Πρωτοχρονια)
Απο αυριο ομως θα αρχισω στο φουλ γιατι δεν θελω να χαλαρωσω τωρα και να παει χαμενος ο κοπος μου.
Τωρα καταλαβαινω ποσο ψυχοφθορα ειναι η διαδικασια των Πανελληνιων
Μην αγχώνεσαι! Κάτσε ξεκουράσου, αν νιώθεις πως το χρειάζεσαι! Η φίλη μου από τη σχολή δεν είχε διαβάσει τίποτα τα Χριστούγεννα και έβγαλε 17.899 μόρια (αυτό δεν σημαίνει πως όλοι μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, σου λέω απλά πως αν έχεις κάνει αρκετή προσπάθεια μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεται: χαλάρωση!)
Εξορθολογισμός της ύλης:
Που ακριβώς είσαι στην ύλη των αρχαίων?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τελείωσα τον Πλάτωνα (Πρωταγόρας+Πολιτεία), το θέμα είναι όμως ότι όσο καλά ξέρω τη μετάφραση και τα ερμηνευτικά σχόλια των κειμένων, τόσο λιγότερο ξέρω την εισαγωγή (γενική (σωκράτη), πλάτωνα, πρωταγόρα και πολιτεία). Έχω φτάσει σε απελπιστικό σημείο, να βλέπω ερωτήσεις εισαγωγής και να λέω "τι είναι αυτό;"Που ακριβώς είσαι στην ύλη των αρχαίων?
Πίστευα ότι θα προλάβω να κάνω μία γερή επανάληψη στα αρχαία. Μέχρι πέρυσι τα αρχαία ήταν το δυνατό μου χαρτί, αλλά φέτος είναι το χειρότερό μου μάθημα (από άποψη επίδοσης). Ξέρω ότι, παρ'όλο που είμαι από τους καλύτερους στο άγνωστο (όχι να το παινευτώ... ), αν δεν τα πάω καλά στο γνωστό θα είμαι για να με κλαίνε οι ρέγγες. Όπως επίσης ξέρω ότι το άγνωστο δεν πρέπει να το εμπιστεύεσαι για να σου δώσει βαθμούς
Αχ και βαχ
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
(Λέω τωρα εγώ της τεχνολογικής...)
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ναι αλλά πιάνει μόνο 8 μονάδες στις 20Η μαγκια είναι στο άγνωστο.
(Λέω τωρα εγώ της τεχνολογικής...)
Το βαρύ πυροβολικό (12 μονάδες) είναι το γνωστό.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχω κανει τιποτα και εχω δυο διαγωνισματα να βγαλω
p.s
παιζει να μην χωραω στα ρουχα μου σε λιγους μηνες
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Και γω βαριέμαι να γράψω έκθεση... χρωσταω δυο, ε λέω να παω τη μια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.