damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας ξεκινήσουμε κάνοντας το σταυρό μας
εσυ ποσες ωρες διαβαζες τις διακοπες τωρα ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι 10 και 6 ώρες ακούω; Διαβάστε μέχρι να νιώθετε εσείς ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας. Μπορεί να πάρει και απλά τρεις ώρες,εγώ ποτέ δεν μετρούσα πόση ώρα διάβαζα,τι νόημα έχει; Nα πάρετε δυνάμεις γιατί η περίοδος μετά τις γιορτές και πριν την άνοιξη,είναι αρκετά ζόρικη
Αυτο λεω και εγω να διαβασεις για παραδειγμα 6 ωρες αλλα ικανοποιητικα τι λεει να διαβαζεις 10 ωρες για παραδειγμα και να εχεις το μυαλο σου αλλου?δεν θα ειναι ποιοτικο το διαβασμα.Ετσι δεν ειναι Βασια?
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Φλερτάρω άγρια με την αποτυχία ωρέ...
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω αυτοδίδακτος γραφίστας.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Και γω ΣΚΥΛΟβαριεμαι την επανάληψη ΑΟΔΕ και πρέπει να κάνω σχεδόν όλη την ύλη γιατι σχολείο έχει διαγωνισμα 1ο κεφάλαιο και φροντιστηριο 3ο... Νεβερ μάιντ, θα βγει κάποια στιγμή.Εγώ που λιβανίζω το αοδε εδώ και δυο μέρες και δεν έχω σκοπό να ακουμπήσω τίποτα απο σχολικά βιβλία αυτην την εβδομάδα, τι κάνουμε?
Φλερτάρω άγρια με την αποτυχία ωρέ...
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω αυτοδίδακτος γραφίστας.
Ευτυχως σήμερα το προγραμμα έχει Φυσική ΓΠ
ΥΓ: το φλερτ ειναι υγεια
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Και γω ΣΚΥΛΟβαριεμαι την επανάληψη ΑΟΔΕ και πρέπει να κάνω σχεδόν όλη την ύλη γιατι σχολείο έχει διαγωνισμα 1ο κεφάλαιο και φροντιστηριο 3ο... Νεβερ μάιντ, θα βγει κάποια στιγμή.
Ευτυχως σήμερα το προγραμμα έχει Φυσική ΓΠ
ΥΓ: το φλερτ ειναι υγεια
Μη μου πεις οτι δίνεις Φυσική ΓΠ.
Εγω απο 3/1 γράφω εφ'όλης της ύλης σε όοοολα τα μαθήματα...
Θα τρελαθώ.
Απελπίζομαι
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Πρώτη φορά το ακούω να βγαίνει όλη η ύλη σε όλα τα μαθήματα της Τεχνολογικής πριν καν το Γενάρη, μήπως το πάτε λιγάκι βιαστικά στο φροντιστήριο σας;Μη μου πεις οτι δίνεις Φυσική ΓΠ.
Θα τρελαθώ.
Απελπίζομαι
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχα με θυμίζεις εμένα που κάθε φορά που άνοιγα τα μαθηματικά έλεγα όχι δεν αναγνωρίζω τίποτα, είναι όλα ψέματα δεν είμαι θετική. Καλό κουράγιο.Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω αυτοδίδακτος γραφίστας.
Πλάκα πλάκα δίκαιο έχεις. Εμείς μαθηματικά/φυσική μέσα στον Μάριο τα είχαμε βγάλει.Πρώτη φορά το ακούω να βγαίνει όλη η ύλη σε όλα τα μαθήματα της Τεχνολογικής πριν καν το Γενάρη, μήπως το πάτε λιγάκι βιαστικά στο φροντιστήριο σας;
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Μη μου πεις οτι δίνεις Φυσική ΓΠ.
Θα τρελαθώ.
Απελπίζομαι
Ναι φυσική Γενικης δίνω. Καλά έχετε τελειώσει την ύλη σε όλα και απελπιζεσαι κιόλας;
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Πρώτη φορά το ακούω να βγαίνει όλη η ύλη σε όλα τα μαθήματα της Τεχνολογικής πριν καν το Γενάρη, μήπως το πάτε λιγάκι βιαστικά στο φροντιστήριο σας;
Ναι φυσική Γενικης δίνω. Καλά έχετε τελειώσει την ύλη σε όλα και απελπιζεσαι κιόλας;
Καλέ όχι δεν έχουμε τελειώσει ακόμα την ύλη...Λάθος δικό μου,συγγνώμη
Εφ'όλης της ύλης που έχουμε κάνει μέχρι τώρα εννοούσα
Αν είχαμε τελειώσει την ύλη, πάει, θα είχα φουντάρει απ'τον τέταρτο από την χαρά μου
Χαχαχαχα με θυμίζεις εμένα που κάθε φορά που άνοιγα τα μαθηματικά έλεγα όχι δεν αναγνωρίζω τίποτα, είναι όλα ψέματα δεν είμαι θετική. Καλό κουράγιο.
Τενκ γιου βερυ μουτς
Loreley
Περιβόητο μέλος
βαριέμαι
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Τέτοιο που είναι το αοδε λογικό..Ρεεεεεεεεεεε, δεν μπορώ να διαβάσω ΑΟΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
βαριέμαι
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Αχχχχχχ, πες τα, δεν βγαίνουν τα άτιμαααΕ ρε και δε βγαίνουν τα κουκιά για μηχανολογους...
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Έκανα κάτι υπολογισμούς... απλά ΔΕΝ βγαίνουν.Αχχχχχχ, πες τα, δεν βγαίνουν τα άτιμααα
Αμα δε δώσουν μετεγγραφές και πεσουν οι βασεις στα περιφερειακά μπορώ να αρχίσω να ελπίζω για Κοζάνη.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Έκανα κάτι υπολογισμούς... απλά ΔΕΝ βγαίνουν.
Αμα δε δώσουν μετεγγραφές και πεσουν οι βασεις στα περιφερειακά μπορώ να αρχίσω να ελπίζω για Κοζάνη.
Χαχαχα και εγώ το κάνω αυτό και λέω "Να βάλω ακόμη ένα βαθμό εδώ και ακόμη έναν εκεί" αλλά δεεεεεεεν
Χίλιες φορές Ξάνθη
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Αυτό ακριβως. Ούτε με το ένα παραπάνω ούτε με τα δυο. Τα μαθηματικά το δημιουργούν το πρόβλημα.Χαχαχα και εγώ το κάνω αυτό και λέω "Να βάλω ακόμη ένα βαθμό εδώ και ακόμη έναν εκεί" αλλά δεεεεεεεν
Χίλιες φορές Ξάνθη
Άσε που δε ξέρω τι να βάλω στο αεππ..
Τι ωραίες εποχές κάποτε που είχαν τους μηχανολογους στο φτυσιμο και ήθελαν όλοι κατασκευαστικά...
Ρε έχω φτάσει να παρακαλαω για κοζάνη.
Τη σχολή να πιάσουμε και τίποτα άλλο. Μ αρέσει που κάποτε νομιζαμε ότι θα επιλέξουμε κιόλας πόλη...
Τι Λωζάνη τι Κοζάνη...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.