filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
περίφημαπαιδάκια πως τα πάτε με το διάβασμα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ειπα να αρχιζω να διαβαζω αοδε,μια σελιδα την ημερα (περιπου θα αφιερωνο 1ωρα).Και τα σ/κ επαναληψη.και θα βγει σε κανα 2-3 μηνες η υλη.Εσεις πως το διαβαζεται;
Πολύ είναι μια σελίδα την ημέρα, είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να το τηρήσεις αυτό το πρόγραμμα; Γιατί μπορεί στην αρχή να το κάνεις αλλά μετά να βαρεθείς Μην βιάζεσαι τόσο. Εγώ διάβαζα δυο φορές την εβδομάδα ΑΟΔΕ και τα σ/κ έκανα επανάληψη,αλλά όχι πάντα. Δεν έκανα φροντιστήριο,αλλά το καλό ήταν ότι στο σχολείο η καθηγήτρια μας έλεγχε πάντα αν εχουμε διαβάσει και έβαζε τεστάκια πολύ συχνά. Εγώ θα σου έλεγα να διαβάζεις δυο φορές την εβδομάδα όσο μπορείς, να κάνεις επανάληψη το σ/κ και αργότερα, προς τον Απρίλιο, να κάνεις κάθε μέρα επαναλήψεις. Σίγουρα θα την έχεις βγάλει την ύλη μέχρι τότε. Βέβαια, αν σε βολεύει το καθημερινό διάβασμα εντάξει, κάντο, απλά μου φαίνεται ότι θα βαρεθείς σύντομα γιατί και εγώ το είχα επιχειρήσει
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ είναι μια σελίδα την ημέρα, είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να το τηρήσεις αυτό το πρόγραμμα; Γιατί μπορεί στην αρχή να το κάνεις αλλά μετά να βαρεθείς Μην βιάζεσαι τόσο. Εγώ διάβαζα δυο φορές την εβδομάδα ΑΟΔΕ και τα σ/κ έκανα επανάληψη,αλλά όχι πάντα. Δεν έκανα φροντιστήριο,αλλά το καλό ήταν ότι στο σχολείο η καθηγήτρια μας έλεγχε πάντα αν εχουμε διαβάσει και έβαζε τεστάκια πολύ συχνά. Εγώ θα σου έλεγα να διαβάζεις δυο φορές την εβδομάδα όσο μπορείς, να κάνεις επανάληψη το σ/κ και αργότερα, προς τον Απρίλιο, να κάνεις κάθε μέρα επαναλήψεις. Σίγουρα θα την έχεις βγάλει την ύλη μέχρι τότε. Βέβαια, αν σε βολεύει το καθημερινό διάβασμα εντάξει, κάντο, απλά μου φαίνεται ότι θα βαρεθείς σύντομα γιατί και εγώ το είχα επιχειρήσει
Λες ε;..Θα το δοκιμασω οσο παει δεν χανω τιποτα,στην τελικη να το διαβαζω ανα μιση σελιδα χαχα
Ειναι το μονο μαθημα που δεν ξερω αν καταφερω να γραψω
elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την βιολογια κατ πώς την μαθαίνετε;;;;
Το διαβαζω το κειμενο πολλές φορες μεχρι να νοιώσω οτι μπορω να πω τι λεει σε καποιον που δεν το ξερω αυτον τον τρόπο μου τον ειπαι η καθηγητρια μου
Ilma
Νεοφερμένος
κοίτα αν βγαζεις πολλά πραγματα το σκ , εισαι ευχαριστημενος με την αποδοση σου και δεν αφηνεις κενα εισαι καλα ο καθενας διαβαζει με το πρόγραμμα του. παντως καλο θα ηταν να αφιερωνεις και καποιες ωρες για επαναληψη λατινικα αρχαια γραμματικηΕκκληση κυριως προς θεωρητικους....
Ρε παιδια μεχρι στιγμης εγω δν εχω πιεστει καθολου...δηλ εννοω οτι διαβαζω καθε μερα μονο 2-3 ωρες εκτος βεβαια απο σαββατοκυριακα που χτυπαω 7 ωρα κλπ...Μηπως κανω κατι λαθος???Βεβαια δν εχω ιδιεταιρο προβλημα ως προς την αποδοση μου αλλα και παλι...Λιγες μου φαινονται οι ωρες με δεδομενο μαλιστα οτι στοχευω και πολυ ψηλα(νομικη)....!!!
Εσεις τι πιστευετε???Υποτιθεται πως οκτωβρης,νοεμβρης και δεκεμβρης ειναι οι σχετικα πιο ζορικοι μηνες και εγω περα βρεχει....
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Ειπα να αρχιζω να διαβαζω αοδε,μια σελιδα την ημερα (περιπου θα αφιερωνο 1ωρα).Και τα σ/κ επαναληψη.και θα βγει σε κανα 2-3 μηνες η υλη.Εσεις πως το διαβαζεται;
Άμα βγάλεις την ύλη ΑΟΔΕ σε 3 μήνες, σε κερνάω ποτό.
Κανονικά όμως, όχι πασαλείμματα και αηδίες!
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
TimeLady
Νεοφερμένος
Εσύ πως τα κατάφερες? Ξέρω πως ο καθενας έχει το δικό του σύστημα διαβάσματος,αλλά εσύ τι πρόγραμμα ακολουθούσες?Κανένας δεν ήταν σίγουρος ότι θα μπει. Μην τα σκέφτεσαι αυτά από τώρα. Μοναδικός στόχος τώρα είναι οι καλοί βαθμοί, τα άλλα άστα για μετά.
PinkFreud
Νεοφερμένος
υπάρχει κανείς που κάνει ιδαίτερα φυσική?? αν ναι πόσο πληρώνει περίπου??..
15 την ώρα, 3 ώρες την εβδομάδα
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος
15 την ώρα, 3 ώρες την εβδομάδα
Ακριβώς το ίδιο και εγώ.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
πως παει το διαβασμα μπουμπουκακια??
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
αυτο το πραγμα που λεω τα σαββατα θα διαβαζω απο τις 10 το πρωι και ξεκιναω στις 2 πρεπει να το σταματησω....
πως παει το διαβασμα μπουμπουκακια??
μια χαρα
Angelos97
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Ilma
Νεοφερμένος
εντος ειναι απλως εχει γινει το αναμενομενο μπερδεμα με την αριθμηση των σελιδωνΣας έχουν πει αν τελικά οι ενότητες 2 και 3 στον Πρωταγόρα είναι εντός ύλης; Γιατί άλλα λένε στο σχολείο, άλλα βρίσκω στο διαδίκτυο.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
10 ευρώ το 2ωρο μάθημα, μια φορά την εβδομάδα.
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
10 ευρω/ωρα
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.