filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΛΛΑ κυριως μην απελπιζεσαι γιατι μετα λογικο θα ειναι να μην εχεις ορεξη να ασχοληθεις,και εκτος αυτου δεν αξιζει κιολας να απελπιζεσαι για αυτο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, τεχνολογική είμαι...
Απλά δεν ξέρω πως να κάνω πρόγραμμα...
Προσπάθησα την προηγούμενη βδομάδα να μπω σε μια σειρά, αλλά σκατούλες...Τίποτα.
Μπορεί να κάτσω να αρχίσω με μαθηματικα κατ. ας πούμε και να έχω προγραμματίσει να κάνω αεππ αλλά στο τέλος να κάνω μισά μαθηματικά και καθόλου αεππ.
Βίβιαν, η σχολή είναι υπέροχη,οπότε βάλε στόχο και μην τα παρατάς
Βέβαια, φυσιολογικό είναι να μην τα προλαβαίνεις όλα, μερικές φορές οι καθηγητές βάζουν υπερβολικά πολλές ασκήσεις. Διάβασε και στο σχολείο, και προσπάθησε να βγάζεις όσες ασκήσεις μπορείς το σαββατοκύριακο. Το θέμα είναι να καταλαβαίνεις την ύλη, αν δεν προλάβεις να κάνεις μια άσκηση που ήταν ουσιαστικα ολόιδια με κάποια άλλη, δεν έγινε και τίποτα. Αρκεί να μην αφήνεις κενά.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Παιδια βοηθεια ..
Φυσικη δεν αφιερωνω χρονο για διαβασμα και δεν ξερω τι θα γραψω.. Δεν την κανω ουτε στο φροντιστηριο διοτι ηταν ενα απο τα μαθηματα που αποφασησα να μην κανω για οικονομικους λογους και οχι μονο..
Αφιερωνω πολυ χρονο σε Μαθηματικα γεν. ΑΟΘ .. ΑΟΔΕ και προγραμματισμο .. Μαθηματικα κατ. Δινω βαση μονο σε θεωρια και μιγαδικους και βαζω στοχο το 10 .. Φυσικη ομως δεν ξερω τι να διαβασω για να γραψω εστω ενα 5 μπορειτε να μου πειτε εσεις..
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τα ορθογραφικα μου.. (γραφω απο κινητο και καπως γρηγορα) .. :
Για να γράψεις έστω ένα 5 στη Φυσική πρέπει να ξέρεις τέλεια την θεωρεία ώστε να πιάσεις σίγουρα το πρώτο θέμα.Αλλά αν πηγαίνεις με το σκεπτικό ότι θα γράψεις 5, λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν θα τα καταφέρεις...Μου το έλεγαν κι εμένα πέρυσι και δεν τους πίστευα!Τελικά είχαν δίκιο!
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Παιδια βοηθεια ..
Φυσικη δεν αφιερωνω χρονο για διαβασμα και δεν ξερω τι θα γραψω.. Δεν την κανω ουτε στο φροντιστηριο διοτι ηταν ενα απο τα μαθηματα που αποφασησα να μην κανω για οικονομικους λογους και οχι μονο..
Αφιερωνω πολυ χρονο σε Μαθηματικα γεν. ΑΟΘ .. ΑΟΔΕ και προγραμματισμο .. Μαθηματικα κατ. Δινω βαση μονο σε θεωρια και μιγαδικους και βαζω στοχο το 10 .. Φυσικη ομως δεν ξερω τι να διαβασω για να γραψω εστω ενα 5 μπορειτε να μου πειτε εσεις..
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τα ορθογραφικα μου.. (γραφω απο κινητο και καπως γρηγορα) .. :
Μια λύση την Δευτέρα που δεν θα έχουμε σχολείο (αθλητική βδομάδα) κάτσε και διάβασε φυσική και εκμεταλλευσου όλα τα 3 ήμερα (28 Οκτώβρη 17 Νοέμβρη και πάει λέγοντας) και διάβασε φυσική και ότι άλλο μπορείς που δεν έχεις χρόνο τώρα.
Αλλιώς να διαβάζεις στις ώρες της γενικής
απενεργοποιησε το φβ
Σοφή κουβέντα είπες πάλι! Αλλά και πάλι ακόμα και αν απενεργοποιήσεις το φβ, αν δεν έχεις στόχο δουλειά δεν γίνεται.
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
anna_ts
Νεοφερμένος
Αυτό ακριβώς!!Παιδια θελει πληρης διατροφη(ειδικα φρουτα,σαλατες κτλπ) και καλο υπνο για να μην τα φτησεις.Προτιμω να κοιμαμαι 8 ωρες και να λειτουργο καλυτερα οταν διαβαζω εστω και της 4 ωρες που μου μενουν παρα να κοιμαμαι 6 και να ζοριζομαι να διαβαζω 6 ωρες,επειδη απλα ο εγκεφαλος μου εχει αναγκη να ξεκουραστει για να αποδοσει..Γιατι στην τελικη δεν ειμαστε μηχανες αλλα ανθρωποι στην καλυτερη μας ηλικια.
Φιλικα,φιλομαθης.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως να κάνουμε κανένα θέμα "Θεωρητική-οί 2014-2015" και "Θετικοτεχνολογική-οί 2014-2015" ?????????
Ισχυει. Να μην ενοχλουμε κ τα παιδια των αλλων κατευθυνσεων με τα χαζομαθηματα της θεωρητικης.
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
το φετινό βιβλίο των αρχαίων είναι κίτρινο απ'έξω;
δε συμβαδίζουν οι σελίδες με την ύλη στο ΦΕΚ, οπότε τι κάνω; ακολουθώ τους τίτλους του ΦΕΚ;
εχει κάποιος σίγουρη την ύλη με σελίδες για το συγκεκριμένο βιβλίο;
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι να μην λειτουργει η Τεχνολογικη με βιοχημεια και ηλεκτρισμο στο σχολειο μου;; Απαλευτο το αοδε..
Δεν υπάρχει πιο εύκολο μάθημα από το ΑΟΔΕ.Το ΑΕΠΠ να μην υπήρχε και δεν θα είχαμε θέμα.
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλύτερα ακολούθα τους τίτλους, ή ακόμα καλύτερα μπες στα ψηφιακά βιβλία και δες πως είναι με βάση το παλιό βιβλίο για να βρεις στο δικό σου τις σελίδες που αντιστοιχούν!
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tribbiani
Νεοφερμένος
Μας έδωσε το τεστ στα αρχαια κατ. Δεν τα πηγα τοσο καλα οσο περίμενα και επισης σημερα γράψαμε τεστ στην ιστορια, για καλό μηνα ηταν μαλλον αυτό.
Εγώ χτες έκανα την πρώτη μου πηγή, πφφ τι βαρετή. Δεν τους φτάνουν τα στοιχεία που λέει η πηγή θέλουν και από το βιβλίο κομμάτια. Ακόμα και οι παπαγάλοι δεν μπορούν να μαθαίνουν οοολα τα λόγια που ακούνε, ή αν μπορούν ας μας δώσουν και σε μας αυτή την ικανότητα.
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θάνατος στο Α.Ο.Δ.Ε.
Δε μπορώ να το μάθω με Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α !!!
Κατι τετοια βλεπω και λατρευω ακομα περισσοτερο την βιολογια !
Παιδια αν μπορει καπιος να με βοηθησει στο πεοβλημα μου που εχω γραψει πιο πανω....
Ναι οκ απο μαθηματικα ξερω πια ειναι η θερια την διαβαζω μελεταω καθ μιγαδικους στο φροντιστηριο και παω για το 10 αλλα απο φυσικη τι θα πρεπει να διαβασω για να γραψω εστω ενα 5 .. Βοηθεια ...
Κοινωνικα φροντιστηρια υπαρχουν στην περιοχη σου ;;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.