Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Εγω λοιπόν έχοντας περάσει ένα από τα χειρότερα καλοκαιρια της ζωης μου (λόγω σκεψης εαν θα δωσω πανελληνιες ή όχι) πήρα τελικά την απόφαση να δώσω και από Δευτέρα (ή μέσα στην εβδ) ξεκινάω μαθήματα Αχ αντε να μας δουμε
Ήταν εσύ που δεν θα έδινες και θα μας δούλευες μέχρι να δώσουμε πανελλήνιες
Όοοοοοχιιιι...Θα δώσεις τώρα και θα πεις και ενα τραγούδι. Να δεις την γλύκα απο Σεπτέμβρη
Καλή αρχή πάντως και μακάρι να γράψουμε και εμείς του χρόνου στο θέμα "[2015] Πόσα μόρια βγάλατε και σε ποια σχολή περάσατε; "
Στο καλό, συγκινήθηκα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Θέλω να ρωτήσω κάτι....Είμαι θεωρητική κατεύθυνση και έχω βάλει πολλούς υψηλούς στόχους για τον εαυτό μου!!!! Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν έχω καθόλου όρεξη να διαβάσω ενώ θέλω παρα πολύ.....Άκουγα συνέχεια οτι ολοι στη τριτη λυκειού το παίρνουν αποφαση και διαβάζουν μανιωδώς!!! Συμβαίνει μόνο σε μένα αυτο;;;
Μηπως κουραστηκες υπερβολικα το φετινο καλοκαιρι και τωρα δεν εχεις δυναμεις?
Μάλιστα...
Έχω κι εγώ από τα ελληνικά γράμματα, μόνο για την πεζογραφία, όμως. Θέλω να πάρω κι ένα για την ποίηση
Σκέφτηκα ότι το βοήθημα των αδελφών Μπουκόρου δεν το χρησιμοποιούν πολλοί, οπότε δε θα είναι παρόμοια με άλλων παιδιών η απάντησή μου (από την ίδια οπτική γωνία). Επίσης, έχω ρωτήσει αρκετούς οι οποίοι λένε ότι οι αναλύσεις των αδελφών Μπουκόρου είναι πληρέστερες με πολλές λεπτομέρειες (που μερικές φορές κουράζουν κιόλας).
Δεν ξέρω τι να κάνω
Μην το πολυκουραζεις, δεν ειναι και αποφαση ζωης Εγω σου ξαναπροτεινω το μεταιχμιο. Ξεκινα με αυτο και, αν δεις πως δεν σε καλυπτει, συμβουλεψου καθηγητες σου (κι εμενα καθηγητρια μου το ειχε προτεινει και ειχε πολυ δικιο).
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
χαχχαχαχαχχαχαχαχα δε θα σας δουλευα ποτε ισα ισα θα σας εκανα συμπαρασταση και θα σας ενθαρρυνα δεν ειμαι ανθρωπος που θα κοροιδεψει Οποτε παμε ολοι μαζι δυναμικα!Ήταν εσύ που δεν θα έδινες και θα μας δούλευες μέχρι να δώσουμε πανελλήνιες
Όοοοοοχιιιι...Θα δώσεις τώρα και θα πεις και ενα τραγούδι. Να δεις την γλύκα απο Σεπτέμβρη
Καλή αρχή πάντως και μακάρι να γράψουμε και εμείς του χρόνου στο θέμα "[2015] Πόσα μόρια βγάλατε και σε ποια σχολή περάσατε; "
Στο καλό, συγκινήθηκα
χαχαχαχ λες; Δε νομιζω τα μαθηματα φετος τα θεωρω πολυ ενδιαφερονταΣε βλεπω τασο κατα τον φλεβαρη να βριζεις για την χειροτερη αποφαση που εχεις παρει μεχρι τωρα
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νικολαμπας 03
Νεοφερμένος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Παιδια,καποιο καλο βοηθημα για Φυσικη Γ λυκειου κατευθυνσης με συνδυαστικα προβληματα και οχι διαχωρισμο ασκησεων σε υποκατηγοριες( Αυτο δεν ειναι Φυσικη,αυτο ειναι παπαγαλια)??
Το βοήθημα των Μαθιουδάκη/Παναγιωτακόπουλο έχει στο τέλος κάθε κεφαλαίου συνδυαστικά προβλήματα.
Εμείς εδώ είμαστε, δεν χανόμαστε απλά δεν γράφουμε. Εγώ όχι ακόμα αλλά πρέπει να αρχίσω και δεν έχω καμία απολύτως όρεξη.Παιδιά...που χάνεστε? Διαβάζετε?
Επιτέλους, να δούμε και μεις την γλύκα της φοιτητικής ζωής.Σε ενα χρονο επιτελους και εμεις φοιτητες!!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Καλά το internet είναι πολύτιμος βοηθός και συνοδοιπόρος σε κάθε περίοδος της ζωής μου, συνεπώς και σε αυτήΔεν το ξέρω το βοήθημα και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.Αν νιώθεις ότι με αυτό θα αποδώσεις καλύτερα οκ.
Πάντως θα σου ξανασυνιστούσα να διαβάζεις όποτε τελειώνεις ένα κείμενο και σημειώσεις από το internet. Εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ καθώς βρήκα πολλά εξτρά πράγματα που δεν υπήρχαν στα βοηθητικά και μπορώ να πω ότι κατάλαβα καλύτερα κάποια κείμενα. Επίσης αν έχετε καλή καθηγήτρια να προσέχεις στο μάθημα της στο σχολείο καιι να κρατάς σημειώσεις . Η δικιά μας μας ανέλυε τα πάντα.
Γενικά προσπάθησε να το νιώθεις το κάθε κείμενο και να εμβαθύνεις την πρώτη φορά που το μελετάς.Θα σου βγουν μετά ευκολότερα οι επαναλήψεις.
Υ,Γ Χαλάρωσε και μην ανησυχείς τόσο για την λογοτεχνία. Μια χαρά θα τα πας αν διαβάσεις σωστά.
Στα δύο χρόνια που είμαι στο λύκειο, το επίπεδο των φιλολόγων είναι πάρα πολύ καλό (ιδίως αυτών που κάνουν μαθήματα στη Γ'), οπότε είμαι σίγουρος ότι θα αποκομίσω πολύ υλικό και από το σχολείο
Αγχώνομαι για τη λογοτεχνία, επειδή ποτέ δε θεώρησα ότι πρέπει να διαβάζω αναλύσεις και να κρατώ σημειώσεις, αφού μέχρι τώρα το μάθημα ήταν πολύ χαλαρό και "σίγουρος βαθμός" αν προσέχεις λιγάκι στο μάθημα και είσαι σε θέση να γράφεις "όμορφα και ωραία" Φέτος αλλάζει εντελώς το σκηνικό, αφού πρέπει να προετοιμαστώ για παν ενδεχόμενο και να εξασκηθώ στην ανάλυση ενός κειμένου, όπως και να αναδείξω το συγγραφικό μου ταλέντο
Ήταν εσύ που δεν θα έδινες και θα μας δούλευες μέχρι να δώσουμε πανελλήνιες
Αφήστε το μωρέ το παιδί!! Μόλις πήρε την απόφασή του τον πήρατε από τη μύτηΣε βλεπω τασο κατα τον φλεβαρη να βριζεις για την χειροτερη αποφαση που εχεις παρει μεχρι τωρα
Χμμμμ, θα δω τι θα κάνω. Ευχαριστώ πολύ εσένα και την Έμιλυ για τις συμβουλές σαςΜην το πολυκουραζεις, δεν ειναι και αποφαση ζωης Εγω σου ξαναπροτεινω το μεταιχμιο. Ξεκινα με αυτο και, αν δεις πως δεν σε καλυπτει, συμβουλεψου καθηγητες σου (κι εμενα καθηγητρια μου το ειχε προτεινει και ειχε πολυ δικιο).
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
αυτο να θυμαστε!!
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που θελετε να περασετε?
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια ορεξη θελει και σκοπο,το αγχος δεν χωραει εκτος αυτου τι ειναι πανελλαδικες=εξετασεις δεν εχει κατι το δυσκολο απλα αυτα που ακουγαμε τοσα χρονια για τις πανελλαδικες μας εχουνε φοβισει,σιγα το πραγμα
Που θελετε να περασετε?
Έχεις απόλυτο δίκιο! Όρεξη και στόχος να υπάρχει!
Ναυτιλιακά ΠΑΠΕΙ, εσύ;
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχεις απόλυτο δίκιο! Όρεξη και στόχος να υπάρχει!
Ναυτιλιακά ΠΑΠΕΙ, εσύ;
Μηχανολογων μηχανικων!Τι ακριβως κανεις στα ναυτιλιακα δηλαδη με τι ακριβως ασχολειτε η σχολη που λες?
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς εδώ είμαστε, δεν χανόμαστε απλά δεν γράφουμε. Εγώ όχι ακόμα αλλά πρέπει να αρχίσω και δεν έχω καμία απολύτως όρεξη.
Επιτέλους, να δούμε και μεις την γλύκα της φοιτητικής ζωής.
Kι εγώ ξεκίνησα...και τι καταλαβαίνω! Όσο έχει ζέστη δεν είναι για διάβασμα!
Εεε...γλύκα έχει,αλλά έχει και διάβασμα
Στα θετικά ευτυχώς μπαίνει το φοιτητικό πάσο και το cu φοιτητικό! +++++ άλλα πολλά!
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο να θυμαστε!!
ναι ,αλλα οχι παντα ,η ζωη ειναι αδικη
Kι εγώ ξεκίνησα...και τι καταλαβαίνω! Όσο έχει ζέστη δεν είναι για διάβασμα!
Εεε...γλύκα έχει,αλλά έχει και διάβασμα
Στα θετικά ευτυχώς μπαίνει το φοιτητικό πάσο και το cu φοιτητικό! +++++ άλλα πολλά!
Με την ζεστη δεν θα δεις προκοπή, το χεινωνα είναι πιο εύκολο να διαβάσεις. μωρέ μπορει να χει διαβασμα αλλα ασχολείσαι αποκλειστικά με ενα αντικείμενο που επιθυμεις εσυ, και αυτο σε κανει να θες να διαβάσεις και δεν το βλεπεις σαν αγγαρεία.
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με την ζεστη δεν θα δεις προκοπή, το χεινωνα είναι πιο εύκολο να διαβάσεις. μωρέ μπορει να χει διαβασμα αλλα ασχολείσαι αποκλειστικά με ενα αντικείμενο που επιθυμεις εσυ, και αυτο σε κανει να θες να διαβάσεις και δεν το βλεπεις σαν αγγαρεία.
Έχεις δίκαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα μπω ξανά αργότερα...πάω για διάβασμα Η εισαγωγή στο γνωστό με περιμένει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.