ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Πραγματικα η χημεια ειναι ερωτας! Δυστηχως δεν θα φτασω στα δεντρακια (αν και τα ειχα κανει στην β λυκειου ) επειδη στην γ λυκειου θα ειμαι τεχνολογικη!! ( δυσκολευομουν στην βιολογια κατευθυνσης οσο ενδιαφερον μαθημα και αν ειναι οποτε μονο β λυκειου ημουν θετικη!) Καλα αποτελεσματα!Αχχχ...αυτη η χημεια,,, ερωτας.Μονο και μονο για να γουσταρω εμαθα τα 40 πρωτα στοιχεια απεξω.Διαβαζα 3 ωρες χημεια και ημουν ξεκουραοστος!Ειχα λυσει ολα τα δεντρακια του σαλτερη στο 3ο κεφαλαιο (οταν φτασεις θα καταλαβεις) αλλα τελικα εβαλα Ιατρικη πρωτη επιλογη. Θα δουμε.Σαν την χημεια ομως δεν υπαρχει αλλο μαθημα, αν εξαιρεσουμε την βιολογια κατ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πραγματικα η χημεια ειναι ερωτας! Δυστηχως δεν θα φτασω στα δεντρακια (αν και τα ειχα κανει στην β λυκειου ) επειδη στην γ λυκειου θα ειμαι τεχνολογικη!! ( δυσκολευομουν στην βιολογια κατευθυνσης οσο ενδιαφερον μαθημα και αν ειναι οποτε μονο β λυκειου ημουν θετικη!) Καλα αποτελεσματα!
Μη σε φοβιζει η βιολογια βρε!!Αν την διαβασεις γραφεται.Σαν τα μαθηματικα και την φυσικη δεν ειναι τιποτα.
Κ εγω χημικο ηθελα και σκεφτομουν για τεχνολογικη αλλα προτιμησα να εχω χημεια , βιολογια παρα προγραμματισμο και την αλλη την ΥΨΙΣΤΗ ηλιθιοτητα ΑΟΔΕ.
Καλη επιτυχια!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Εχω συνειδητοποιησει εδω και καιρο οτι εχω κανει βλακεία..αλλα τωρα είναι αργά Οσο για το ΑΟΔΕ..απορώ πως μερικοι σπουδαζουν διοικηση επιχειρησεων! Ευχαριστώ!!Μη σε φοβιζει η βιολογια βρε!!Αν την διαβασεις γραφεται.Σαν τα μαθηματικα και την φυσικη δεν ειναι τιποτα.
Κ εγω χημικο ηθελα και σκεφτομουν για τεχνολογικη αλλα προτιμησα να εχω χημεια , βιολογια παρα προγραμματισμο και την αλλη την ΥΨΙΣΤΗ ηλιθιοτητα ΑΟΔΕ.
Καλη επιτυχια!!
Vivian.
Δραστήριο μέλος
ΑΟΔΕ δεν έχω αρχίσει ακόμα...Τι με περιμένει??
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εχω συνειδητοποιησει εδω και καιρο οτι εχω κανει βλακεία..αλλα τωρα είναι αργά Οσο για το ΑΟΔΕ..απορώ πως μερικοι σπουδαζουν διοικηση επιχειρησεων! Ευχαριστώ!!
Δεν νομίζω ότι ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο είναι αρκετό για να μας δώσει εντύπωση για τη σχολή Επειδή οι γονείς μου έχουν σπουδάσει σχετικό αντικείμενο, μου έχουν πει ότι στη σχολή τους τα βιβλία ήταν πάρα πολύ κατανοητά και είχαν ενδιαφέρον.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Και τι δεν σε περιμενει.. Προσωπικα δεν μου κανει καθολου αισθηση σαν μαθημα...Συν τοις αλλοις το βιβλιο ειναι κακογραμμενο!! Αλλα με θεληση και υπομονη..Απίστευτη βλακεία ο προγραμματισμός
ΑΟΔΕ δεν έχω αρχίσει ακόμα...Τι με περιμένει??
Και τι εντυπωση ετσι..Δεν νομίζω ότι ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο είναι αρκετό για να μας δώσει εντύπωση για τη σχολή Επειδή οι γονείς μου έχουν σπουδάσει σχετικό αντικείμενο, μου έχουν πει ότι στη σχολή τους τα βιβλία ήταν πάρα πολύ κατανοητά και είχαν ενδιαφέρον.
intefina
Δραστήριο μέλος
Δε νομίζω ότι είναι αργά..μπορείς να αλλάξεις γνώμη και κατεύθυνση αν το θες..αλλά τέλος πάντων να μη σκαλίζω πληγές και βγω καιΕχω συνειδητοποιησει εδω και καιρο οτι εχω κανει βλακεία..αλλα τωρα είναι αργά Οσο για το ΑΟΔΕ..απορώ πως μερικοι σπουδαζουν διοικηση επιχειρησεων! Ευχαριστώ!!
Το ΑΟΔΕ και εμένα το είχε σιχαθεί η ψυχή μου..το είχα πάρει με καλό μάτι στην αρχή αλλά από τη νέα χρονιά και μετά...
Δε θεωρώ ότι δίνει εντύπωση για τη σχολή η καθηγήτριά μας που τελείωσε στο ΠΑΜΑΚ όταν είδε το βιβλίο αυτή και οι υπόλοιποι συνάδελφοι και τι καλούνταν να διδάξουν έπαθαν ένα ψιλοσοκ..γιατί αυτά που είχαν κάνει στη σχολή ήταν πολύ ωραία και ενδιαφέροντα όπως είπε, καμία σχέση με αυτά που έχει στο βιβλίο...και θεωρούσαν ότι το βιβλίο θα απωθήσει τα παιδιά από τέτοια τμήματα σπουδών..εδώ οι ίδιοι δεν το αντέχουνΔεν νομίζω ότι ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο είναι αρκετό για να μας δώσει εντύπωση για τη σχολή Επειδή οι γονείς μου έχουν σπουδάσει σχετικό αντικείμενο, μου έχουν πει ότι στη σχολή τους τα βιβλία ήταν πάρα πολύ κατανοητά και είχαν ενδιαφέρον.
το είπες κι εσύ, δηλαδή οι γονείς σου..τα βιβλία σε ανάλογα τμήματα δοιήκησης επιχειρήσεων είναι πολύ κατανοητά και ενδιαφέροντα..σκέψου το ΑΟΔΕ..ε ακριβώς το αντίθετο
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Vivian.
Δραστήριο μέλος
russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος
flash1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχχχ...αυτη η χημεια,,, ερωτας.Μονο και μονο για να γουσταρω εμαθα τα 40 πρωτα στοιχεια απεξω.Διαβαζα 3 ωρες χημεια και ημουν ξεκουραοστος!Ειχα λυσει ολα τα δεντρακια του σαλτερη στο 3ο κεφαλαιο (οταν φτασεις θα καταλαβεις) αλλα τελικα εβαλα Ιατρικη πρωτη επιλογη. Θα δουμε.Σαν την χημεια ομως δεν υπαρχει αλλο μαθημα, αν εξαιρεσουμε την βιολογια κατ.
Βιολογια κατ. ωραια?το χειροτερο μου μαθημα ειναι
Όσο για το μάθημα του ΑΟΔΕ που λέτε παραπάνω είμαστε η τελευταία χρονιά που το διαδασκόμαστε, εμένα προς το παρόν μου φαίνεται εύκολο μάθημα απλά όντως κάποια σημεία του είναι κακογραμμένα!! Αλλά υπομονή και επιμονή!!
Κι εγώ ενδιαφέρομαι για οικονομικά, στην ΑΣΟΕΕ κυρίως...
Καλή δύναμη σε όλους μας!!!!
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βιολογια κατ. ωραια?το χειροτερο μου μαθημα ειναι
Κοιτα τωρα που λογικα εχεις κανει τα 1-2 πρωτα κεφαλαια ισως να σου φαινεται αρκετα δυσκολο και περιπλοκο.Αλλα αυτα τα κεφαλαια ειναι η βαση για να προχωρησεις στα επομενα πιο χειροπιαστα.Στην Γενετικη Μηχανικη,Μεταλλαξεις,Μενδελικη κληρονομικοτητα , βιοτεχνολογια και δεν συμμαζευεται θα τρελαθεις!!! Ειναι με ΔΙΑΦΟΡΑ το πιο ενδιαφερον μαθημα ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ!!!!
Θυμησου τα αυτα οταν βγαλεις ολη την υλη και εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη επι του θεματος!!
Υ.Γ. Το πιο ενδιαφερον λεω επειδη το πιο ωραιο ειναι η χημεια!!
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Moυ ειναι τοσο ευκολο το ΑΟΔΕ επειδη ξαναδινω ειδικα το 1οκεφαλαιο αρχισα να διαβαζω αοδε τα αλλα απο σεπτεμβρη
Το δεύτερο μου φαίνεται λίγο δύσκολο!!
Βίβιαν μπορεί να βγει απλά πρέπει να στρωθούμε! (Έχω το ίδιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή!)
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Το δεύτερο μου φαίνεται λίγο δύσκολο!!
Βίβιαν μπορεί να βγει απλά πρέπει να στρωθούμε! (Έχω το ίδιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή!)
Έχω απο χθες που προσπαθώ να στρωθώ και δεν μπορώ με τίποτα και αρχίζω και ανησυχώ
Νιώθω οτι πλέον δεν με ενδιαφέρει το πως θα γράψω ή το αν θα διαβασω ή όχι....
Πραγματικά δεν ξερω τι παίζει...
*Δεν θέλω να αγχώσω και τα αλλα παιδια στο σκουλ. αλλα δεν μπορω...πρεπει να τα βγαλω απο μεσα μου *
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Πως κάνετε έτσι εσείς που έχετε κάνει και θερινά; Εγώ δεν έχω ανοίξει βιβλίο ακόμα. Τι δηλαδή τόσο παλούκια είναι στην θεωρητική;
Δεν ξερω για την θεωρητικη, αλλα εγω που ειμαι τεχνολογικη παντως εχω θεμα με το να στρωθω να διαβασω και να κανω επαναληψη πραγμα που επρεπε λογικα να το ειχα ξεπερασει απο χθες
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Για το σχέδιο τι παίζει methexys?
Κάτσε να δεις τι ωραία που θα περάσεις μετά τις πανελλήνιες,που όλοι θα είναι έξω όλη μέρα και εσείς θα έχετε εξάωρα
Υπομονή και επιμονή και να το πάρεις στα σοβαρά, όχι "αα,σιγά,σχέδιο είναι" γιατί φέτος το γραμμικό ήταν λίγο...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.