Loreley
Περιβόητο μέλος
Τα μαθηματικά μας έχουν κάψει..όσο και καλά να γράψεις στα άλλα, χωρίς μαθηματικά δεν γίνεται τίποτα. Βασικά όντως, παρακαλάω να πιάσω έστω και πολυτεχνείο στα Κιούρκα, και παλιά μου ξύνιζαν μερικές πόλεις. Τραγική ειρωνία.Αυτό ακριβως. Ούτε με το ένα παραπάνω ούτε με τα δυο. Τα μαθηματικά το δημιουργούν το πρόβλημα.
Άσε που δε ξέρω τι να βάλω στο αεππ..
Τι ωραίες εποχές κάποτε που είχαν τους μηχανολογους στο φτυσιμο και ήθελαν όλοι κατασκευαστικά...
Ρε έχω φτάσει να παρακαλαω για κοζάνη.
Τη σχολή να πιάσουμε και τίποτα άλλο. Μ αρέσει που κάποτε νομιζαμε ότι θα επιλέξουμε κιόλας πόλη...
Τι Λωζάνη τι Κοζάνη...
Εγώ μετα από Αθήνα, Θεσσ/νίκη και Πάτρα, για Χανιά με κόβω, Ξάνθη Βόλο και τέτοια δεν θα δηλώσω μάλλον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Οι ηλεκτρολόγοι έχουν 15.372.Ποσο έχουν τα Χανιά;
Gate4
Επιφανές μέλος
Η ξάνθη είναι ωραία πόλη πάντως.Τα μαθηματικά μας έχουν κάψει..όσο και καλά να γράψεις στα άλλα, χωρίς μαθηματικά δεν γίνεται τίποτα. Βασικά όντως, παρακαλάω να πιάσω έστω και πολυτεχνείο στα Κιούρκα, και παλιά μου ξύνιζαν μερικές πόλεις. Τραγική ειρωνία.
Εγώ μετα από Αθήνα, Θεσσ/νίκη και Πάτρα, για Χανιά με κόβω, Ξάνθη Βόλο και τέτοια δεν θα δηλώσω μάλλον.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι είναι ανάλογα που μένεις, που μπορείς να πας και τέτοια..Μακρια αλλά δε βαριεσαι...
PinkFreud
Νεοφερμένος
Guys μέχρι τώρα (από τότε που ξεκίνησαν οι διακοπές) πόσες ώρες διάβασμα βγάλατε;
Υπονοείς ότι έχουμε διαβάσει ?
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπονοείς ότι έχουμε διαβάσει ?
Εγώ βαράω μέχρι τώρα οχτάωρα και με έκανες να <<χάσω>> τις τύψεις που ένιωθα γιατί σήμερα διάβασα τέσσερις.
ΔΥΝΑΤΑ ρε. Δεν έμεινε πολύ ακόμη!
PinkFreud
Νεοφερμένος
Εγώ βαράω μέχρι τώρα οχτάωρα και με έκανες να <<χάσω>> τις τύψεις που ένιωθα γιατί σήμερα διάβασα τέσσερις.
ΔΥΝΑΤΑ ρε. Δεν έμεινε πολύ ακόμη!
8ωρα?? ok im fucked πρέπει να στρωθώ επειγόντως μου φαίνεται
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Αστα να πάνε! Σε νιώθω8ωρα?? ok im fucked πρέπει να στρωθώ επειγόντως μου φαίνεται
nPb
Επιφανές μέλος
Σήμερα ξύπνησα με θετική ενέργεια! Λοιπόν λέω να κάνω τα υπόλοιπα ηθικά, τα μισά Πολιτικά, να γράψω μία έκθεση με τις ασκήσεις για το σχολείο και να κάνω τις εισαγωγές του Δαρείου... Ντάξει είναι βέβαια λίγο πολλά, αλλά εντάξει, θα βγει!
Προτείνω να τα κλείσεις, και να την κάνεις για μέρη μακρυνά 3-4 μερούλες για ολική αποτοξίνωση. Δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν βγει το πρόγραμμα τρομοκρατίας του κάθε φροντιστηρίου. Σκέψου ότι στο Πανεπιστήμιο, σε λίγους μήνες, θα πρέπει να μάθεις 5πλάσια ύλη μόνη σου σε 2,5 μήνες εξαμήνου με γρήγορους ρυθμούς διδασκαλίας. Καλή πρωτοχρονιά.
Ε ρε και δε βγαίνουν τα κουκιά για μηχανολογους...
υπάρχει λόγος και θες οπωσδήποτε Μηχανολόγους; Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η Χημικών Μηχανικών (μη σε παραπλανά ο τίτλος).
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σας που δινετε πανελληνιες κοιταξτε να ξεκουραστειτε αυτες τις μερες που σας απεμειναν γιατι οι επομενοι μηνες ειναι αρκετα κουραστικοι και θα αναθεωρησετε πολλα πραγματα.
nPb
Επιφανές μέλος
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Eμένα μου αρέσει να διαβάζω. Πάντα μου άρεσε.
Για εξετάσεις; Περίεργο.
Γενικά χωρίς το άγχος των εξετάσεων, σχολείου, Πανεπιστημίου, είναι ωραίο το διάβασμα αν διαβάζεις αυτά που θες να διαβάζεις και με τον τρόπο που θέλεις.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Μόλις είδα τα θέματα λέω εντάξει, δεν γίνεται
Μετά από σκέψη τα έλυσα πάντως
Βέβαια τώρα πονάει το κεφάλι μου
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Για εξετάσεις; Περίεργο.
Γενικά χωρίς το άγχος των εξετάσεων, σχολείου, Πανεπιστημίου, είναι ωραίο το διάβασμα αν διαβάζεις αυτά που θες να διαβάζεις και με τον τρόπο που θέλεις.
Για όποιο λόγο και να διάβαζα, μου άρεσε. Ένιωθα ότι έβγαινα καλύτερη από αυτό.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.