DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Δηλαδη θα παρουμε μια γευση απο τι εστι φυσικη;
Κάπως έτσι. Για παράδειγμα, η ταχύτητα είναι η πρώτη παράγωγος της απομάκρυνσης και η επιτάχυνση είναι η πρώτη παράγωγος της ταχύτητας.
Αργότερα, όταν μάθεις το σχετικό τυπολόγιο, θα δεις ότι παραγωγίζοντας την εξίσωση της απομάκρυνσης, θα βγάζεις ως αποτέλεσμα την εξίσωση της ταχύτητας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάπως έτσι. Για παράδειγμα, η ταχύτητα είναι η πρώτη παράγωγος της απομάκρυνσης και η επιτάχυνση είναι η πρώτη παράγωγος της ταχύτητας.
Αργότερα, όταν μάθεις το σχετικό τυπολόγιο, θα δεις ότι παραγωγίζοντας την εξίσωση της απομάκρυνσης, θα βγάζεις ως αποτέλεσμα την εξίσωση της ταχύτητας...
Αντε να δουμε,εχω παρει μαθηματικα γενικης οποτε θα δουμε τι παιζει με τους παραγωγους σχετικα νωρις σε σχεση με τα μαθηματικα κατευθυνσης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Μην κάνεις το λάθος και συνεχίσεις να το πιστεύεις αυτό. Πολλοί που θεώρησαν τη Φυσική σαν μια τυποποιημένη μεθοδολογία και εφαρμογή τύπων, έχασαν. Η Φυσική πρώτα από όλα είναι κατανόηση του φαινομένου που μελετάς και διαίσθηση του τι ακριβώς συμβαίνει. Τα μαθηματικά έρχονται μετά σαν εργαλείο εφαρμογής.... και η φυσικη στο λυκειο μαθηματικα ειναι..
Guest 018946
Επισκέπτης
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κακος τροπος διδασκαλιας?
Κακιστος, για μενα. Απ το τμημα μου σταματησαμε 3 παιδια την φυσικη να φανταστεις.
Αντε να δουμε,εχω παρει μαθηματικα γενικης οποτε θα δουμε τι παιζει με τους παραγωγους σχετικα νωρις σε σχεση με τα μαθηματικα κατευθυνσης.
Εμενα, μεχρι στιγμης, οι παραγωγοι ευκολοι μου φαινονται. Σαν τα ορια ειναι περιπου.
οοο
Νεοφερμένος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εεεεε βασικα οχι αυτο που λες ειναι ο ορισμος της παραγωγου ! τα ωραια αλλα και δυσκολα ειναι οταν μαθετε τους κανονες παραγωγησης ειδικα στα μαθηματικα κατευθυνσης ! γενικοτερα η παραγωγος δεν εχει σχεση με τα ορια.. απλα τα ορια τα χρησιμοποιουμε για να την ορισουμε
ναι,αυτο. ακόμα είστε στην αρχή μάλλον και κάνετε τον ορισμό
τα μαθηματικά είναι τέλεια, τα αγαπημένα μου ήταν
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εεεεε βασικα οχι αυτο που λες ειναι ο ορισμος της παραγωγου ! τα ωραια αλλα και δυσκολα ειναι οταν μαθετε τους κανονες παραγωγησης ειδικα στα μαθηματικα κατευθυνσης ! γενικοτερα η παραγωγος δεν εχει σχεση με τα ορια.. απλα τα ορια τα χρησιμοποιουμε για να την ορισουμε
ναι,αυτο. ακόμα είστε στην αρχή μάλλον και κάνετε τον ορισμό
τα μαθηματικά είναι τέλεια, τα αγαπημένα μου ήταν
Εε πειτε το ετσι. Και νομιζα οτι κατι κανω λαθος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Νυσταζω και λεω οτι οι μερες περνανε αργα
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Πραγματικά, βλέπω τα παιδιά της τεχνολογικής να μαθαίνουν ΑΟΔΕ και τα ζηλεύω
Ό,τι πιο άχρηστο, να μαθαίνεις για το θείο της μάνας του Πλάτωνα
Νυσταζω και λεω οτι οι μερες περνανε αργα
Και γω νυστάζω συνέχεια, δεν ξέρω τι να κάνω. Πέρσι δεν νύσταζα τόσο πολύ ακόμη και αν κοιμόμουν ελάχιστα. Φέτος παράγινε το κακό.
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μη σας τύχει η εισαγωγή των αρχαίων κατεύθυνσης
Πραγματικά, βλέπω τα παιδιά της τεχνολογικής να μαθαίνουν ΑΟΔΕ και τα ζηλεύω
Ό,τι πιο άχρηστο, να μαθαίνεις για το θείο της μάνας του Πλάτωνα
Όντως αυτό το κομμάτι είναι λίγο χαζό. Έχει όμως και άλλα πολύ ενδιαφέροντα . Υπομονή μέχρι να φύγει η εισαγωγή του βίου το Πλάτωνα.
pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος
intefina
Δραστήριο μέλος
Ποσες ωρες κοιμασαι τα βραδια; θα φταιει κι η βαρεμαρα του σχολειου σιγουρα αλλα πρεπει να κοιμασαι ενα 6ωρο τουλαχιστον νομιζωΡε παιδιά μόνο εγώ νυστάζω όλη την ώρα και δεν βρίσκω χρόνο για να διαβάσω; Για να καταλάβετε, μετά το σχολείο έχω περίπου 2 ώρες μέχρι το ιδιαίτερο, μέχρι εκείνη την ώρα ψιλοδιαβάζω ό,τι μου έχει βάλει και μετά το τέλος του ιδιαίτερου θέλω απλά να κοιμηθώ μόνο, και δεν με νοιάζει τίποτα, ούτε αν έχω να διαβάσω για αύριο, απλά ξερένομαι στον ύπνο. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως όπως και να χει δεν γίνεται να φτάσει Μάιος και εγώ να είμαι ως τότε σε τέτοια κατάσταση. Επίσης δεν καταλαβαίνω τον λόγο που νυστάζω όοοολη την ώρα.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
intefina
Δραστήριο μέλος
Ειναι, αλλα δεν μπορεις να τον εχεις παντα..το λιγοτερο 6 ωρες..αλλα απο κει και περα ο καθενας εχει τα ωραρια του6 ωρες ειναι λιγες, ο 7ωρος υπνος ειναι απαραιτητος.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.