Loreley
Περιβόητο μέλος
Άσχετο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Ακυρο αλλα κοπελια στο Αοδε τα 1α μαθηματα ειναι ευκολα για την επιχειρηση.
και τι θες να μου πεις με αυτό;
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Συγνωμη ποσες μερες διαβαζεις το Αοδε για να δω αν αργηθες να βρεις τον τοπο
Τον Ιούλιο που κάναμε μαθήματα προσπαθούσα να το μάθω διαβάζοντας το και λέγοντας το από έξω, μέθοδος που εφαρμόζω στην Βιολογία και τα πάω μια χαρά. Αλλά στο ΑΟΔΕ δεν έγινε το ίδιο, το μάθαινα και την άλλη μέρα το ξέχναγα και τα μπέρδευα. Για αυτό το γράφω και το μαθαίνω έτσι.
Απλά λέω ότι ήθελα λίγο χρόνο να βρω τον τρόπο που μου ταιριάζει.
Εσένα το πρόβλημα σου ποιο είναι;
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Wtf??
intefina
Δραστήριο μέλος
Γιατί κάνεις μαθήματα στο ΑΟΔΕ;Τον Ιούλιο που κάναμε μαθήματα..
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχχχαχαχχαχχαχχα.ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! Χθες ειχα χημεια και ο καθηγητης μου μας ειπε "ο σαλτερης ειναι σαν το κατα ματθαιον ευαγγελιο ενα πραγμα"
Χαχαχα....δεν τον ξερω τον καθηγητη σου!!!Ορκιζομαι!!! χαχαχαχα
Loreley
Περιβόητο μέλος
Δεν καταλαβαίνεις...σου λέω ότι απλά βρήκα τώρα τον τρόπο.Μισο απτον ιουλιο και τον εμαθες τρ??
Wtf??
Ήταν στο πακέτο του φροντ και είπα να κάνω, καλύτερα να μου το εξηγεί κάποιος. Αν και δεν είναι απαραίτητα.Γιατί κάνεις μαθήματα στο ΑΟΔΕ;
Κοίτα, άμα ήρθες να μου την πεις που ενώ εγώ παιδευόμουν στην αρχή, εσύ είσαι ο γαμάω και το μαθαίνεις σε 20 λεπτά, μπράβο σου αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις έτσι.Ναι και ειδικα συο 1ο σε λιγοτερο απο 20λεπτο το μαθα
intefina
Δραστήριο μέλος
θα στο εξηγούνε στο σχολείοΉταν στο πακέτο του φροντ και είπα να κάνω, καλύτερα να μου το εξηγεί κάποιος. Αν και δεν είναι απαραίτητα.
Loreley
Περιβόητο μέλος
θα στο εξηγούνε στο σχολείο
Δεν μπορώ να περιμένω το σχολείο. Σίγουρα βέβαια αν γίνεται σωστά το μάθημα, θα αποτελεί μια καλή επανάληψη.
intefina
Δραστήριο μέλος
όπως νομίζειςΔεν μπορώ να περιμένω το σχολείο. Σίγουρα βέβαια αν γίνεται σωστά το μάθημα, θα αποτελεί μια καλή επανάληψη.
peinaw_zw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι και ειδικα στο 1ο σε λιγοτερο απο 20λεπτο το μαθα
Λορελευ με το να γραφεις ομως δεν χανεις πολυ χρονο?
Loreley
Περιβόητο μέλος
Λορελευ με το να γραφεις ομως δεν χανεις πολυ χρονο?
Κοίτα, δεν κάθομαι την τελευταία μέρα πριν το μάθημα, 3 ώρες να το γράψω και να το μάθω. Αφιερώνω γύρω στα 40 λεπτά την μέρα γιατί το γράφω και το μαθαίνω κομμάτι κομμάτι. Την άλλη μέρα κάνω επανάληψη μέχρι εκεί που ξέρω και μαθαίνω και λίγο ακόμη. Πίστεψε με, να το γράφω είναι η μόνη λύση.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Αντί να κάνεις 1 ώρα μάθημα και να χρειαστείς άλλη 1 ώρα για να το μάθεις στο σπίτι, χρησιμοποίησε την 1η ώρα για να το μάθεις μόνος σου και τη 2η πήγαινε για καφέ. Μην ξεκινάς φροντιστήριο σε ένα τέτοιου τύπου μάθημα, προεξοφλώντας ότι δεν θα γίνεται δουλειά στο σχολείο. Αντ' αυτού, ξεκίνα κανονικά με το σχολείο και, αν τότε δεις ότι δεν κάνετε τίποτα, ξανασκέψου την ιδέα του φροντιστήριου.
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φροντιστήριο στο ΑΟΔΕ: Ό,τι πιο άχρηστο και περιττό.
Αντί να κάνεις 1 ώρα μάθημα και να χρειαστείς άλλη 1 ώρα για να το μάθεις στο σπίτι, χρησιμοποίησε την 1η ώρα για να το μάθεις μόνος σου και τη 2η πήγαινε για καφέ. Μην ξεκινάς φροντιστήριο σε ένα τέτοιου τύπου μάθημα, προεξοφλώντας ότι δεν θα γίνεται δουλειά στο σχολείο. Αντ' αυτού, ξεκίνα κανονικά με το σχολείο και, αν τότε δεις ότι δεν κάνετε τίποτα, ξανασκέψου την ιδέα του φροντιστήριου.
Μην εισαι τοσο απολυτος στα θεματα που αφορουν τα παιδια των Πανελλαδικων, δεχοντε μεγαλη πιεση .Δεν χρειαζεται να μπαινουν εδω μεσα και να ανγχωνοντε περισσοτερο.Ο καθενας οπως μπορει και νομιζει...
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.