trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος
πειτε τπτ απο 8εωρια η αποδείξεις ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια επειδη στην φυσικη ειμαι του ασχετου τι να διαβασω?
πειτε τπτ απο 8εωρια η αποδείξεις ..
Καταρχάς αποδείξεις έχουν να πέσουν χρόνια πολλά (και χλωμό είναι να πέσουν - Βάζουν ποιο δύσκολα Β πλέον!).
Από θεωρία διάβασε τα πάντα, δεν είναι όπως στα μαθηματικά όπου κάθε χρόνο βγαίνουν "sos αποδείξεις - ορισμοί".
valantis21
Δραστήριο μέλος
georgechri97
Νεοφερμένος
Guest 712911
Επισκέπτης
Dias
Επιφανές μέλος
Μη λες τέτοια! Δεν πρέπει να έχει κάποιος καμιά εμπιστοσύνη στους φυσικούς. Κανένας τους δεν είναι εντελώς στα καλά του. Τους έχω ικανούς να βάλουν ακόμα και τον ορισμό του κέντρου μάζας. Εδώ, κάποτε έβαλαν και τη λεζάντα μια φωτογραφίας...Καταρχάς αποδείξεις έχουν να πέσουν χρόνια πολλά (και χλωμό είναι να πέσουν - Βάζουν ποιο δύσκολα Β πλέον!).
Το να το "μάθεις απέξω" δεν λέει κάτι. Το έχεις κατανοήσει εντελώς; Μπορείς να κάνεις σωστά και τα σχήματα του βιβλίου; (Διαβήτης απαραίτητος).λετε να μπει κανα doppler? γιατι το εχω μαθει απ εξωω
.
valantis21
Δραστήριο μέλος
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Καλά μη το λες... Ξέρεις πόσοι χάνουν από αυτά; Είτε είναι αδιάβαστοι, ειτε από απροσεξία. Για παράδειγμα, εγω χάνω πάντα 1-2 στο σύνολο...στο θεμα Α τα επιλογης ειναι δωρο..μαζι με το σ-λ δινουν δωρο 6/20
valantis21
Δραστήριο μέλος
Sipty
Νεοφερμένος
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Παιδιά, κάτι άσχετο αλλά η μεγάλη "σφαγή" στις πανελλήνιες, πότε ήταν; Το 2011; Και το 2012 θυμάμαι ότι έβαλαν δύσκολα... ίσως και το 2013 (για τους θετικοτεχνολογικούς απ' ότι θυμάμαι). Προσπαθώ να θυμηθώ αλλά δεν είμαι σίγουρη...
Νομίζω πως εννοείς το '11.
Βασικά σήμερα τα θέματα του '11 μπορεί να μην φαίνονται στα παιδιά που δίνουν τόσο δύσκολα, γιατί νομίζω από τότε κι ύστερα κάνουν πολύ πιο γερή προετοιμασία γιατί άλλαξαν σε νοοτροπία αρκετά (σε σύγκριση με αυτά των προηγούμενων χρόνων).
Όμως τότε είχε σημειωθεί τρελή πτώση στις βάσεις, άτομα που δεν περίμεναν να πιάσουν την πρώτη επιλογή ούτε για πλάκα τελικά έμπαιναν και μάλιστα με καλή σειρά.
Guest 923421
Επισκέπτης
Πήγα στα δυο πρώτα μαθήματα πανελληνίων, αλλά για συγκεκριμένο λόγο(σοβαρότατο) δεν μπορώ να είμαι στα επόμενα τέσσερα, όποτε έκανα κάποια διαδικαστικά για Επαναληπτικές που δεν θα αναφέρω τώρα...
Απλώς ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το απολυτήριο λυκείου αν δεν πάω ούτε στις Επαναληπτικές και ψάχνω για μια όσο γίνεται αναλυτική αλλά και σίγουρη (και παρακαλώ όσο το δυνατό πιο γρήγορη) απάντηση.
!ΒΟΗΘΕΙΑ! ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Guest 712911
Επισκέπτης
https://www.youtube.com/watch?v=fzBGuiv5Mp0 Για τους θεωρητικούς
Σιγά ρε παιδιά. Θουκυδίδης έπεσε. Πού να έπεφτε και Πλάτωνας. Παρ' όλα αυτά, καλό το βιντεάκι. :Ρ
ΥΓ. Δε λέω ότι ήταν ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ το άγνωστο, αλλά πιστεύω ότι έβγαινε.
Νομίζω πως εννοείς το '11.
Βασικά σήμερα τα θέματα του '11 μπορεί να μην φαίνονται στα παιδιά που δίνουν τόσο δύσκολα, γιατί νομίζω από τότε κι ύστερα κάνουν πολύ πιο γερή προετοιμασία γιατί άλλαξαν σε νοοτροπία αρκετά (σε σύγκριση με αυτά των προηγούμενων χρόνων).
Όμως τότε είχε σημειωθεί τρελή πτώση στις βάσεις, άτομα που δεν περίμεναν να πιάσουν την πρώτη επιλογή ούτε για πλάκα τελικά έμπαιναν και μάλιστα με καλή σειρά.
Σ' ευχαριστώ Anonyme!
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο θεμα Α τα επιλογης ειναι δωρο..μαζι με το σ-λ δινουν δωρο 6/20
Ναι, για αυτο το 35% ειναι κατω 5... Μην υποτιματε καμια μοναδα ρε παιδια
Dias
Επιφανές μέλος
Αν δεν πας στις επαναληπτικές, μηδενίζεσαι στα μαθήματα που έλειψες. Αν οι βαθμοί σου (μαζί με τα μηδενικά και τα ενδοσχολικά) βγάζουν τον απαραίτητο Γ.Μ.Ο. 9,5 , τότε παίρνεις κανονικά απολυτήριο. Διαφορετικά πας για τον Ιούνιο του επόμενου έτους, καθώς για τη Γ λυκείου δεν υπάρχει Σεπτέμβριος.Πήγα στα δυο πρώτα μαθήματα πανελληνίων, αλλά για συγκεκριμένο λόγο(σοβαρότατο) δεν μπορώ να είμαι στα επόμενα τέσσερα, όποτε έκανα κάποια διαδικαστικά για Επαναληπτικές που δεν θα αναφέρω τώρα...
Απλώς ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το απολυτήριο λυκείου αν δεν πάω ούτε στις Επαναληπτικές ...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο Πλάτωνας είναι μακράν ο χειρότεροςΣιγά ρε παιδιά. Θουκυδίδης έπεσε. Πού να έπεφτε και Πλάτωνας. Παρ' όλα αυτά, καλό το βιντεάκι. :Ρ
ΥΓ. Δε λέω ότι ήταν ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ το άγνωστο, αλλά πιστεύω ότι έβγαινε.
Γενικά από την "Αγία Τριάδα" (Θουκυδίδης, Πλάτωνας, Δημοσθένης), θεωρώ ευκολότερο τον Δημοσθένη, ακολουθεί ο Θουκυδίδης και δυσκολότερος ο Πλάτωνας. Ο Θουκυδίδης, όμως, είναι λατρεία, γιατί τα κείμενά του είναι ενδιαφέροντα. Ο Πλάτωνας είναι στον κόσμο του. Για να καταλάβεις τι θέλει να πει, πρέπει να μασάς φύλλα δάφνης και να έχεις μαντικές ιδιότητες
Ακάλυπτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
σφαγη στη θεωρητικη; χαχαχαΠάντως φαίνεται πως θα πέσουν οι βάσεις μετά από τέτοια σφαγή σε θεωρητική (συνολικά σε κάποια λιγότερο - κάποια περισσότερο) και μαθηματικά-βιολογία κατεύθυνσης.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.